Szaftos St. Louis oldalas
Ezek az édes és savanyú oldalasok, biztosan sok elismerést hoznak majd a következő kerti sütögetésen, próbáljuk ki!
Állítsuk be a pellet grillsütőt 120℃ -os hőmérsékletre.
Egy kis tálban alaposan keverjünk össze barna cukrot, köményt, chili port, fűszerpaprikát, sót és ecetet.
Kenjük be a húsok mindkét oldalát ezzel a keverékkel és hagyjuk pácolódni legalább 10 percig.
Tegyük a hőmérőt az egyik szelet húsos közepébe, elkerülve a csontokat, majd tegyük az oldalasokat közvetlenül a grillrácsra. Zárjuk le a fedelet és füstöljük 2 órán keresztül.
Vegyük ki a húsokat, tegyük őket egy alufóliára és tekerjük be őket. Öntsük rá az almalevet és zárjuk le a fóliát. Tegyük vissza a csomagokat a grillre, zárjuk le a fedelet és süssük őket további 2 órán keresztül, amíg megpuhulnak és a belső hőmérsékletük eléri a 85℃-ot.
Vegyük le a húsokat a grillről és hagyjuk őket pihenni 10 percig mielőtt felvágnánk őket a csontok között és tálalnánk.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Állítsuk be a pellet grillsütőt 120℃ -os hőmérsékletre.
Egy kis tálban alaposan keverjünk össze barna cukrot, köményt, chili port, fűszerpaprikát, sót és ecetet.
Kenjük be a húsok mindkét oldalát ezzel a keverékkel és hagyjuk pácolódni legalább 10 percig.
Tegyük a hőmérőt az egyik szelet húsos közepébe, elkerülve a csontokat, majd tegyük az oldalasokat közvetlenül a grillrácsra. Zárjuk le a fedelet és füstöljük 2 órán keresztül.
Vegyük ki a húsokat, tegyük őket egy alufóliára és tekerjük be őket. Öntsük rá az almalevet és zárjuk le a fóliát. Tegyük vissza a csomagokat a grillre, zárjuk le a fedelet és süssük őket további 2 órán keresztül, amíg megpuhulnak és a belső hőmérsékletük eléri a 85℃-ot.
Vegyük le a húsokat a grillről és hagyjuk őket pihenni 10 percig mielőtt felvágnánk őket a csontok között és tálalnánk.