Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

BBQ sertésoldalas

BBQ sertésoldalas


bbq oldalas sertésoldalas recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A száraz fűszeres bbq oldalas a grillezés egyik legszebb és legfinomabb terméke. Annyira szeretik az egész világon, hogy a top grill és barbecue alapanyagról van szó. Már elkészítése után a fellegekben fogunk járni a mennyei illatoktól.

Adag4 főre
Előkészítési idő1 óra 5 percFőzési idő5 óraÖsszesen6 óra 5 perc
Hozzávalók:
 1 egész egész oldalas
 1 evőkanál olivaolaj
 almalé
 almaecet
Elkészítés
1

Indítsuk el a fa pellet grillsütőt először a legkisebb fokozatra (füstölésre), majd a hőmérsékletet 110-120 ° C-ra állítva.

2

A sertésoldalasról távolítsuk el a hártyát majd dörzsöljük be mindkét oldalát olívaolajjal és szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Hagyjuk legalább 1 órát pihenni a hűtőben.

3

Füstöljük az oldalast kb. 5 órán keresztül, vagy addig, amíg a belső hőmérséklete 82 °C és 90 °C között nem lesz. A hús elkészültekor sötét, fényes és könnyen lecsúszik majd a csontról.

4

3-4 alkalommal fújhatunk rá almaecet/almalé keveréket, ha túl száraznánk látnánk a húst.

5

Amikor elkészült a bbq sertésoldalas vegyük le a rácsról és hagyjuk pihenni 15 percet.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Focaccia – ropogós és levegősKönnyű, levegős és ropogós focaccia-t is készíthetünk grillen (és persze konyhában is). Hozzá zseniális fokhagymás-chili olaj dukál. Nem diétás, de cserébe pillanatok alatt elfogy.
Mindent bele hot dogEz nem a szokásos bárhol kapható típus! Ez a fa pellet grillben készült hot dog hosszabb típusú virsliket követel meg, baconbe tekerve, hagymával, tépett malaccal majd végül sajttal megszórva és barbecue szósszal megkenve. Ebben minden benne van, semmi sem hiányzik! 

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 egész egész oldalas
 1 evőkanál olivaolaj
 almalé
 almaecet

Elkészítés

Elkészítés
1

Indítsuk el a fa pellet grillsütőt először a legkisebb fokozatra (füstölésre), majd a hőmérsékletet 110-120 ° C-ra állítva.

2

A sertésoldalasról távolítsuk el a hártyát majd dörzsöljük be mindkét oldalát olívaolajjal és szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Hagyjuk legalább 1 órát pihenni a hűtőben.

3

Füstöljük az oldalast kb. 5 órán keresztül, vagy addig, amíg a belső hőmérséklete 82 °C és 90 °C között nem lesz. A hús elkészültekor sötét, fényes és könnyen lecsúszik majd a csontról.

4

3-4 alkalommal fújhatunk rá almaecet/almalé keveréket, ha túl száraznánk látnánk a húst.

5

Amikor elkészült a bbq sertésoldalas vegyük le a rácsról és hagyjuk pihenni 15 percet.

Jó étvágyat kívánunk!
BBQ sertésoldalas
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66