Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Texasi töltött jalapeno falatok

Texasi töltött jalapeno falatok


texasi falatok szegy pulled pork recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ha szereted a jalapeno poppers-t, akkor ezeket a töltött Texas falatokat imádni fogod! Ha maradt szegy vagy egy kis pulled pork az előző sütésekből, akkor itt az idő a tökéletes hasznosításhoz. Fantasztikus, ahogy ezek a csípős jalapenok megtöltődnek krémsajttal és reszelt sajttal, majd bacon páncélba csomagolódnak.

Adag4 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő40 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók
 2 csomag szeletelt bacon
 nagyobb jalapeno paprikákannyi darab, ahány szelet baconünk van
 450 g sült marha vagy sertéshússzegy vagy pulled pork a legjobb
 150 ml BBQ szósz
 220 g krémsajt
 1 teáskanál kömény
 ½ teáskanál bors
 100 g reszelt sajtcheddar vagy más keményebb sajt
 2 teáskanál fűszerkeveréksertés, marha, univerzális
 ½ teáskanál
Elkészítés
1

Töltsük fel a grillsütőt pellettel és állítsuk be 200 °C-ra.

2

Egy aprítóban keverjük össze a húst, a fűszerkeveréket, a köményt, a sót, a borsot, a reszelt sajtot és a krémsajtot. Pulzáljunk többször, amíg láthatóan krémes állagú nem lesz. Tegyük egy tálba, majd a hűtőszekrénybe addig, amíg a jalapeno paprikákkal dolgozunk.

3

Helyezzük a jalapeno paprikákat egy tálcára. Vágjuk el mindegyiket hosszirányban ketté és kanállal vagy kézzel távolítsuk el a magokat és az erezetet.
Tipp: Használjunk kesztyűt, jól járunk.

4

Töltsünk meg minden jalapeno paprika felet a krémsajtos keverékkel, majd illesszük össze a párjával.

5

Tekerjük be a jalapenokat egy szelet baconnel, majd fogpiszkálóval segítségével erősítsük meg ezt a kapcsolatot.

6

Tegyünk egy kisebb lyukú rácsot vagy fém serpenyőt a grillrácsokra és tegyük bele a töltött jalapeno paprikákat. Süssük 35 percen keresztül.

7

Az idő letelte után kenjük át a baconba tekert jalapeno popperseket a BBQ szósszal és süssük további 5 percig.

8

Tipp: ha még füstösebb ízekre vágynánk, alacsonyabb hőfokra állítva az egész paprikákat füstöljük 30 percig.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Betyár tarja szeletek – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky ebben a videóban betyár tarja szeleteket készít kolbászos-hagymás-gombás raguval, majd érkezik rá finom sajt, paradicsom és kakastaréjos szalonna.
Croque Monsieur, az eredeti francia pirítósA francia kávézókból és bárokból származó croque monsieur egy gyors harapnivaló. Semmi extra, csak egy francia pirítós? Mutatjuk miért nem! A croque monsieur olyan melegszendvics, amelyet sonkával és sajttal készítenek és a besamelmártás teszi igazán különlegessé.
Alap BBQ marhaoldalasNagy adagok, merész ízek és első osztályú marhahús. A Milestone66 Black Rub fűszerkeverék és egy fatüzelésű pellet grillsütő minden, amire szükségünk van egy emlékezetes marhaborda elkészítéséhez. Csonttal, vagy felszeletelve tálaljuk, hogy igazán jóllakjon mindenki.
Bundázott kalács – reggeli grillenEgy játékos, grillezett reggeli következik, amely jó eséllyel NEM indulhatna a világ egyik legegyszerűbb étele díjáért. Cserébe viszont hamar elkészül, ízkarakterei pedig tökéletes harmóniát alkotnak.

Hozzávalók

Hozzávalók
 2 csomag szeletelt bacon
 nagyobb jalapeno paprikákannyi darab, ahány szelet baconünk van
 450 g sült marha vagy sertéshússzegy vagy pulled pork a legjobb
 150 ml BBQ szósz
 220 g krémsajt
 1 teáskanál kömény
 ½ teáskanál bors
 100 g reszelt sajtcheddar vagy más keményebb sajt
 2 teáskanál fűszerkeveréksertés, marha, univerzális
 ½ teáskanál

Elkészítés

Elkészítés
1

Töltsük fel a grillsütőt pellettel és állítsuk be 200 °C-ra.

2

Egy aprítóban keverjük össze a húst, a fűszerkeveréket, a köményt, a sót, a borsot, a reszelt sajtot és a krémsajtot. Pulzáljunk többször, amíg láthatóan krémes állagú nem lesz. Tegyük egy tálba, majd a hűtőszekrénybe addig, amíg a jalapeno paprikákkal dolgozunk.

3

Helyezzük a jalapeno paprikákat egy tálcára. Vágjuk el mindegyiket hosszirányban ketté és kanállal vagy kézzel távolítsuk el a magokat és az erezetet.
Tipp: Használjunk kesztyűt, jól járunk.

4

Töltsünk meg minden jalapeno paprika felet a krémsajtos keverékkel, majd illesszük össze a párjával.

5

Tekerjük be a jalapenokat egy szelet baconnel, majd fogpiszkálóval segítségével erősítsük meg ezt a kapcsolatot.

6

Tegyünk egy kisebb lyukú rácsot vagy fém serpenyőt a grillrácsokra és tegyük bele a töltött jalapeno paprikákat. Süssük 35 percen keresztül.

7

Az idő letelte után kenjük át a baconba tekert jalapeno popperseket a BBQ szósszal és süssük további 5 percig.

8

Tipp: ha még füstösebb ízekre vágynánk, alacsonyabb hőfokra állítva az egész paprikákat füstöljük 30 percig.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Texasi töltött jalapeno falatok
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66