Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Ázsia burger: pak-choi, wasabi, sült császár, édes chili

Ázsia burger: pak-choi, wasabi, sült császár, édes chili


ázsia burger pok choi wasabi császár recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy mennyei és egyben különleges ízvilágú burgerrel készültünk a számotokra: Ázsiai császár burger. Pak-choi, wasabi és sült császár. Izgalmas trió egy kis édes chili kíséretében.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő30 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók
 1 darab pak-choi (bordáskel)
 4 evőkanál édes chili szószfehér és/vagy tarka
 1 teáskanál wasabi
 4 evőkanál majonéz
 3 darab burger buci
 200 g császárszalonna
Elkészítés
1

Elsőként vágjuk apróra a pak-choit, melyet keverjünk össze 2 evőkanál majonézzel és egy teáskanál wasabival.

2

Ezt követően a császárszalonnát vágjuk szeletekre majd fürdessük meg őket édes chili szószban.

3

Indítsuk el a fa pellet grillsütőt. A hőmérséklet legyen 175°C fok. Körülbelül 10 perc alatt egy két forgatás kíséretében süssük készre a császár szeleteket.

4

Ezután vágjuk ketté a burgerbucikat, kenjük be majoznézzel és pirítsuk meg szintén a rácsokon.

5

Az Ázsia burger összegállítása: a bucikat sütés után kenjük be egy kis édes chili szósszal, érkezhet rá a pak-choi, majd a sült császár.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett tarja sörszósszalVelence elővárosában, Chioggia-ban készítettük ezt a felvétel és receptet. Ha van lehetőségetek gyertek el ide, gyönyörű a táj és a város. A parton egyúttal egy grillezett tarját is elkészítettünk sörszósszal.
Dupla sajtburgerEz a sajtburger recept csak egy kicsit különbözik a megszokottól, mégpedig a vékonyabb húspogácsában. A laposabb húskorongok alkalmassá teszik a szendvicset, hogy még több finomsággal tömjük meg. Így kerül bele vajon karamellizált hagyma és dupla sült bacon is.
Málnás chipotle sertésbordaA barbecuezás egyik legfinomabb alapanyaga a sertésborda, amit most egy különleges málnás chipotle bbq rubbal kentünk be és dobtunk pellet okosgrillre.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 darab pak-choi (bordáskel)
 4 evőkanál édes chili szószfehér és/vagy tarka
 1 teáskanál wasabi
 4 evőkanál majonéz
 3 darab burger buci
 200 g császárszalonna

Elkészítés

Elkészítés
1

Elsőként vágjuk apróra a pak-choit, melyet keverjünk össze 2 evőkanál majonézzel és egy teáskanál wasabival.

2

Ezt követően a császárszalonnát vágjuk szeletekre majd fürdessük meg őket édes chili szószban.

3

Indítsuk el a fa pellet grillsütőt. A hőmérséklet legyen 175°C fok. Körülbelül 10 perc alatt egy két forgatás kíséretében süssük készre a császár szeleteket.

4

Ezután vágjuk ketté a burgerbucikat, kenjük be majoznézzel és pirítsuk meg szintén a rácsokon.

5

Az Ázsia burger összegállítása: a bucikat sütés után kenjük be egy kis édes chili szósszal, érkezhet rá a pak-choi, majd a sült császár.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Ázsia burger: pak-choi, wasabi, sült császár, édes chili
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66