Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

BBQ gulyás

BBQ gulyás


bbq gulyás gulyásleves recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy igazán izgalmas változatát hoztuk el a méltán híres és ízes gulyáslevesnek. Már attól nagyon extra hogy friss sertésoldalasból készül, arról nem is beszélve, hogy kedvenc húsos falatjaink 6 órát füstölődtek. A füst markáns íze és az oldalas omlós állaga egy felejthetetlen folyékony csodát varázsol az asztalra.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő8 óraÖsszesen8 óra 15 perc
Hozzávalók
 1 kg sertésoldalas
 friss petrezselyem
 2 csokor petrezselyem
 4 gerezd fokhagyma
 őrölt pirospaprika
 2 fej vöröshagyma
 Milestone66 Red sertés fűszerkeverék
 2 darab burgonya
 1 darab zeller
 olívaolaj
 2 darab répa
 só, bors
Elkészítés
1

Csapjunk bele ebbe a rövidnek nem mondható, de eszméletlen király receptbe! Az első lépés, hogy az oldalasokat megszórjuk a Milestone66 grill-bbq sertés fűszerkeverékkel.

2

Jöhet a sütés! Természetesen pellet grillsütőben készítettük el levesünk alapját, amit hat órán keresztül füstöltünk 140°C-on.

3

A sütés után jöhet a leves alapjának elkészítése: daraboljuk fel két fej vöröshagymát és 4 gerezd fokhagymát, amiket egy kis olívaolajon süssünk elő.

4

Két darab petrezselyem, egy zeller, két répa és két darab aprított burgonya is kerüljön edényünkbe.

5

Jöhet rá egy kis só, bors és mehetne bele az oldalasok, illetve egy kis őrölt pirospaprika.

6

Öntsük fel vízzel és körülbelül egy óra alatt főzzük készre. Tálalásnál jöhet egy kis kenyér és friss petrezselyem. A füst markáns íze és az oldalas omlós állaga egy felejthetetlen folyékony csodát varázsol az asztalra.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Sörös grillkolbász sajtszósszalA grillezés és egy üveg sör szinte kéz a kézben jár és ezzel recepttel csak tovább fokozzuk a kapcsolatot. Sörös grillkolbász következik cheddar sajtszósszal és alaposan megpakolva.
Croque Monsieur, az eredeti francia pirítósA francia kávézókból és bárokból származó croque monsieur egy gyors harapnivaló. Semmi extra, csak egy francia pirítós? Mutatjuk miért nem! A croque monsieur olyan melegszendvics, amelyet sonkával és sajttal készítenek és a besamelmártás teszi igazán különlegessé.
Sült zöldségek citromos gyógynövényes öntettelLegyen ez a friss és színes köret a következő vacsoránk kiegészítője! A sárgarépát, tököt, paprikát és a cukorborsót először a fa pellet grillsütőn meggrillezzük, majd egy könnyű és ízes citrom-gyógynövényes öntetbe forgatjuk.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 kg sertésoldalas
 friss petrezselyem
 2 csokor petrezselyem
 4 gerezd fokhagyma
 őrölt pirospaprika
 2 fej vöröshagyma
 Milestone66 Red sertés fűszerkeverék
 2 darab burgonya
 1 darab zeller
 olívaolaj
 2 darab répa
 só, bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Csapjunk bele ebbe a rövidnek nem mondható, de eszméletlen király receptbe! Az első lépés, hogy az oldalasokat megszórjuk a Milestone66 grill-bbq sertés fűszerkeverékkel.

2

Jöhet a sütés! Természetesen pellet grillsütőben készítettük el levesünk alapját, amit hat órán keresztül füstöltünk 140°C-on.

3

A sütés után jöhet a leves alapjának elkészítése: daraboljuk fel két fej vöröshagymát és 4 gerezd fokhagymát, amiket egy kis olívaolajon süssünk elő.

4

Két darab petrezselyem, egy zeller, két répa és két darab aprított burgonya is kerüljön edényünkbe.

5

Jöhet rá egy kis só, bors és mehetne bele az oldalasok, illetve egy kis őrölt pirospaprika.

6

Öntsük fel vízzel és körülbelül egy óra alatt főzzük készre. Tálalásnál jöhet egy kis kenyér és friss petrezselyem. A füst markáns íze és az oldalas omlós állaga egy felejthetetlen folyékony csodát varázsol az asztalra.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
BBQ gulyás
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66