Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Ünnepi rozmaringos pisztráng gyümölcssaláta ágyon Bürgés Tomival

Ünnepi rozmaringos pisztráng gyümölcssaláta ágyon Bürgés Tomival


füstölt pisztráng bürgés tomi recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Bürgés Tomi barátunkkal újabb vizes kalandra indultunk, ezúttal pedig egy ünnepi pisztráng sült citromos-rozmaringgal és persze Milestone66 fűszerezéssel.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő40 percÖsszesen55 perc
Hozzávalók
 2 darab egész pisztráng
 1 csomag rozmaring
 2 darab citrom karikázva
 1 teáskanál citromlé
Gyümölcs saláta
 alma, körte, banán, narancs
 méz
Ajánlott kiégészítők
Elkészítés
1

A pisztráng hasát felvágva (és megtisztítva) béleljük ki karikázott citrommal, rozmaringgal és szórjuk meg Milestone66 Blue fűszerrel.

2

A pisztrángot kívülről is alaposan szórjuk meg a fűszerrel és néhány csepp citrommal, majd helyezzük a grillsütőben ahol (még hidegen) füstöljük 20-30 percen keresztül.

3

Amint az idő lejárt emelejük a pellet grillsütő hőmérsékletét 220°C-ra. Amint elérte a kívánt hőfokot már mehet is vissza a hal.

4

Készítsük el a gyümölcssalátát: minden hozzávalóról távolítsuk el a héját, majd kockázzuk nagyjából hasonló méretűre. Szórjuk meg Milestone66 Pink fűszerrel, illetve locsoljuk meg a mézzel és keverjük össze.

5

A megsült pisztrángokat tálaljuk a mézes gyümölcságyon.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Pulled pork házi száraz rubFüstös, édes és fűszeres pulled porkhoz ajánlott száraz rub, amely tökéletes a sertéshús füstölésre! Ezt a házi készítésű fűszerkeveréket is használhatod, ha bbq pulled porkot készítenél.
Rozmaringos báránysült bbqA báránysült az egyik legcsodálatosabb étel, amely a BBQ művészet porcelán grillrácsain elkészülhet. Okosgrillel és ezzel a recepettel a siker garantált!
Baconbe tekert töltött savanyú uborkaAmikor egy recept annyira abszurd, hogy épp ezért muszáj kipróbálni! Na ilyen a töltött savanyú uborka baconbe tekerve és grillen megsütve. Ha valami különlegesre vágysz ez lesz az!
Koreai csirkeszárny pácolva, füstölveAz ázsiai konyha előszeretettel nyúl egyik kedvenc grillhúsunkhoz, a csirkeszárnyhoz. Ebben a verzióban egy pácolt, grillezett, majd csípős szószban megforgatott és végül minden földi jóval megszórt szárnyat mutatunk be.

Hozzávalók

Hozzávalók
 2 darab egész pisztráng
 1 csomag rozmaring
 2 darab citrom karikázva
 1 teáskanál citromlé
Gyümölcs saláta
 alma, körte, banán, narancs
 méz
Ajánlott kiégészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

A pisztráng hasát felvágva (és megtisztítva) béleljük ki karikázott citrommal, rozmaringgal és szórjuk meg Milestone66 Blue fűszerrel.

2

A pisztrángot kívülről is alaposan szórjuk meg a fűszerrel és néhány csepp citrommal, majd helyezzük a grillsütőben ahol (még hidegen) füstöljük 20-30 percen keresztül.

3

Amint az idő lejárt emelejük a pellet grillsütő hőmérsékletét 220°C-ra. Amint elérte a kívánt hőfokot már mehet is vissza a hal.

4

Készítsük el a gyümölcssalátát: minden hozzávalóról távolítsuk el a héját, majd kockázzuk nagyjából hasonló méretűre. Szórjuk meg Milestone66 Pink fűszerrel, illetve locsoljuk meg a mézzel és keverjük össze.

5

A megsült pisztrángokat tálaljuk a mézes gyümölcságyon.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Ünnepi rozmaringos pisztráng gyümölcssaláta ágyon Bürgés Tomival
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66