Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Buffalo csirkeszárnyak kék sajt mártogatóssal

Buffalo csirkeszárnyak kék sajt mártogatóssal

buffalo csirkeszárnyak recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Készülj fel egy igazi ízorgiára a buffalo csirkeszárny kéksajtos mártogatóssal receptünkkel! Ezek a pikáns és fűszeres csirkeszárnyak tökéletesen összeolvadnak a krémes kéksajt mártogatóssal, amely igazán különlegessé teszi ezt az ételt. Merülj el az intenzív ízek világában és készítsd el otthon ezt a feledhetetlen fogást!

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő1 óraÖsszesen1 óra 15 perc
Hozzávalók
 12 darab csirkeszárny
 50 g teavaj
 100 g barbecue szósz
Kéksajtos mártogatós
 120 g krémsajt
 200 g tejföl
 100 g kéksajt
 1 csokor snidling vagy újhagyma
 frissen őrölt feketeborsízlés szerint
 1 ½ evőkanál majonéz
Tálaláshoz
 2 darab sárgarépa
 2 darab szárzeller
Ajánlott kiegészítők:
Elkészítés
1

Először is megtisztítjuk a csirkeszárnyakat, majd enyhén megolajoztuk és kellőképpen fűszerezzük őket azonnal betesszük a fa pellet grillsütőbe, beállítva a hőmérsékletet 180-200 °C-ra.

2

Készítsük el a kenő szószt. Ehhez egy serpenyőbe helyezzük a vajat, barbecue szószt, chilit és az almaecetet, majd a grillsütőben melegítsük össze.
A kész szósszal többször kenjük át a csirkeszárnyakat, kb. 15 percenként.

3

A kéksajt mártogatós elkészítése rendkívül egyszerű. Egy tálban összekeverjük a tejfölt, majonézt, krémsajtot és természetesen belemorzsoljuk a kéksajtot és alaposan elkeverjük. Ezt az ízkombinációt tovább dúsíthatjuk snidlinggel vagy újhagymával.

4

Amikor elkészültek a csirkeszárnyak, (kb. 50-60 perc alatt) óvatosan fogyasszuk őket, mivel elég csípősek lesznek. Mártsuk őket a kéksajtos szószba, majd az egészségtudatosság jegyében zöldségekkel is kísérjük le.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Velőscsont baconbe tekert kukoricávalEgyik kedvenc előételünket mutatjuk be, ami akár már egy teljes fogásként is helyt áll: velőscsont baconbe tekert kukoricával fa pellet grillen elkészítve.
Armadillo tojásokHús, bacon és csípős paprika. Ebből csak jó sülhet ki, márpedig a sajttal töltött jalapeno paprika fűszeres olasz kolbászhúsban, baconnel betekerve elég menő ízvilágot sejtet. Próbáld ki az Armadillo tojások receptet még ma!
Töltött burger bacon lekvárralElkészült a tökéletes burger, amely garantáltan elnyeri az ízlelőbimbók tetszését. A sajttal és jalapeno paprikával töltött darált marhahúspogácsa gondosan meggrillezve, hogy a belső töltelék lágyan olvadjon. A pikáns bacon jam, amelyet a ropogós szalonna és karamellizált hagyma alkot, tökéletesen kiegészíti a szaftos húst. A pirított bucik ölelik át ezt a mesterművet, így egyetlen harapással elmerülünk az ízek örömében. Ez a burger igazi gasztronómiai élményt nyújt minden falatban.
Füstölt Hawaii tésztasalátaKöszöntsük egy nagy Alohával ezt a krémes makaróni salátát! A klasszikus salátát most egy majonézes, sárgarépás, fekete olívás és mogyoróhagymás keverékkel egészítjük ki, mindezt pedig a tökéletes füstillattal koronázzuk meg!

Hozzávalók

Hozzávalók
 12 darab csirkeszárny
 50 g teavaj
 100 g barbecue szósz
Kéksajtos mártogatós
 120 g krémsajt
 200 g tejföl
 100 g kéksajt
 1 csokor snidling vagy újhagyma
 frissen őrölt feketeborsízlés szerint
 1 ½ evőkanál majonéz
Tálaláshoz
 2 darab sárgarépa
 2 darab szárzeller
Ajánlott kiegészítők:

Elkészítés

Elkészítés
1

Először is megtisztítjuk a csirkeszárnyakat, majd enyhén megolajoztuk és kellőképpen fűszerezzük őket azonnal betesszük a fa pellet grillsütőbe, beállítva a hőmérsékletet 180-200 °C-ra.

2

Készítsük el a kenő szószt. Ehhez egy serpenyőbe helyezzük a vajat, barbecue szószt, chilit és az almaecetet, majd a grillsütőben melegítsük össze.
A kész szósszal többször kenjük át a csirkeszárnyakat, kb. 15 percenként.

3

A kéksajt mártogatós elkészítése rendkívül egyszerű. Egy tálban összekeverjük a tejfölt, majonézt, krémsajtot és természetesen belemorzsoljuk a kéksajtot és alaposan elkeverjük. Ezt az ízkombinációt tovább dúsíthatjuk snidlinggel vagy újhagymával.

4

Amikor elkészültek a csirkeszárnyak, (kb. 50-60 perc alatt) óvatosan fogyasszuk őket, mivel elég csípősek lesznek. Mártsuk őket a kéksajtos szószba, majd az egészségtudatosság jegyében zöldségekkel is kísérjük le.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Buffalo csirkeszárnyak kék sajt mártogatóssal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66