Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Buffalo csirkeszárnyak kék sajt mártogatóssal

Buffalo csirkeszárnyak kék sajt mártogatóssal

buffalo csirkeszárnyak recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Készülj fel egy igazi ízorgiára a buffalo csirkeszárny kéksajtos mártogatóssal receptünkkel! Ezek a pikáns és fűszeres csirkeszárnyak tökéletesen összeolvadnak a krémes kéksajt mártogatóssal, amely igazán különlegessé teszi ezt az ételt. Merülj el az intenzív ízek világában és készítsd el otthon ezt a feledhetetlen fogást!

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő1 óraÖsszesen1 óra 15 perc
Hozzávalók
 12 darab csirkeszárny
 50 g teavaj
 100 g barbecue szósz
Kéksajtos mártogatós
 120 g krémsajt
 200 g tejföl
 100 g kéksajt
 1 csokor snidling vagy újhagyma
 frissen őrölt feketeborsízlés szerint
 1 ½ evőkanál majonéz
Tálaláshoz
 2 darab sárgarépa
 2 darab szárzeller
Ajánlott kiegészítők:
Elkészítés
1

Először is megtisztítjuk a csirkeszárnyakat, majd enyhén megolajoztuk és kellőképpen fűszerezzük őket azonnal betesszük a fa pellet grillsütőbe, beállítva a hőmérsékletet 180-200 °C-ra.

2

Készítsük el a kenő szószt. Ehhez egy serpenyőbe helyezzük a vajat, barbecue szószt, chilit és az almaecetet, majd a grillsütőben melegítsük össze.
A kész szósszal többször kenjük át a csirkeszárnyakat, kb. 15 percenként.

3

A kéksajt mártogatós elkészítése rendkívül egyszerű. Egy tálban összekeverjük a tejfölt, majonézt, krémsajtot és természetesen belemorzsoljuk a kéksajtot és alaposan elkeverjük. Ezt az ízkombinációt tovább dúsíthatjuk snidlinggel vagy újhagymával.

4

Amikor elkészültek a csirkeszárnyak, (kb. 50-60 perc alatt) óvatosan fogyasszuk őket, mivel elég csípősek lesznek. Mártsuk őket a kéksajtos szószba, majd az egészségtudatosság jegyében zöldségekkel is kísérjük le.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

SzékelykáposztaEz a közismert, klasszikus főétel, bármikor egy vasárnapi ebéd, vagy ünnepi vacsora elegáns középpontja lehet. Tökéletes fogás, melyet most még különlegesebb, még füstösebb ízekbe burkolunk.
Pulled pork szendvicsA Fald Fel csapata elkészítette életük legjobb pulled porkját! A húsok 11 órás kényeztetése elérte a célját és olyan gyönyörűen esett szét szálaira, amire nem számítottak! Grillsajttal és salival együtt közé csapták egy cibattának - Imádták!

Hozzávalók

Hozzávalók
 12 darab csirkeszárny
 50 g teavaj
 100 g barbecue szósz
Kéksajtos mártogatós
 120 g krémsajt
 200 g tejföl
 100 g kéksajt
 1 csokor snidling vagy újhagyma
 frissen őrölt feketeborsízlés szerint
 1 ½ evőkanál majonéz
Tálaláshoz
 2 darab sárgarépa
 2 darab szárzeller
Ajánlott kiegészítők:

Elkészítés

Elkészítés
1

Először is megtisztítjuk a csirkeszárnyakat, majd enyhén megolajoztuk és kellőképpen fűszerezzük őket azonnal betesszük a fa pellet grillsütőbe, beállítva a hőmérsékletet 180-200 °C-ra.

2

Készítsük el a kenő szószt. Ehhez egy serpenyőbe helyezzük a vajat, barbecue szószt, chilit és az almaecetet, majd a grillsütőben melegítsük össze.
A kész szósszal többször kenjük át a csirkeszárnyakat, kb. 15 percenként.

3

A kéksajt mártogatós elkészítése rendkívül egyszerű. Egy tálban összekeverjük a tejfölt, majonézt, krémsajtot és természetesen belemorzsoljuk a kéksajtot és alaposan elkeverjük. Ezt az ízkombinációt tovább dúsíthatjuk snidlinggel vagy újhagymával.

4

Amikor elkészültek a csirkeszárnyak, (kb. 50-60 perc alatt) óvatosan fogyasszuk őket, mivel elég csípősek lesznek. Mártsuk őket a kéksajtos szószba, majd az egészségtudatosság jegyében zöldségekkel is kísérjük le.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Buffalo csirkeszárnyak kék sajt mártogatóssal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66