Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Bacon grill hot-dog

Bacon grill hot-dog


bacon grill hot-dog grillrecept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A hot-dog is lehet izgalmas grillétel, főleg, ha egy kis bacon is kerül rá. Ha így készül a grillezett hot-dog biztosan máshogy nézel majd erre az egyszerű ételre.

Adag4 főre
Előkészítési idő5 percFőzési idő10 percÖsszesen15 perc
Hozzávalók
 8 darab hot-dog virsliválasszuk a kedvenc virslinket hozzá
 8 darab hot-dog zsemle
 1 csomag bacon
 1 teáskanál fűszerkeverék
 2 darab paprikakockára vágva
 2 evőkanál növényi olaj
Elkészítés
1

Mielőtt bármit feltennénk a grillre, óvatosan olajozzuk meg a grillrácsokat a növényi olajjal. Melegítsük fel a grillsütőt (közepesen) magas hőre: 175°C - 230°C közé.

2

Amíg melegszik a grill, helyezzünk egy szelet bacont egy vágódeszkára és tekerjük be a hot-dog virsliket/kolbászokat egyenletesen, hogy teljesen lefedje. A végét fogpiszkálóval rögzíthetjük. Kis fűszerrel szórjuk meg.

3

Süssük meg a baconbe csomagolt hot-dog virsliket a grillen. Amikor a bacon enyhén ropogós, vegyük le a rácsról. Ez kb. 4-6 perc, zárt fedéllel.

4

A zsemlét bevágva, nyitva pirítsuk a rácsra helyezve. Érdemes a grill tetejét felnyitni és figyelni, nehogy megégjen a hot-dog zsemle. Csak a pirítás a cél.

5

Elkészültekor helyezzük bele a baconbe tekert virslit, dobjuk rá az apróra vágott paprikát, majd jöhet bármilyen feltét, amit szeretünk hot-doghoz. Pirított hagyma, ketchup, mustár, majonéz.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Texas BBQ marhaszegy hagymásbabbalEhhez a recepthez korán keltünk, hogy az esti kerti partira a legkirályabb fogást tudjuk tálalni: Texas barbecue marhaszegy hagymás sült babbal.
Miami csirkeszárnyakEgyedi és ízletes grillezett csirkeszárny receptet mutatunk. Néhány óra pácolás közben szívják magukba a zamatos ízeket ezek a husik, majd a rácson ropogósra sülnek, végül szószba forgatjuk.
Alap BBQ marhaoldalasNagy adagok, merész ízek és első osztályú marhahús. A Milestone66 Black Rub fűszerkeverék és egy fatüzelésű pellet grillsütő minden, amire szükségünk van egy emlékezetes marhaborda elkészítéséhez. Csonttal, vagy felszeletelve tálaljuk, hogy igazán jóllakjon mindenki.
Fokhagymás paradicsomos pecsenye – Szoky konyhájaA Duna-parton grillezett Szoky, ahol egy nagyon finom paradicsomos pecsenyét készített. A videóban egy nagyon finom gyökérkenyérrel és kovászos uborkával történt a tálalás, de ehhez az ételhez szinte minden köret tökéletes,

Hozzávalók

Hozzávalók
 8 darab hot-dog virsliválasszuk a kedvenc virslinket hozzá
 8 darab hot-dog zsemle
 1 csomag bacon
 1 teáskanál fűszerkeverék
 2 darab paprikakockára vágva
 2 evőkanál növényi olaj

Elkészítés

Elkészítés
1

Mielőtt bármit feltennénk a grillre, óvatosan olajozzuk meg a grillrácsokat a növényi olajjal. Melegítsük fel a grillsütőt (közepesen) magas hőre: 175°C - 230°C közé.

2

Amíg melegszik a grill, helyezzünk egy szelet bacont egy vágódeszkára és tekerjük be a hot-dog virsliket/kolbászokat egyenletesen, hogy teljesen lefedje. A végét fogpiszkálóval rögzíthetjük. Kis fűszerrel szórjuk meg.

3

Süssük meg a baconbe csomagolt hot-dog virsliket a grillen. Amikor a bacon enyhén ropogós, vegyük le a rácsról. Ez kb. 4-6 perc, zárt fedéllel.

4

A zsemlét bevágva, nyitva pirítsuk a rácsra helyezve. Érdemes a grill tetejét felnyitni és figyelni, nehogy megégjen a hot-dog zsemle. Csak a pirítás a cél.

5

Elkészültekor helyezzük bele a baconbe tekert virslit, dobjuk rá az apróra vágott paprikát, majd jöhet bármilyen feltét, amit szeretünk hot-doghoz. Pirított hagyma, ketchup, mustár, majonéz.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Bacon grill hot-dog
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66