Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Ázsia burger: pak-choi, wasabi, sült császár, édes chili

Ázsia burger: pak-choi, wasabi, sült császár, édes chili


ázsia burger pok choi wasabi császár recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy mennyei és egyben különleges ízvilágú burgerrel készültünk a számotokra: Ázsiai császár burger. Pak-choi, wasabi és sült császár. Izgalmas trió egy kis édes chili kíséretében.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő30 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók
 1 darab pak-choi (bordáskel)
 4 evőkanál édes chili szószfehér és/vagy tarka
 1 teáskanál wasabi
 4 evőkanál majonéz
 3 darab burger buci
 200 g császárszalonna
Elkészítés
1

Elsőként vágjuk apróra a pak-choit, melyet keverjünk össze 2 evőkanál majonézzel és egy teáskanál wasabival.

2

Ezt követően a császárszalonnát vágjuk szeletekre majd fürdessük meg őket édes chili szószban.

3

Indítsuk el a fa pellet grillsütőt. A hőmérséklet legyen 175°C fok. Körülbelül 10 perc alatt egy két forgatás kíséretében süssük készre a császár szeleteket.

4

Ezután vágjuk ketté a burgerbucikat, kenjük be majoznézzel és pirítsuk meg szintén a rácsokon.

5

Az Ázsia burger összegállítása: a bucikat sütés után kenjük be egy kis édes chili szósszal, érkezhet rá a pak-choi, majd a sült császár.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Univerzális házi száraz BBQ rubLegyen szó csirkecombokról, pecsenyékről, csirkeszárnyakról, sertésszeletről, sültkrumpliról, sültkarfiolról, de még akár tofuról is: Ezt a házi száraz rubot nyugodtan használhatod bármilyen ételhez, univerzális fűszerkeverék!
Grillezett csirkemell sült retekkel, töltött édesburgonyávalGyakran kérdezik tőlünk, hogy mit ajánlunk egy könnyed nyári grillebéd vagy vacsora alkalmával. Nos, természetesen van néhány javaslatunk: egy egészséges és ízletes grillezett csirkemell, amit grillezett sült retekkel és narancsszeletekkel egészítünk ki. Továbbá, egy duplán sült édesburgonya csónakkal fokozzuk az élvezetet, hogy a teljes étel igazán fantasztikus ízorgiává váljon. Ez a különleges, mégis könnyen elkészíthető fogás tökéletesen kombinálja a hús és a zöldségek ízét. Ráadásul magas tápanyagtartalmú és egészséges, így a gyerkőcöknek is bátran kínálható.
Töltött burger bacon lekvárralElkészült a tökéletes burger, amely garantáltan elnyeri az ízlelőbimbók tetszését. A sajttal és jalapeno paprikával töltött darált marhahúspogácsa gondosan meggrillezve, hogy a belső töltelék lágyan olvadjon. A pikáns bacon jam, amelyet a ropogós szalonna és karamellizált hagyma alkot, tökéletesen kiegészíti a szaftos húst. A pirított bucik ölelik át ezt a mesterművet, így egyetlen harapással elmerülünk az ízek örömében. Ez a burger igazi gasztronómiai élményt nyújt minden falatban.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 darab pak-choi (bordáskel)
 4 evőkanál édes chili szószfehér és/vagy tarka
 1 teáskanál wasabi
 4 evőkanál majonéz
 3 darab burger buci
 200 g császárszalonna

Elkészítés

Elkészítés
1

Elsőként vágjuk apróra a pak-choit, melyet keverjünk össze 2 evőkanál majonézzel és egy teáskanál wasabival.

2

Ezt követően a császárszalonnát vágjuk szeletekre majd fürdessük meg őket édes chili szószban.

3

Indítsuk el a fa pellet grillsütőt. A hőmérséklet legyen 175°C fok. Körülbelül 10 perc alatt egy két forgatás kíséretében süssük készre a császár szeleteket.

4

Ezután vágjuk ketté a burgerbucikat, kenjük be majoznézzel és pirítsuk meg szintén a rácsokon.

5

Az Ázsia burger összegállítása: a bucikat sütés után kenjük be egy kis édes chili szósszal, érkezhet rá a pak-choi, majd a sült császár.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Ázsia burger: pak-choi, wasabi, sült császár, édes chili
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66