St. Louisi oldalas csípős texasi BBQ szószban
Ezek nem az átlagos oldalasok!. Ezeket a darabokat Milestone66 keverékkel fűszerezzük, és lassan készítjük olvasztott vajjal, karamellizált barnacukorral, és egy kis texasi csípősséggel, hogy kellően sós, édes és fűszeres legyen minden falat.
Állítsuk be pellet grillsütőt alacsonyabb hőmérsékletre, ezúttal 120℃ -ra.
Fűszerezzük a húsokat Milestone66 Red rub fűszerkeverékkel, és helyezzük közvetlenül a grillrácsra, csontokkal lefelé. Süssük 3 órán át.
Tegyünk 2 darab alufóliát (vagy hentespapírt) az asztalra akkora méretben, amivel a teljes oldalast be tudjuk takarni. A fólia közepére tegyünk 3 evőkanál vajat, 100 gramm barnacukrot és 115 gramm agavét.
Rakjuk az oldalast húsos felével lefelé a barnacukor keverék tetejére és szorosan tekerjük be. Ismételjük meg a műveletet az összes darabbal.
Helyezzük az összes szeletet közvetlenül a grillrácsra, húsos résszel lefelé és süssük további 1,5-2 órán keresztül, vagy amíg a belső hőmérséklet el nem éri a 95°C-ot.
Távolítsuk el a bordákat a grillről, és fedjük be az összes darabot Texas Spicy BBQ szósszal.
Csomagoljuk és tegyük vissza őket grillre további 10 percre, hogy a szósz besűrűsödjön.
Vegyük ki végleg a húsokat grillről, szeleteljük fel és fogyasszuk el élvezettel!
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Állítsuk be pellet grillsütőt alacsonyabb hőmérsékletre, ezúttal 120℃ -ra.
Fűszerezzük a húsokat Milestone66 Red rub fűszerkeverékkel, és helyezzük közvetlenül a grillrácsra, csontokkal lefelé. Süssük 3 órán át.
Tegyünk 2 darab alufóliát (vagy hentespapírt) az asztalra akkora méretben, amivel a teljes oldalast be tudjuk takarni. A fólia közepére tegyünk 3 evőkanál vajat, 100 gramm barnacukrot és 115 gramm agavét.
Rakjuk az oldalast húsos felével lefelé a barnacukor keverék tetejére és szorosan tekerjük be. Ismételjük meg a műveletet az összes darabbal.
Helyezzük az összes szeletet közvetlenül a grillrácsra, húsos résszel lefelé és süssük további 1,5-2 órán keresztül, vagy amíg a belső hőmérséklet el nem éri a 95°C-ot.
Távolítsuk el a bordákat a grillről, és fedjük be az összes darabot Texas Spicy BBQ szósszal.
Csomagoljuk és tegyük vissza őket grillre további 10 percre, hogy a szósz besűrűsödjön.
Vegyük ki végleg a húsokat grillről, szeleteljük fel és fogyasszuk el élvezettel!