Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

3-2-1 St. Louis sertésoldalas

3-2-1 St. Louis sertésoldalas


3-2-1 st louis oldalas recept bbq okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ez az egyszerű, ráadásul könnyedén megjegyezhető módszer tökéletesen puha és szaftos oldalast eredményez, amelyek azonnal leválnak a csontról.

Adag4 főre
Előkészítési idő1 óra 5 percFőzési idő6 óraÖsszesen7 óra 5 perc
Hozzávalók:
 2,50 kg St.Louis sertésoldalas
 100 g barnacukor
 6 evőkanál vaj
 200 g Memphis Style BBQ szósz
 ízlés szerint pulled pork rub
Elkészítés
1

Ez az egyszerű, ráadásul könnyedén megjegyezhető módszer tökéletesen puha és szaftos oldalast eredményez, amelyek azonnal leválnak a csontról. A St. Louis stílusú bordákat bedörzsöljük egy bbq rubbal és kezdetben három órán át füstöljük 110-120 °C-on.

2

Az ezt követő két órában csomagolva folytatjuk az St. Louis stílusú oldalas elkészítését. Dupla alufóliába helyezzük a húst, rászórunk barnacukrot és kockázott vajat teszünk a tetejére, majd csomagoljuk és irány vissza a grillsütő.

3

A barbecuezás utolsó órájában Memphis-stílusú bbq-szósszal is megkenjük a húsokat. A szósz karamellizálódik, és ellenállhatatlan színt kölcsönöz az oldalasnak, nem beszélve az ínycsiklandó, extra ízekről.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillen sült egész kacsaHa már kicsit unalmas a grillcsirke, akkor semmi gond, mutatunk egy finom grillkacsa receptet. Az egész kacsa elkészítése roppant egyszerű és az egész család imádni fogja.
Olasz marhahúsos szendvicsEgy lédús olasz szendvicsbe haraphatunk, ahol a sajt körbeöleli a marhahúst és mindez egy szuper kifliben teljesedik ki, kiegészítve egy kis savanyúsággal.
Ázsiai malacpörköltAz ázsiai malacpörkölt csak nevében emlékeztet a magyar hagyományos fogásra, így összehasonlítani sem érdemes a két ízvilágot. Viszont kipróbálni annál inkább! Hagyományos ázsiai fűszerek, alaplé, hús és hosszú órák varázslata.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 2,50 kg St.Louis sertésoldalas
 100 g barnacukor
 6 evőkanál vaj
 200 g Memphis Style BBQ szósz
 ízlés szerint pulled pork rub

Elkészítés

Elkészítés
1

Ez az egyszerű, ráadásul könnyedén megjegyezhető módszer tökéletesen puha és szaftos oldalast eredményez, amelyek azonnal leválnak a csontról. A St. Louis stílusú bordákat bedörzsöljük egy bbq rubbal és kezdetben három órán át füstöljük 110-120 °C-on.

2

Az ezt követő két órában csomagolva folytatjuk az St. Louis stílusú oldalas elkészítését. Dupla alufóliába helyezzük a húst, rászórunk barnacukrot és kockázott vajat teszünk a tetejére, majd csomagoljuk és irány vissza a grillsütő.

3

A barbecuezás utolsó órájában Memphis-stílusú bbq-szósszal is megkenjük a húsokat. A szósz karamellizálódik, és ellenállhatatlan színt kölcsönöz az oldalasnak, nem beszélve az ínycsiklandó, extra ízekről.

Jó étvágyat kívánunk!
3-2-1 St. Louis sertésoldalas
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66