Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Argentin stílusú BBQ marhaborda, marhaoldalas

Argentin stílusú BBQ marhaborda, marhaoldalas


argentin marhaoldalas recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A hagyományos argentin grillezés pusztán egyszerű, alapvető fűszerezést jelent, amely lehetővé teszi, hogy a hús természetes ízei feldobják a fogást, és a természetes fafüstölés aromáit. Az eredmény felejthetetlen lesz.

Adag6 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő3 óraÖsszesen3 óra 20 perc
Hozzávalók
 1 tábla argentin marhaoldalas
 1 evőkanál zúzott fokhagyma
 balzsamecet
 3 teáskanál
 ½ teáskanál őrölt fekete bors
 1 csokor petrezselyem
 1 teáskanál kömény
 1 darab szárított piros chilipaprikaösszetörve
 2 evőkanál balzsamecet
 60 ml olívaolaj
 1 darab egész friss citrom leve
 100 ml marhahúsleves
Elkészítés
1

Kezdésként keverjünk össze fokhagymát, ecetet, sót és borsot, hogy egy krémes szószt készítsünk.

2

Kenjük meg ezzel a masszával a bordákat, és tegyük hűtőbe 1 órára. Amíg a hús pácolódik, elkészítjük a Chimichurri szószt.

3

Chimichurri szósz: aprító- vagy turmixgépben keverjük össze a petrezselymet, köményt, pirospaprikát, sót, balzsamecetet, olívaolajat és citromlevet. Lassan adjuk hozzá az olívaolajat is; ebből egy sűrű szósz kell kapjunk. Tegyük hűtőbe, amíg a húst elkészítjük.

4

Állítsuk be pellet grillsütőt alacsonyabb hőmérsékletre, ezúttal 105℃ -ra.

5

Vegyük ki a bordákat a hűtőszekrényből és füstöljük őket a grillsütőben addig, amíg el nem érik a 70℃-os belső hőmérsékletet (kb. 2.5 óra).

6

Ha kész, távolítsuk el a bordákat a grillről és csomagoljuk be fóliába a marhahúslevessel meglocsolva.

7

Tegyük vissza a húsokat grillre, és süssük őket addig amíg el nem érik a 95℃-os belső hőmérsékletet (kb. még 2 óráig), vagy amíg a csontról le nem válik a hús. Chimichurri szósszal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Mindent bele hot dogEz nem a szokásos bárhol kapható típus! Ez a fa pellet grillben készült hot dog hosszabb típusú virsliket követel meg, baconbe tekerve, hagymával, tépett malaccal majd végül sajttal megszórva és barbecue szósszal megkenve. Ebben minden benne van, semmi sem hiányzik! 
New York style: grillezett pepperoni pizzaGrillen is készíthető ropogós szélű vékony pizza sok sajttal és csípős paprikás szalámival. Itt egy jó kis már már tradionális szalámis-sajtos recept, ami a kerti sütés sztárja szokott lenni.
Császáros rakott tojás grillenMost megmutatjuk nektek a reggelik királyának is nevezhető, grillen készülő császáros rakott tojás receptjét! Brutál finom és tápláló kajával kezdhetitek a napot... Fald fel!
Armadillo tojásokHús, bacon és csípős paprika. Ebből csak jó sülhet ki, márpedig a sajttal töltött jalapeno paprika fűszeres olasz kolbászhúsban, baconnel betekerve elég menő ízvilágot sejtet. Próbáld ki az Armadillo tojások receptet még ma!

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 tábla argentin marhaoldalas
 1 evőkanál zúzott fokhagyma
 balzsamecet
 3 teáskanál
 ½ teáskanál őrölt fekete bors
 1 csokor petrezselyem
 1 teáskanál kömény
 1 darab szárított piros chilipaprikaösszetörve
 2 evőkanál balzsamecet
 60 ml olívaolaj
 1 darab egész friss citrom leve
 100 ml marhahúsleves

Elkészítés

Elkészítés
1

Kezdésként keverjünk össze fokhagymát, ecetet, sót és borsot, hogy egy krémes szószt készítsünk.

2

Kenjük meg ezzel a masszával a bordákat, és tegyük hűtőbe 1 órára. Amíg a hús pácolódik, elkészítjük a Chimichurri szószt.

3

Chimichurri szósz: aprító- vagy turmixgépben keverjük össze a petrezselymet, köményt, pirospaprikát, sót, balzsamecetet, olívaolajat és citromlevet. Lassan adjuk hozzá az olívaolajat is; ebből egy sűrű szósz kell kapjunk. Tegyük hűtőbe, amíg a húst elkészítjük.

4

Állítsuk be pellet grillsütőt alacsonyabb hőmérsékletre, ezúttal 105℃ -ra.

5

Vegyük ki a bordákat a hűtőszekrényből és füstöljük őket a grillsütőben addig, amíg el nem érik a 70℃-os belső hőmérsékletet (kb. 2.5 óra).

6

Ha kész, távolítsuk el a bordákat a grillről és csomagoljuk be fóliába a marhahúslevessel meglocsolva.

7

Tegyük vissza a húsokat grillre, és süssük őket addig amíg el nem érik a 95℃-os belső hőmérsékletet (kb. még 2 óráig), vagy amíg a csontról le nem válik a hús. Chimichurri szósszal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Argentin stílusú BBQ marhaborda, marhaoldalas
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Kategóriák

  • Kategóriák
  • Pellet kültéri-beltéri fűtés
  • Okosgrill kiegészítők
  •    Ajándéktárgyak
  •    Könyvek
  •    Kesztyűk
  •    Grillhőmérő, hússzonda
  •    Pizzasütéshez
  •    Tepsik, sütőlapok
  •    Tisztító eszközök
  •    Csomagok, szettek
  •    Öntöttvas termékek
  •    Étkészletek
  • Fa pelletek
  • Grill takaróponyva
  • Grill-barbecue fűszerek, rubok, szószok
  •    Szárnyas
  •    Sertés
  •    Marha
  •    Zöldség és gyümölcs
  •    Szarvas és vad
  •    Hal és tenger gyümölcsei
  •    Bárány
  •    Univerzális
  •    Chili
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Milestone66
  •    Grate Goods
  •    Pit Boss
  • Okosgrillek
  •    Pellet grillek
  •    Faszenes grillek
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Pit Boss
  •    Louisiana
  •    Yoder Smokers
  •    Zgrills
  •    Masterbuilt
  • Egyéb okoseszközök
  • Savanyúság
  • Alapanyagok
  • Faszén
Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66