Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Argentin T-bone steak chimichurri szósszal

Argentin T-bone steak chimichurri szósszal


t-bone steak recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Nézzétek meg, hogyan készíti el a Fald fel! csapata otthon a steaket. Egy gyönyörű szelet argentin marhához volt szerencséjük, amit a pellet grillre dobtak. Akik szeretik a szaftos húsokat, azoknak ez egy kötelező recept. T-Bone!

Adag4 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő40 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók:
 1 szelet T-bone steak
 
 bors
 olivaolaj
 1 csomag csiperke gomba
 1 fej vöröshagyma
 3 gerezd fokhagyma
 Worcester szósz
 friss petrezselyem
 100 g vaj
 Kotányi Argentin Chimichurri fűszerkeverék
 80 ml langyos víz
 2 evőkanál borecet
 1 darab lime
 5 evőkanál olívaolaj
Elkészítés
1

Rajongunk a kiváló steakekért, úgy hogy hoztunk egy igazán Argentin fogást a számotokra! T-bone Chimichurri szósszal!

2

A recepthez szükségetek lesz egy szelet jó minőségű T-bone steakre és komoly mértékű fókuszra a sütés során!

3

Elsőként kapjátok ki a hűtőből a megdermedt husit és hagyjátok szobahőmérsékletre melegedni.

4

A szószhoz a Kotányi Argentin Chimichurri fűszerkeveréket öntsétek fel 80 ml langyos vízzel. Adjatok hozzá 2 ek borecetet, fél lime levét és 5 ek olívaolajat. Keverjétek el és mire elkészültök a fogással, az ízek össze is érnek!

5

A hús mellé mutatok egy iszonyatosan finom gombás köretet, de a hús már önmagában is a mennyországba fog titeket repíteni. Durvára vágott vöröshagymát egy egész kocka vajon kezdjetek el lassú tűzön dinsztelni, majd vágjatok hozzá 3 gerezd fokhagymát.

6

A csiperkét a legtöbben meghámozzák, de rengeteg aroma van a külső felületén, úgy hogy én inkább jó alaposan megmostam és azzal együtt adtam hozzá.
Só, bors és worcester szósz kerül még hozzá és saját levében krémesre főzzétek meg az egészet lassú lángon. Utolsó mozdulat még pedig egy marék frissen vágott petrezselyem.

7

Jöhet is a fő attrakció, a steak elkészítése, miközben nyugodtan tovább rotyoghat a gomba!
Semmi másra nincs szükségetek csupán nagyszemű sóra, amivel hintsétek be a szeletet és enyhén tapogassátok végig, hogy jól felvegye.

8

A sütésnél viszont fontos figyelem, ugyanis 260 fokon kell megsütnötök az első oldalát 4, a másik oldalát 3 és a faggyú réteget pedig 1 percig. Ezután a legkisebb hőfokra állítottuk az Okosgrillünket és az átsütés végett még 5 percig hagytuk a rács hűvösebb oldalán, hogy egy medium well steaket kapjunk.

9

A kész t-bonet vegyétek ki egy falapra pihentetni és kenjétek át a chimchurri szósszal.

10

Ha mindennel megvagytok, nincs más hátra, mint élvezni ezt az eszméletlen ízorgiát.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Citrusos sajttorta rétestésztávalEnnek a naranccsal átitatott sajttortának a ropogós, fodros széle olyan lenyűgözően néz ki, hogy nehéz elhinni, hogy egy nagyon is egyszerűen elkészíthető ünnepi desszertről van szó. Keressük meg a legközelebbi boltban kapható rétestészta alapot és már kezdhetjük is az elkészítést. Bár maga a sajttorta gyorsan és egyszerűen elkészíthető, tálalás előtt legalább 4 órát hűteni kell majd, ezért ennek megfelelően tervezzünk az idővel.
Texas stílusú marhaszegyA texasi BBQ főszereplője a hús. A szósz csak a lehető legkevesebb mellette. A füstölt Texas stílusú marhaszegy ebben a minimalista felfogásban készül, hogy a húsos íz és a textúra ragyoghasson. A végeredmény gazdag, puha és tele természetes ízekkel. Ez a recept megéri az idejét.
Miami csirkeszárnyakEgyedi és ízletes grillezett csirkeszárny receptet mutatunk. Néhány óra pácolás közben szívják magukba a zamatos ízeket ezek a husik, majd a rácson ropogósra sülnek, végül szószba forgatjuk.
Karácsonyi kacsasült – mézes-narancsos kacsaEgy ünnepi fogásnak is kitűnően alkalmas, zamatos, citrusos aromában fürdő kacsa következik, amelynek elkészítése nem igényel túl sok időt és energiát. Ráadásul, ez a teljesen exkluzív recept, egy vadonatúj dimenziót kölcsönöz, ennek a klasszikus főételnek.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 szelet T-bone steak
 
 bors
 olivaolaj
 1 csomag csiperke gomba
 1 fej vöröshagyma
 3 gerezd fokhagyma
 Worcester szósz
 friss petrezselyem
 100 g vaj
 Kotányi Argentin Chimichurri fűszerkeverék
 80 ml langyos víz
 2 evőkanál borecet
 1 darab lime
 5 evőkanál olívaolaj

Elkészítés

Elkészítés
1

Rajongunk a kiváló steakekért, úgy hogy hoztunk egy igazán Argentin fogást a számotokra! T-bone Chimichurri szósszal!

2

A recepthez szükségetek lesz egy szelet jó minőségű T-bone steakre és komoly mértékű fókuszra a sütés során!

3

Elsőként kapjátok ki a hűtőből a megdermedt husit és hagyjátok szobahőmérsékletre melegedni.

4

A szószhoz a Kotányi Argentin Chimichurri fűszerkeveréket öntsétek fel 80 ml langyos vízzel. Adjatok hozzá 2 ek borecetet, fél lime levét és 5 ek olívaolajat. Keverjétek el és mire elkészültök a fogással, az ízek össze is érnek!

5

A hús mellé mutatok egy iszonyatosan finom gombás köretet, de a hús már önmagában is a mennyországba fog titeket repíteni. Durvára vágott vöröshagymát egy egész kocka vajon kezdjetek el lassú tűzön dinsztelni, majd vágjatok hozzá 3 gerezd fokhagymát.

6

A csiperkét a legtöbben meghámozzák, de rengeteg aroma van a külső felületén, úgy hogy én inkább jó alaposan megmostam és azzal együtt adtam hozzá.
Só, bors és worcester szósz kerül még hozzá és saját levében krémesre főzzétek meg az egészet lassú lángon. Utolsó mozdulat még pedig egy marék frissen vágott petrezselyem.

7

Jöhet is a fő attrakció, a steak elkészítése, miközben nyugodtan tovább rotyoghat a gomba!
Semmi másra nincs szükségetek csupán nagyszemű sóra, amivel hintsétek be a szeletet és enyhén tapogassátok végig, hogy jól felvegye.

8

A sütésnél viszont fontos figyelem, ugyanis 260 fokon kell megsütnötök az első oldalát 4, a másik oldalát 3 és a faggyú réteget pedig 1 percig. Ezután a legkisebb hőfokra állítottuk az Okosgrillünket és az átsütés végett még 5 percig hagytuk a rács hűvösebb oldalán, hogy egy medium well steaket kapjunk.

9

A kész t-bonet vegyétek ki egy falapra pihentetni és kenjétek át a chimchurri szósszal.

10

Ha mindennel megvagytok, nincs más hátra, mint élvezni ezt az eszméletlen ízorgiát.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Argentin T-bone steak chimichurri szósszal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66