Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Univerzális házi száraz BBQ rub

Univerzális házi száraz BBQ rub


univerzális házi bbq rub
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Legyen szó csirkecombokról, pecsenyékről, csirkeszárnyakról, sertésszeletről, sültkrumpliról, sültkarfiolról, de még akár tofuról is: Ezt a házi száraz rubot nyugodtan használhatod bármilyen ételhez, univerzális fűszerkeverék!

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszesen20 perc
Hozzávalók
 0,50 csésze barnacukor
 2 evőkanál édespaprika
 1 evőkanál füstöltpaprika
 1 evőkanál őrölt fekete bors
 1 evőkanál só
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál vöröshagymapor
 1 teáskanál mustárpor
 0,25 teáskanál cayenne bors
Elkészítés
1

Alaposan keverjük el a hozzávalókat. Fontos, hogy valóban mindegyik alapanyag száraz legyen.

2

Egy nagyobb, zárható befőttesüvegben érdemes tárolni, száraz helyen pl spájzban.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Tom Herbert pulled pork és burger bucijaTom Herbert népszerű pék, akinek a burger buci receptje legalább annyira népszerű, mint ő maga. Íme a recept, amely elengedhetetlen egy jó kis otthoni pulled pork szendvicshez vagy burgerezéshez.
Göngyölt szarvashús sajtos tojásos nokedlivelManapság felcsapva a netet könnyedén betudjátok szerezni a különböző vadhúsokat. Úgy hogy a most mi is így tettünk. A szarvashús mellé készítünk egy klasszikus uborkasalit, köretnek sajtos tojásos nokedlit, valamint egy juhtúrós krémet.
Füstölt, szárazon fűszerezett oldalasA füst és a fűszerek nyerő párosítást jelentenek az oldalashoz. A húsokat édes és fűszeres keverékkel fűszerezzük, gazdag hickory fán füstöljük és BBQ szósszal varázsoljuk tökéletessé.
Grillezett kéksajtos főtt kukoricaHétköznapi köret grillezett húsok mellé, de akár magában is, egy kis csavarral. A kéksajt és a vajas-chili szósz izgalmas ízvilágot alkot, hasonlóan mintha egy Buffalo csirkeszárnyat ennénk.

Hozzávalók

Hozzávalók
 0,50 csésze barnacukor
 2 evőkanál édespaprika
 1 evőkanál füstöltpaprika
 1 evőkanál őrölt fekete bors
 1 evőkanál só
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál vöröshagymapor
 1 teáskanál mustárpor
 0,25 teáskanál cayenne bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Alaposan keverjük el a hozzávalókat. Fontos, hogy valóban mindegyik alapanyag száraz legyen.

2

Egy nagyobb, zárható befőttesüvegben érdemes tárolni, száraz helyen pl spájzban.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Univerzális házi száraz BBQ rub
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Kategóriák

  • Kategóriák
  • Pellet kültéri-beltéri fűtés
  • Okosgrill kiegészítők
  •    Ajándéktárgyak
  •    Könyvek
  •    Kesztyűk
  •    Grillhőmérő, hússzonda
  •    Pizzasütéshez
  •    Tepsik, sütőlapok
  •    Tisztító eszközök
  •    Csomagok, szettek
  •    Öntöttvas termékek
  •    Étkészletek
  • Fa pelletek
  • Grill takaróponyva
  • Grill-barbecue fűszerek, rubok, szószok
  •    Szárnyas
  •    Sertés
  •    Marha
  •    Zöldség és gyümölcs
  •    Szarvas és vad
  •    Hal és tenger gyümölcsei
  •    Bárány
  •    Univerzális
  •    Chili
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Milestone66
  •    Grate Goods
  •    Pit Boss
  • Okosgrillek
  •    Pellet grillek
  •    Faszenes grillek
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Pit Boss
  •    Louisiana
  •    Yoder Smokers
  •    Zgrills
  •    Masterbuilt
  • Egyéb okoseszközök
  • Savanyúság
  • Alapanyagok
  • Faszén
Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66