Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Grillezett csirkecomb töltött wrappel

Grillezett csirkecomb töltött wrappel


grillezett csirkecomb töltött wrappel recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Irány a kert, és irány az Okosgrill! Egy könnyű tavaszi-nyári étel grillezett csirkecomb töltött wrappel. Ez a finomság megmutatja, hogy 20 perc alatt is mennyei fogásokat varázsolhatunk a grillsütő segítségével.

Adag2 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő20 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók
 500 g csirkecomb filé
 1 csomag bacon
 150 g szeletelt sajt
 1 darab avokádó
 2 darab paradicsom
 2 evőkanál olívaolaj
 1 csomag tortilla
Elkészítés
1

A csirkecombbal kezdünk: egy tálba helyezzük a húst, majd beolajozzuk és beszórjuk Milestone66 Yellow fűszerrel. Süssük meg fa pellet grillsütőn 170°C-on.

2

A rácsokat érdemes picit beolajozni mielőtt sütni kezdjük a húst. A combokat 5 percenként fordítsuk át, és összesen kb. 20 percen keresztül süssük ezen a hőfokon.

3

Készítünk egy töltött wrappet köretként, amibe bacon, sajt, avokádó, paradicsom, bébispenót fog kerülni.

4

A bacont süssük ropogósra a combok mellett a rácson, majd helyezzük rá a tortilla lap egyik felére. Helyezzünk rá sajtot, majd a tortilla másik felét visszahajtva zárjuk le.

5

Az avokádó és paradicsom szeleteket, illetve a bébi spenótot tegyük rá erre a fél tortillára, majd újra hajtsuk rá a másik felét.
Ezzel létrejön egy negyed kör alakú töltött tortilla szendvics, ami már mehet is pirulni a rácsra.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Csontról leomló BBQ oldalasFogj meg egy szelet oldalast és mélyítsd bele a fogaidat ebben a gyengéd, édes és fűszeres ízélménybe. Alacsony hőmérsékleten és lassan füstöljük, de határozottan megéri a várakozást.
Bajnok bbq marhaszegyÍme egy eredeti USA-ból importált 8 órás marhaszegy recept, ami annyira egyszerű, hogy 5 hozzávaló szükséges csak hozzá. Meg persze egy szuperokos pellet grill.
Amerikai sajtos tészta – mac n cheeseSokat gondolkodsz rajta, hogy ezen a nyári napon milyen ételt készíts? Mi valami könnyű receptet szerettünk volna, amit nem megterhelő elkészíteni és ezért esett a választásunk a mac n cheese-re, vagyis az amerikai sajtos tésztára.
Bacon grill hot-dogA hot-dog is lehet izgalmas grillétel, főleg, ha egy kis bacon is kerül rá. Ha így készül a grillezett hot-dog biztosan máshogy nézel majd erre az egyszerű ételre.

Hozzávalók

Hozzávalók
 500 g csirkecomb filé
 1 csomag bacon
 150 g szeletelt sajt
 1 darab avokádó
 2 darab paradicsom
 2 evőkanál olívaolaj
 1 csomag tortilla

Elkészítés

Elkészítés
1

A csirkecombbal kezdünk: egy tálba helyezzük a húst, majd beolajozzuk és beszórjuk Milestone66 Yellow fűszerrel. Süssük meg fa pellet grillsütőn 170°C-on.

2

A rácsokat érdemes picit beolajozni mielőtt sütni kezdjük a húst. A combokat 5 percenként fordítsuk át, és összesen kb. 20 percen keresztül süssük ezen a hőfokon.

3

Készítünk egy töltött wrappet köretként, amibe bacon, sajt, avokádó, paradicsom, bébispenót fog kerülni.

4

A bacont süssük ropogósra a combok mellett a rácson, majd helyezzük rá a tortilla lap egyik felére. Helyezzünk rá sajtot, majd a tortilla másik felét visszahajtva zárjuk le.

5

Az avokádó és paradicsom szeleteket, illetve a bébi spenótot tegyük rá erre a fél tortillára, majd újra hajtsuk rá a másik felét.
Ezzel létrejön egy negyed kör alakú töltött tortilla szendvics, ami már mehet is pirulni a rácsra.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Grillezett csirkecomb töltött wrappel
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66