Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Balkán grillszendvics

Balkán grillszendvics


balkán grillszendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy finomságos (nyári) grillkolbászos szendvics receptjét láthatjátok a videóban, íme a balkán grillszendvics!

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő30 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók
 3 fej vöröshagyma
 500 ml sör
 3 csomag grillkolbász
 2 darab ciabatta
 1 darab camembert sajt
 friss saláta
 1 üveg ajvár
 1 fej lilahagyma
1

Kezdésképpen melegítsük 180°C-ra a fa pellet grillsütőt és helyezzünk rá egy vaslapot vagy egy tepsit.

2

Vágjunk fel durvára 3 fej vöröshagymát és fél liter finom sör kíséretében pirítsuk addig a vaslapon, amíg a hagyma megpuhul és a folyadék teljesen eltűnik.

3

A szendvicsünk lelke, természetesen egy szaftos grill husi lesz, mely szerepet most a (Wiesbauer) paprikás grillkolbász fogja betölteni.

4

Amíg a szaftos grillfalatok süledeznek, vágjunk fel 2 olivás ciabatta-t és 1 db camembert sajt társaságában és ezek is mehetnek a grillre.

5

Miután minden szépen megsült jöhet a grillszendvics összeállítása.

6

A ciabattára rakjuk a friss saláta leveleket és alaposan kenjuk meg ajvárral.
Majd a grillkolbász következik és a sörben párolt és pirult hagyma, a lágy camembert sajt és végül hintsük meg friss lilahagymával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett Kalbi (koreai marhaborda)A házi készítésű koreai pác és az almafa füstje teljesen feldobja ezt a marhabordát. Ezek a pácolt oldalasok minden bizonnyal fatüzelésű étel repertoárunk ékszerei lesznek ízükkel és gyors elkészítésükkel.
CsirkesalátaEzt a füstölt csirkés salátát jalapenóval és csípős fűszerekkel bolondítottuk meg, hogy meglepjük az ízlelőbimbókat. Tölthetjük tortillába vagy vastag pellet grillen sült kenyérszeletek közé és máris egy kiadós, füstös csirkés ételt kapunk.
Hot Dog Chicago stílusbanNyugodtan kijelenthetjük, hogy a chicagói hot dognál kevés klasszikusabb típust találunk a étlapon. A savanyúságot nyugodtan cseréld le az ízlésednek megfelelően, illetve a zöld paprikát is helyettesítheted jalapeñoval, ha szeretnéd. Ehhez a recepthez hosszabb típusú virslik használata javasolt.

Hozzávalók

Hozzávalók
 3 fej vöröshagyma
 500 ml sör
 3 csomag grillkolbász
 2 darab ciabatta
 1 darab camembert sajt
 friss saláta
 1 üveg ajvár
 1 fej lilahagyma

Elkészítés

1

Kezdésképpen melegítsük 180°C-ra a fa pellet grillsütőt és helyezzünk rá egy vaslapot vagy egy tepsit.

2

Vágjunk fel durvára 3 fej vöröshagymát és fél liter finom sör kíséretében pirítsuk addig a vaslapon, amíg a hagyma megpuhul és a folyadék teljesen eltűnik.

3

A szendvicsünk lelke, természetesen egy szaftos grill husi lesz, mely szerepet most a (Wiesbauer) paprikás grillkolbász fogja betölteni.

4

Amíg a szaftos grillfalatok süledeznek, vágjunk fel 2 olivás ciabatta-t és 1 db camembert sajt társaságában és ezek is mehetnek a grillre.

5

Miután minden szépen megsült jöhet a grillszendvics összeállítása.

6

A ciabattára rakjuk a friss saláta leveleket és alaposan kenjuk meg ajvárral.
Majd a grillkolbász következik és a sörben párolt és pirult hagyma, a lágy camembert sajt és végül hintsük meg friss lilahagymával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Balkán grillszendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66