Buffalo csirkeszárnyak kék sajt mártogatóssal

Készülj fel egy igazi ízorgiára a buffalo csirkeszárny kéksajtos mártogatóssal receptünkkel! Ezek a pikáns és fűszeres csirkeszárnyak tökéletesen összeolvadnak a krémes kéksajt mártogatóssal, amely igazán különlegessé teszi ezt az ételt. Merülj el az intenzív ízek világában és készítsd el otthon ezt a feledhetetlen fogást!
Először is megtisztítjuk a csirkeszárnyakat, majd enyhén megolajoztuk és kellőképpen fűszerezzük őket azonnal betesszük a fa pellet grillsütőbe, beállítva a hőmérsékletet 180-200 °C-ra.
Készítsük el a kenő szószt. Ehhez egy serpenyőbe helyezzük a vajat, barbecue szószt, chilit és az almaecetet, majd a grillsütőben melegítsük össze.
A kész szósszal többször kenjük át a csirkeszárnyakat, kb. 15 percenként.
A kéksajt mártogatós elkészítése rendkívül egyszerű. Egy tálban összekeverjük a tejfölt, majonézt, krémsajtot és természetesen belemorzsoljuk a kéksajtot és alaposan elkeverjük. Ezt az ízkombinációt tovább dúsíthatjuk snidlinggel vagy újhagymával.
Amikor elkészültek a csirkeszárnyak, (kb. 50-60 perc alatt) óvatosan fogyasszuk őket, mivel elég csípősek lesznek. Mártsuk őket a kéksajtos szószba, majd az egészségtudatosság jegyében zöldségekkel is kísérjük le.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Először is megtisztítjuk a csirkeszárnyakat, majd enyhén megolajoztuk és kellőképpen fűszerezzük őket azonnal betesszük a fa pellet grillsütőbe, beállítva a hőmérsékletet 180-200 °C-ra.
Készítsük el a kenő szószt. Ehhez egy serpenyőbe helyezzük a vajat, barbecue szószt, chilit és az almaecetet, majd a grillsütőben melegítsük össze.
A kész szósszal többször kenjük át a csirkeszárnyakat, kb. 15 percenként.
A kéksajt mártogatós elkészítése rendkívül egyszerű. Egy tálban összekeverjük a tejfölt, majonézt, krémsajtot és természetesen belemorzsoljuk a kéksajtot és alaposan elkeverjük. Ezt az ízkombinációt tovább dúsíthatjuk snidlinggel vagy újhagymával.
Amikor elkészültek a csirkeszárnyak, (kb. 50-60 perc alatt) óvatosan fogyasszuk őket, mivel elég csípősek lesznek. Mártsuk őket a kéksajtos szószba, majd az egészségtudatosság jegyében zöldségekkel is kísérjük le.