Argentin T-bone steak chimichurri szósszal
Nézzétek meg, hogyan készíti el a Fald fel! csapata otthon a steaket. Egy gyönyörű szelet argentin marhához volt szerencséjük, amit a pellet grillre dobtak. Akik szeretik a szaftos húsokat, azoknak ez egy kötelező recept. T-Bone!
Rajongunk a kiváló steakekért, úgy hogy hoztunk egy igazán Argentin fogást a számotokra! T-bone Chimichurri szósszal!
A recepthez szükségetek lesz egy szelet jó minőségű T-bone steakre és komoly mértékű fókuszra a sütés során!
Elsőként kapjátok ki a hűtőből a megdermedt husit és hagyjátok szobahőmérsékletre melegedni.
A szószhoz a Kotányi Argentin Chimichurri fűszerkeveréket öntsétek fel 80 ml langyos vízzel. Adjatok hozzá 2 ek borecetet, fél lime levét és 5 ek olívaolajat. Keverjétek el és mire elkészültök a fogással, az ízek össze is érnek!
A hús mellé mutatok egy iszonyatosan finom gombás köretet, de a hús már önmagában is a mennyországba fog titeket repíteni. Durvára vágott vöröshagymát egy egész kocka vajon kezdjetek el lassú tűzön dinsztelni, majd vágjatok hozzá 3 gerezd fokhagymát.
A csiperkét a legtöbben meghámozzák, de rengeteg aroma van a külső felületén, úgy hogy én inkább jó alaposan megmostam és azzal együtt adtam hozzá.
Só, bors és worcester szósz kerül még hozzá és saját levében krémesre főzzétek meg az egészet lassú lángon. Utolsó mozdulat még pedig egy marék frissen vágott petrezselyem.
Jöhet is a fő attrakció, a steak elkészítése, miközben nyugodtan tovább rotyoghat a gomba!
Semmi másra nincs szükségetek csupán nagyszemű sóra, amivel hintsétek be a szeletet és enyhén tapogassátok végig, hogy jól felvegye.
A sütésnél viszont fontos figyelem, ugyanis 260 fokon kell megsütnötök az első oldalát 4, a másik oldalát 3 és a faggyú réteget pedig 1 percig. Ezután a legkisebb hőfokra állítottuk az Okosgrillünket és az átsütés végett még 5 percig hagytuk a rács hűvösebb oldalán, hogy egy medium well steaket kapjunk.
A kész t-bonet vegyétek ki egy falapra pihentetni és kenjétek át a chimchurri szósszal.
Ha mindennel megvagytok, nincs más hátra, mint élvezni ezt az eszméletlen ízorgiát.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Rajongunk a kiváló steakekért, úgy hogy hoztunk egy igazán Argentin fogást a számotokra! T-bone Chimichurri szósszal!
A recepthez szükségetek lesz egy szelet jó minőségű T-bone steakre és komoly mértékű fókuszra a sütés során!
Elsőként kapjátok ki a hűtőből a megdermedt husit és hagyjátok szobahőmérsékletre melegedni.
A szószhoz a Kotányi Argentin Chimichurri fűszerkeveréket öntsétek fel 80 ml langyos vízzel. Adjatok hozzá 2 ek borecetet, fél lime levét és 5 ek olívaolajat. Keverjétek el és mire elkészültök a fogással, az ízek össze is érnek!
A hús mellé mutatok egy iszonyatosan finom gombás köretet, de a hús már önmagában is a mennyországba fog titeket repíteni. Durvára vágott vöröshagymát egy egész kocka vajon kezdjetek el lassú tűzön dinsztelni, majd vágjatok hozzá 3 gerezd fokhagymát.
A csiperkét a legtöbben meghámozzák, de rengeteg aroma van a külső felületén, úgy hogy én inkább jó alaposan megmostam és azzal együtt adtam hozzá.
Só, bors és worcester szósz kerül még hozzá és saját levében krémesre főzzétek meg az egészet lassú lángon. Utolsó mozdulat még pedig egy marék frissen vágott petrezselyem.
Jöhet is a fő attrakció, a steak elkészítése, miközben nyugodtan tovább rotyoghat a gomba!
Semmi másra nincs szükségetek csupán nagyszemű sóra, amivel hintsétek be a szeletet és enyhén tapogassátok végig, hogy jól felvegye.
A sütésnél viszont fontos figyelem, ugyanis 260 fokon kell megsütnötök az első oldalát 4, a másik oldalát 3 és a faggyú réteget pedig 1 percig. Ezután a legkisebb hőfokra állítottuk az Okosgrillünket és az átsütés végett még 5 percig hagytuk a rács hűvösebb oldalán, hogy egy medium well steaket kapjunk.
A kész t-bonet vegyétek ki egy falapra pihentetni és kenjétek át a chimchurri szósszal.
Ha mindennel megvagytok, nincs más hátra, mint élvezni ezt az eszméletlen ízorgiát.