Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Sült zöldségek: cékla, répa, jamgyökér, tök, paszternák

Sült zöldségek: cékla, répa, jamgyökér, tök, paszternák


sült cékla répa tök jam recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A gyökérzöldségek tele vannak tápanyagokkal, ezért most a pellet grillen sütve töltsük meg őket extra ízekkel, és szolgáljuk fel őket, például egy kiadós köretként.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő45 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók
 1 csokor céklamegdörzsölve, kockázva
 1 csokor aranycéklamegdörzsölve, kockázva
 1 darab vaj tökmeghámozva és kimagozva
 1 darab jamgyökér hámozott
 1 darab paszternákmeghámozva
 1 darab nagy sárgarépameghámozva
 1 darab nagy vöröshagyma
 4 gerezd fokhagyma
 3 evőkanál friss kakukkfű levél
 1 darab fahéjrúd
 3 evőkanál olívaolaj
 só, bors
 2 evőkanál méz
Elkészítés
1

Ha készen állunk, tekerjük a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 230℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.

2

Vágjuk a zöldségeket 1.3 cm-es kockákra, majd dobjuk őket egy nagy tálba a fokhagyma gerezdekkel, kakukkfű levelekkel, olívaolajjal és fahéjrúddal.

3

Egy tepsit kibélelünk alufóliával. Ezen egyenletesen terítsük el a zöldségeket, és szórjuk meg őket sóval és borssal.

4

Süssük a zöldségeket a pellet grillsütőn 45 percig, vagy amíg megpuhulnak. Amikor ez kész, tegyük őket egy tálba, és csorgassunk a tetejére mézet. Forrón tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillen sült őszi zöldségkeverékSült zöldségreceptünk segítségével pillanatok alatt kivághatjuk magunkat egy váratlan vendég érkezésekor, ha gyorsan szeretnénk készíteni valami finomat. Ez az egyszerű és egészséges recept kelbimbót, újburgonyát, pézsmatököt és csiperke gombát tartalmaz.
Texasi töltött jalapeno falatokHa szereted a jalapeno poppers-t, akkor ezeket a töltött Texas falatokat imádni fogod! Ha maradt szegy vagy egy kis pulled pork az előző sütésekből, akkor itt az idő a tökéletes hasznosításhoz. Fantasztikus, ahogy ezek a csípős jalapenok megtöltődnek krémsajttal és reszelt sajttal, majd bacon páncélba csomagolódnak.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 csokor céklamegdörzsölve, kockázva
 1 csokor aranycéklamegdörzsölve, kockázva
 1 darab vaj tökmeghámozva és kimagozva
 1 darab jamgyökér hámozott
 1 darab paszternákmeghámozva
 1 darab nagy sárgarépameghámozva
 1 darab nagy vöröshagyma
 4 gerezd fokhagyma
 3 evőkanál friss kakukkfű levél
 1 darab fahéjrúd
 3 evőkanál olívaolaj
 só, bors
 2 evőkanál méz

Elkészítés

Elkészítés
1

Ha készen állunk, tekerjük a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 230℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.

2

Vágjuk a zöldségeket 1.3 cm-es kockákra, majd dobjuk őket egy nagy tálba a fokhagyma gerezdekkel, kakukkfű levelekkel, olívaolajjal és fahéjrúddal.

3

Egy tepsit kibélelünk alufóliával. Ezen egyenletesen terítsük el a zöldségeket, és szórjuk meg őket sóval és borssal.

4

Süssük a zöldségeket a pellet grillsütőn 45 percig, vagy amíg megpuhulnak. Amikor ez kész, tegyük őket egy tálba, és csorgassunk a tetejére mézet. Forrón tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Sült zöldségek: cékla, répa, jamgyökér, tök, paszternák
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66