Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

A legendás Reuben szendvics

A legendás Reuben szendvics


reuben szendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A Reuben szendvics egy észak-amerikai grillezett szendvics, amely sült marhahúsból, svájci sajtból, savanyú káposztából és orosz öntetből áll, rozskenyér szeletek között grillezve. A kóser stílusú csemegeüzletekhez kötődik, de nem kóser, mert húst és sajtot kombinál.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő7 óraÖsszesen7 óra 30 perc
Hozzávalók
 900 g sózott marhahús, vékonyra szeletelve(maradék szegy tökéletes hozzá)
 200 g majonéz
 60 g ketchup
 30 g savanyúságecetes torna vagy savanyú uborka
 300 g savanyú káposzta
 8 szelet svájci sajt
 8 szelet rozskenyér
 3 evőkanál szobahőmérsékletű vaj
1

A klasszikus Reuben szendvics tulajdonképpen egy bőséges melegszendvics rengeteg sajttal és marhahússal.
A hozzávalók között találjuk a corn beef-t, ami egy több napig sóban pácolt marhaszegy, amelyet végül lassan megfőznek. Az USA-ban közkedvelt és sok különböző étel szuper hozzávalója.

2

Melegítsük elő 170-180°C-ra a fa pellet grillsütőt.
Ennél a receptnél érdemes egy vaslapot vagy serpenyőt használnunk.

3

Készítsük el "orosz öntetet". Keverjük össze a majonézt, a ketchupot, az aprított savanyúságot és a választott fűszerkeveréket.

4

Mi ehhez a recepthez a Milestone66 Yellow fűszerkeveréket választjuk. Bár főként szárnyashoz ajánljuk, de édessége miatt egyensúlyozni fogja az öntet savanyúságát.

5

A szendvicshez használjunk rozskenyeret. A szeletek egyik oldalát vajazzuk meg. Ez lesz majd a szendvics külső oldala.

6

A belső oldalra kerüljön egy réteg öntet, sült marhahús, savanyú káposzta és annyi sajt, ami mindezt befedi. Tetejére kerüljön szintén egy öntettel és vajjal megkent szelet kenyér, mint fedőréteg.

7

A szendvicset helyezzük át a grillsütőbe, ahol pirítsuk meg a vajas oldalát. Érdemes a grillsütő tetejét lezárni, hogy a szendvicsben lévő sajt megolvadhasson.
Pár perc sütés után fordítsuk meg, hogy a másik vajas oldal is megsüljön és szép kérget kapjon.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Hot Dog Chicago stílusbanNyugodtan kijelenthetjük, hogy a chicagói hot dognál kevés klasszikusabb típust találunk a étlapon. A savanyúságot nyugodtan cseréld le az ízlésednek megfelelően, illetve a zöld paprikát is helyettesítheted jalapeñoval, ha szeretnéd. Ehhez a recepthez hosszabb típusú virslik használata javasolt.
Házi paleo BBQ szószEz a csípős sertéshúsra specializált szósztípus elkerüli az olyan feldolgozott összetevőket, mint például a ketchup és a finomított cukor. Ráadásul a szószt még főzni sem kell, elég csak összekeverni.
Teriyaki szárított marhahús, beef jerkyA beef jerky vagy szárított marhahús a tökéletes fehérje, amelyet túrázás vagy meccsnézés közben fogyaszthatunk. Húsos snack füstös, rágós, ami nagyon népszerű és könnyen elkészíthető fa pellet grillsütőn is. Vizet ne felejtsünk el inni utána.

Hozzávalók

Hozzávalók
 900 g sózott marhahús, vékonyra szeletelve(maradék szegy tökéletes hozzá)
 200 g majonéz
 60 g ketchup
 30 g savanyúságecetes torna vagy savanyú uborka
 300 g savanyú káposzta
 8 szelet svájci sajt
 8 szelet rozskenyér
 3 evőkanál szobahőmérsékletű vaj

Elkészítés

1

A klasszikus Reuben szendvics tulajdonképpen egy bőséges melegszendvics rengeteg sajttal és marhahússal.
A hozzávalók között találjuk a corn beef-t, ami egy több napig sóban pácolt marhaszegy, amelyet végül lassan megfőznek. Az USA-ban közkedvelt és sok különböző étel szuper hozzávalója.

2

Melegítsük elő 170-180°C-ra a fa pellet grillsütőt.
Ennél a receptnél érdemes egy vaslapot vagy serpenyőt használnunk.

3

Készítsük el "orosz öntetet". Keverjük össze a majonézt, a ketchupot, az aprított savanyúságot és a választott fűszerkeveréket.

4

Mi ehhez a recepthez a Milestone66 Yellow fűszerkeveréket választjuk. Bár főként szárnyashoz ajánljuk, de édessége miatt egyensúlyozni fogja az öntet savanyúságát.

5

A szendvicshez használjunk rozskenyeret. A szeletek egyik oldalát vajazzuk meg. Ez lesz majd a szendvics külső oldala.

6

A belső oldalra kerüljön egy réteg öntet, sült marhahús, savanyú káposzta és annyi sajt, ami mindezt befedi. Tetejére kerüljön szintén egy öntettel és vajjal megkent szelet kenyér, mint fedőréteg.

7

A szendvicset helyezzük át a grillsütőbe, ahol pirítsuk meg a vajas oldalát. Érdemes a grillsütő tetejét lezárni, hogy a szendvicsben lévő sajt megolvadhasson.
Pár perc sütés után fordítsuk meg, hogy a másik vajas oldal is megsüljön és szép kérget kapjon.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
A legendás Reuben szendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66