Grillen füstölt amerikai káposztasaláta, coleslaw
![fülstölt amerikai káposztasaláta coleslaw recept okosgrill](http://okosgrill.hu/wp-content/uploads/2022/05/fülstölt-amerikai-káposztasaláta-coleslaw-recept-okosgrill-.jpg)
Adjunk hozzá némi füstízt ehhez a király, roppanós körethez. A sárgarépát és a káposztát keményfán füstöljük, majd könnyű fehérborecetes és zellermagos öntetbe forgatjuk.
Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 80℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.
Terítsük ki a káposztát és a sárgarépát egy lapos tepsire, majd tegyük közvetlenül a grillrácsra. Füstöljük 20-25 percig, vagy amíg a káposzta fel nem veszi a kívánt füstmennyiséget.
Használhatunk grillszőnyeget vagy vaslapot is.
Ha kész, vegyük le a grillről, és tegyük be azonnal a hűtőbe. Amíg pedig a káposzta hűl, elkészíthetjük az öntetet.
Az öntethez az összes hozzávalót egy kis tálban elkeverjük, és alaposan összedolgozzuk.
A füstölt káposztát és a sárgarépát egy nagy tálba tesszük és leöntjük a szósszal. Alaposan keverjük őket össze.
Helyezzük egy tálaló edénybe, és szórjuk meg mogyoróhagymával.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 80℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.
Terítsük ki a káposztát és a sárgarépát egy lapos tepsire, majd tegyük közvetlenül a grillrácsra. Füstöljük 20-25 percig, vagy amíg a káposzta fel nem veszi a kívánt füstmennyiséget.
Használhatunk grillszőnyeget vagy vaslapot is.
Ha kész, vegyük le a grillről, és tegyük be azonnal a hűtőbe. Amíg pedig a káposzta hűl, elkészíthetjük az öntetet.
Az öntethez az összes hozzávalót egy kis tálban elkeverjük, és alaposan összedolgozzuk.
A füstölt káposztát és a sárgarépát egy nagy tálba tesszük és leöntjük a szósszal. Alaposan keverjük őket össze.
Helyezzük egy tálaló edénybe, és szórjuk meg mogyoróhagymával.