Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Univerzális házi száraz BBQ rub

Univerzális házi száraz BBQ rub


univerzális házi bbq rub
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Legyen szó csirkecombokról, pecsenyékről, csirkeszárnyakról, sertésszeletről, sültkrumpliról, sültkarfiolról, de még akár tofuról is: Ezt a házi száraz rubot nyugodtan használhatod bármilyen ételhez, univerzális fűszerkeverék!

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszesen20 perc
Hozzávalók
 0,50 csésze barnacukor
 2 evőkanál édespaprika
 1 evőkanál füstöltpaprika
 1 evőkanál őrölt fekete bors
 1 evőkanál só
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál vöröshagymapor
 1 teáskanál mustárpor
 0,25 teáskanál cayenne bors
Elkészítés
1

Alaposan keverjük el a hozzávalókat. Fontos, hogy valóban mindegyik alapanyag száraz legyen.

2

Egy nagyobb, zárható befőttesüvegben érdemes tárolni, száraz helyen pl spájzban.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Texas stílusú marhaszegyA texasi BBQ főszereplője a hús. A szósz csak a lehető legkevesebb mellette. A füstölt Texas stílusú marhaszegy ebben a minimalista felfogásban készül, hogy a húsos íz és a textúra ragyoghasson. A végeredmény gazdag, puha és tele természetes ízekkel. Ez a recept megéri az idejét.
Louisiana cajun burgerKülönböző konyhák keveredéséből született meg a cajun (kédzsön). Erős, karakteres ízek jellemzik a stílust, amelyben keveredik a francia, spanyol, mediterrán konyhavilág az USA-ba érkező népek szokásaival. Ebben a szellemben készült el ez a rendkívül érdekes burger, amely a cajun konyha központjáról Louisiana-ról neveztünk el.
Mangalica burger sült paprikakrémmelNyár nem múlhat el hamburger nélkül. A amerikai vonaltól eltérve most egy mangalica burger következik sült paprikakrémmel, érlelt sonkával, pannónia sajttal.

Hozzávalók

Hozzávalók
 0,50 csésze barnacukor
 2 evőkanál édespaprika
 1 evőkanál füstöltpaprika
 1 evőkanál őrölt fekete bors
 1 evőkanál só
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál vöröshagymapor
 1 teáskanál mustárpor
 0,25 teáskanál cayenne bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Alaposan keverjük el a hozzávalókat. Fontos, hogy valóban mindegyik alapanyag száraz legyen.

2

Egy nagyobb, zárható befőttesüvegben érdemes tárolni, száraz helyen pl spájzban.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Univerzális házi száraz BBQ rub
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Kategóriák

  • Kategóriák
  • Pellet kültéri-beltéri fűtés
  • Okosgrill kiegészítők
  •    Ajándéktárgyak
  •    Könyvek
  •    Kesztyűk
  •    Grillhőmérő, hússzonda
  •    Pizzasütéshez
  •    Tepsik, sütőlapok
  •    Tisztító eszközök
  •    Csomagok, szettek
  •    Öntöttvas termékek
  •    Étkészletek
  • Fa pelletek
  • Grill takaróponyva
  • Grill-barbecue fűszerek, rubok, szószok
  •    Szárnyas
  •    Sertés
  •    Marha
  •    Zöldség és gyümölcs
  •    Szarvas és vad
  •    Hal és tenger gyümölcsei
  •    Bárány
  •    Univerzális
  •    Chili
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Milestone66
  •    Grate Goods
  •    Pit Boss
  • Okosgrillek
  •    Pellet grillek
  •    Faszenes grillek
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Pit Boss
  •    Louisiana
  •    Yoder Smokers
  •    Zgrills
  •    Masterbuilt
  • Egyéb okoseszközök
  • Savanyúság
  • Alapanyagok
  • Faszén
Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66