Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

3-2-1 St. Louis sertésoldalas

3-2-1 St. Louis sertésoldalas


3-2-1 st louis oldalas recept bbq okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ez az egyszerű, ráadásul könnyedén megjegyezhető módszer tökéletesen puha és szaftos oldalast eredményez, amelyek azonnal leválnak a csontról.

Adag4 főre
Előkészítési idő1 óra 5 percFőzési idő6 óraÖsszesen7 óra 5 perc
Hozzávalók:
 2,50 kg St.Louis sertésoldalas
 100 g barnacukor
 6 evőkanál vaj
 200 g Memphis Style BBQ szósz
 ízlés szerint pulled pork rub
Elkészítés
1

Ez az egyszerű, ráadásul könnyedén megjegyezhető módszer tökéletesen puha és szaftos oldalast eredményez, amelyek azonnal leválnak a csontról. A St. Louis stílusú bordákat bedörzsöljük egy bbq rubbal és kezdetben három órán át füstöljük 110-120 °C-on.

2

Az ezt követő két órában csomagolva folytatjuk az St. Louis stílusú oldalas elkészítését. Dupla alufóliába helyezzük a húst, rászórunk barnacukrot és kockázott vajat teszünk a tetejére, majd csomagoljuk és irány vissza a grillsütő.

3

A barbecuezás utolsó órájában Memphis-stílusú bbq-szósszal is megkenjük a húsokat. A szósz karamellizálódik, és ellenállhatatlan színt kölcsönöz az oldalasnak, nem beszélve az ínycsiklandó, extra ízekről.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Kétszer sült édesburgonyaBatáta, édesburgonya, teljesen mindegy. Az egyik legjobb alapanyag, hiszen annyira könnyen formálhatjuk az ízét. Sajt, bacon, tejföl... akár egy nyári lángos is lehetne itt, de ez most könnyű és nagyon finom kétszer sütött édesburgonya receptje.
Margherita pizzaPizza grillen? Mi sem természetesebb! Varázsoljon kertjébe olasz kemencét és süssön finom margherita pizzákat! Készítsen alapból két adagot, hisz biztosan gyorsan el fog fogyni!
Baconos grillezett sajtos szendvicsMinden jobb baconnel - ez egy régi alapszabály. Ezt a finom grillezett sajtos szendvicset is felturbóztuk vele és még egy másik trükköt is bevetettünk. Íme a nagyon sajtos szendvics receptje.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 2,50 kg St.Louis sertésoldalas
 100 g barnacukor
 6 evőkanál vaj
 200 g Memphis Style BBQ szósz
 ízlés szerint pulled pork rub

Elkészítés

Elkészítés
1

Ez az egyszerű, ráadásul könnyedén megjegyezhető módszer tökéletesen puha és szaftos oldalast eredményez, amelyek azonnal leválnak a csontról. A St. Louis stílusú bordákat bedörzsöljük egy bbq rubbal és kezdetben három órán át füstöljük 110-120 °C-on.

2

Az ezt követő két órában csomagolva folytatjuk az St. Louis stílusú oldalas elkészítését. Dupla alufóliába helyezzük a húst, rászórunk barnacukrot és kockázott vajat teszünk a tetejére, majd csomagoljuk és irány vissza a grillsütő.

3

A barbecuezás utolsó órájában Memphis-stílusú bbq-szósszal is megkenjük a húsokat. A szósz karamellizálódik, és ellenállhatatlan színt kölcsönöz az oldalasnak, nem beszélve az ínycsiklandó, extra ízekről.

Jó étvágyat kívánunk!
3-2-1 St. Louis sertésoldalas
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66