Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Paleo beef jerky, szárított marhahús

Paleo beef jerky, szárított marhahús

paleo szárított marhahús recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A paleo szárított marhahús a természetes és ősi táplálkozási elveket követőknek ideális választás. Ez a tápláló csemege magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalommal rendelkezik, így segíti a paleo életmódhoz való igazodást és a tartós energia biztosítását. Fa pellet grillsütőn készítve pedig kellemes füstöt is kap az ételünk.

Adag6 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő5 óraÖsszesen5 óra 15 perc
Hozzávalók:
 1,20 kg marhahús: fekete vagy fehérpecsenye, hátszín, hasaalja
 175 ml kókusz aminó szósz
 ½ evőkanál halszósz
 1 evőkanál hagymapor
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 teáskanál fekete bors
 ½ teáskanál Cayenne bors
Ajánlott kiégészítők
Elkészítés
1

Turmixgépben vagy konyhai robotgépben keverjük össze kókusz aminó szószt, a halszószt, a hagyma és fokhagymaport, a fekete borsot és a Cayenne borsot.

2

Vágódeszkán éles késsel vágjuk le az összes felesleges zsírt a steakről, majd szeleteljük fel együtt 0,5-0,6 cm vastag szeletekre.

3

Egy nagy, visszazárható tasakban keverjük össze a pácot és a húst. Helyezzük a zacskót egy tálba és tegyük hűtőszekrénybe legalább 12 vagy legfeljebb 24 órára.

4

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 80°C-ra.

5

Helyezzük a steakszeleteket közvetlenül a grillrácsra, hagyva egy kis rést az egyes szeletek között. Zárjuk le a fedelet és füstöljük 5 órán keresztül, amíg a szépen kiszárad a hús.

6

Vegyük el a jerky-t a grillről és még melegen vagy szobahőmérsékletűre hűtve tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Kétszer sült édesburgonyaBatáta, édesburgonya, teljesen mindegy. Az egyik legjobb alapanyag, hiszen annyira könnyen formálhatjuk az ízét. Sajt, bacon, tejföl... akár egy nyári lángos is lehetne itt, de ez most könnyű és nagyon finom kétszer sütött édesburgonya receptje.
Halkolbász, harcsakolbász – Szoky konyhájaGrill recept videó: Hihetetlenül finom, pillanatok alatt elkészíthető, ráadásul csodálatosan ropogós halkolbász kerül ma terítékre. Benne köménymaggal, fokhagymával, és természetesen az elmaradhatatlan, csípős chili paprikával.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1,20 kg marhahús: fekete vagy fehérpecsenye, hátszín, hasaalja
 175 ml kókusz aminó szósz
 ½ evőkanál halszósz
 1 evőkanál hagymapor
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 teáskanál fekete bors
 ½ teáskanál Cayenne bors
Ajánlott kiégészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

Turmixgépben vagy konyhai robotgépben keverjük össze kókusz aminó szószt, a halszószt, a hagyma és fokhagymaport, a fekete borsot és a Cayenne borsot.

2

Vágódeszkán éles késsel vágjuk le az összes felesleges zsírt a steakről, majd szeleteljük fel együtt 0,5-0,6 cm vastag szeletekre.

3

Egy nagy, visszazárható tasakban keverjük össze a pácot és a húst. Helyezzük a zacskót egy tálba és tegyük hűtőszekrénybe legalább 12 vagy legfeljebb 24 órára.

4

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 80°C-ra.

5

Helyezzük a steakszeleteket közvetlenül a grillrácsra, hagyva egy kis rést az egyes szeletek között. Zárjuk le a fedelet és füstöljük 5 órán keresztül, amíg a szépen kiszárad a hús.

6

Vegyük el a jerky-t a grillről és még melegen vagy szobahőmérsékletűre hűtve tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Paleo beef jerky, szárított marhahús
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66