Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

A legendás Reuben szendvics

A legendás Reuben szendvics


reuben szendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A Reuben szendvics egy észak-amerikai grillezett szendvics, amely sült marhahúsból, svájci sajtból, savanyú káposztából és orosz öntetből áll, rozskenyér szeletek között grillezve. A kóser stílusú csemegeüzletekhez kötődik, de nem kóser, mert húst és sajtot kombinál.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő7 óraÖsszesen7 óra 30 perc
Hozzávalók
 900 g sózott marhahús, vékonyra szeletelve(maradék szegy tökéletes hozzá)
 200 g majonéz
 60 g ketchup
 30 g savanyúságecetes torna vagy savanyú uborka
 300 g savanyú káposzta
 8 szelet svájci sajt
 8 szelet rozskenyér
 3 evőkanál szobahőmérsékletű vaj
1

A klasszikus Reuben szendvics tulajdonképpen egy bőséges melegszendvics rengeteg sajttal és marhahússal.
A hozzávalók között találjuk a corn beef-t, ami egy több napig sóban pácolt marhaszegy, amelyet végül lassan megfőznek. Az USA-ban közkedvelt és sok különböző étel szuper hozzávalója.

2

Melegítsük elő 170-180°C-ra a fa pellet grillsütőt.
Ennél a receptnél érdemes egy vaslapot vagy serpenyőt használnunk.

3

Készítsük el "orosz öntetet". Keverjük össze a majonézt, a ketchupot, az aprított savanyúságot és a választott fűszerkeveréket.

4

Mi ehhez a recepthez a Milestone66 Yellow fűszerkeveréket választjuk. Bár főként szárnyashoz ajánljuk, de édessége miatt egyensúlyozni fogja az öntet savanyúságát.

5

A szendvicshez használjunk rozskenyeret. A szeletek egyik oldalát vajazzuk meg. Ez lesz majd a szendvics külső oldala.

6

A belső oldalra kerüljön egy réteg öntet, sült marhahús, savanyú káposzta és annyi sajt, ami mindezt befedi. Tetejére kerüljön szintén egy öntettel és vajjal megkent szelet kenyér, mint fedőréteg.

7

A szendvicset helyezzük át a grillsütőbe, ahol pirítsuk meg a vajas oldalát. Érdemes a grillsütő tetejét lezárni, hogy a szendvicsben lévő sajt megolvadhasson.
Pár perc sütés után fordítsuk meg, hogy a másik vajas oldal is megsüljön és szép kérget kapjon.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Tavaszi frittataReggelire, ebédre vagy könnyű vacsorára is kiváló választás lehet ez a tavaszi frittata, hiszen olyan ikonikus szezonális összetevőket tartalmaz, mint a friss spárga, a sonka vagy épp a metélőhagyma. De természetesen könnyen változtathatunk a felhasznált összetevőkön, hogy igazán saját ízlésünkre formáljuk ezt a finomságot.
Grillezett csirkemell sült retekkel, töltött édesburgonyávalGyakran kérdezik tőlünk, hogy mit ajánlunk egy könnyed nyári grillebéd vagy vacsora alkalmával. Nos, természetesen van néhány javaslatunk: egy egészséges és ízletes grillezett csirkemell, amit grillezett sült retekkel és narancsszeletekkel egészítünk ki. Továbbá, egy duplán sült édesburgonya csónakkal fokozzuk az élvezetet, hogy a teljes étel igazán fantasztikus ízorgiává váljon. Ez a különleges, mégis könnyen elkészíthető fogás tökéletesen kombinálja a hús és a zöldségek ízét. Ráadásul magas tápanyagtartalmú és egészséges, így a gyerkőcöknek is bátran kínálható.
Holland metélt, magyarosítvaA tepsis és tészta ételek rajongói most figyeljenek: Bürgés Tomi ebben a videóban a klasszikus holland metéltet készítette el és bolondította meg egy kis magyaros vonallal. Könnyű kis étel, gyors elkészítéssel.

Hozzávalók

Hozzávalók
 900 g sózott marhahús, vékonyra szeletelve(maradék szegy tökéletes hozzá)
 200 g majonéz
 60 g ketchup
 30 g savanyúságecetes torna vagy savanyú uborka
 300 g savanyú káposzta
 8 szelet svájci sajt
 8 szelet rozskenyér
 3 evőkanál szobahőmérsékletű vaj

Elkészítés

1

A klasszikus Reuben szendvics tulajdonképpen egy bőséges melegszendvics rengeteg sajttal és marhahússal.
A hozzávalók között találjuk a corn beef-t, ami egy több napig sóban pácolt marhaszegy, amelyet végül lassan megfőznek. Az USA-ban közkedvelt és sok különböző étel szuper hozzávalója.

2

Melegítsük elő 170-180°C-ra a fa pellet grillsütőt.
Ennél a receptnél érdemes egy vaslapot vagy serpenyőt használnunk.

3

Készítsük el "orosz öntetet". Keverjük össze a majonézt, a ketchupot, az aprított savanyúságot és a választott fűszerkeveréket.

4

Mi ehhez a recepthez a Milestone66 Yellow fűszerkeveréket választjuk. Bár főként szárnyashoz ajánljuk, de édessége miatt egyensúlyozni fogja az öntet savanyúságát.

5

A szendvicshez használjunk rozskenyeret. A szeletek egyik oldalát vajazzuk meg. Ez lesz majd a szendvics külső oldala.

6

A belső oldalra kerüljön egy réteg öntet, sült marhahús, savanyú káposzta és annyi sajt, ami mindezt befedi. Tetejére kerüljön szintén egy öntettel és vajjal megkent szelet kenyér, mint fedőréteg.

7

A szendvicset helyezzük át a grillsütőbe, ahol pirítsuk meg a vajas oldalát. Érdemes a grillsütő tetejét lezárni, hogy a szendvicsben lévő sajt megolvadhasson.
Pár perc sütés után fordítsuk meg, hogy a másik vajas oldal is megsüljön és szép kérget kapjon.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
A legendás Reuben szendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66