Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Chili Dog

Chili Dog


chili dog recept fald fel okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A Fald Fel! csapata egy igazán pikáns és szaftos HOT DOG receptet hozott el nektek! A ketchup, mustár, majonézen túl is van élet, hát még milyen! Grill, füst, ropogós virsli, szalonna, chili! Ilyen a mi egyik kedvenc street foodunk!

Adag6 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő40 percÖsszesen50 perc
Hozzávalók:
 100 g zsírszalonna
 1 fej vöröshagyma
 500 g sertés darálthús
 1 teáskanál
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 teáskanál darált chili
 1 doboz paradicsomszósz
 1 evőkanál worchester szósz
 1 csomag Kométa bécsi virsli
 2 darab hosszú hot-dog buci
 majonéz
 200 g Szarvasi Füstölt mozzarella
Elkészítés
1

A Chili hot dog recept pellet grillsütőn készült.

2

Chili:
A zsírszalonnát apróra kockázzátok fel és kezdjétek el lassú lángon zsírjára sütni. Miután a vöröshagyma is elkészült a zsiradékban, érkezhet hozzá a darált hús.

3

Miközben sül a husi megfűszerezitek sóval, darált chilivel és fokhagymaporral.

4

Mikor barnára pirult, belerakjátok a paradicsomot, a dijoni mustárt és a worchester szószt. A paradicsom és a chili formáját teljes mértékben bízzátok az ízlésetekre, használhattok teljesen friss paradicsomot és chilit is akár vagy maradhattok a szósznál és a száraz darált chilinél, ahogy mi is tettük. A chilit végül teljesen sűrűre kell elkészítenetek, hogy a bucikba szépen bele tudjátok rakni.

5

Buci és Virsli:
A választott virsliteknek magas hústartalmúnak kell lennie, mi a Kométa bécsi virslijét választottuk, amit finoman éppen csak a kés élével irdaltunk be. Pár perc alatt a grilleteken szépen megsül és egy enyhe füstös ízt is kap. A bucikat vágjátok félbe, de maradjon kinyitható. Kenjétek meg majonézzel és pirítsátok meg szintén a grillrácson.

6

Összerakás:
Minden résztvevő elkészültével a bucikba kerüljön 1-1 virsli.
Szedjetek rá bőven a chiliből és reszeljetek rá sajtot.
A maximális élvezetért ezzel is kerüljön vissza a tűzre és miután megolvadt a sajt, faljátok be!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Bőrös császár sült császár otthoni sütőben is – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky sült császárhúsához semmi más nem kell, mint ropogós héjú kenyér és finom zöldségek. Több napig megvan akár a reggeli, ebéd vagy éppen a vacsora. Hidegen, melegen is kiváló választás. A császár húsos oldalát a saját kedvenc fűszereid is ízesíthetik és ennek az összeállításának csak a képzeleted szabhat határt. Használhatsz akár zöldfűszereket is hozzá, vagy éppen, aki a csípőst szereti, egy jóféle erős paprikakrémmel is tud dolgozni.
Teriyaki sertéskörömHa meghalljuk, hogy sertésköröm, akkor a többségnek a körömpörkölt vagy egy jó körmös pacal jut eszébe. Ha már köröm, akkor legyen Ő a mai receptünk főszereplője - viszont a magyar ízek helyett most ázsiai fűszerekkel megbolondítva! Hála a pellet grillsütő füstjének, tovább bolondíthatjuk ezt az egyébként is markáns alapanyagot.
Sajtburger grillezett jalapenoval és baconnalEgy jó burger mindig leveszi a lábáról a vendégeket. Eltérünk egy picit az alap sajtburgertől és egy kicsit pikánssá tesszük. Érkezzen most egy burger jalapenoval, sajttal és baconnel. A pikáns ízek kedvelőinek kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott.
Citrusos sajttorta rétestésztávalEnnek a naranccsal átitatott sajttortának a ropogós, fodros széle olyan lenyűgözően néz ki, hogy nehéz elhinni, hogy egy nagyon is egyszerűen elkészíthető ünnepi desszertről van szó. Keressük meg a legközelebbi boltban kapható rétestészta alapot és már kezdhetjük is az elkészítést. Bár maga a sajttorta gyorsan és egyszerűen elkészíthető, tálalás előtt legalább 4 órát hűteni kell majd, ezért ennek megfelelően tervezzünk az idővel.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 100 g zsírszalonna
 1 fej vöröshagyma
 500 g sertés darálthús
 1 teáskanál
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 teáskanál darált chili
 1 doboz paradicsomszósz
 1 evőkanál worchester szósz
 1 csomag Kométa bécsi virsli
 2 darab hosszú hot-dog buci
 majonéz
 200 g Szarvasi Füstölt mozzarella

Elkészítés

Elkészítés
1

A Chili hot dog recept pellet grillsütőn készült.

2

Chili:
A zsírszalonnát apróra kockázzátok fel és kezdjétek el lassú lángon zsírjára sütni. Miután a vöröshagyma is elkészült a zsiradékban, érkezhet hozzá a darált hús.

3

Miközben sül a husi megfűszerezitek sóval, darált chilivel és fokhagymaporral.

4

Mikor barnára pirult, belerakjátok a paradicsomot, a dijoni mustárt és a worchester szószt. A paradicsom és a chili formáját teljes mértékben bízzátok az ízlésetekre, használhattok teljesen friss paradicsomot és chilit is akár vagy maradhattok a szósznál és a száraz darált chilinél, ahogy mi is tettük. A chilit végül teljesen sűrűre kell elkészítenetek, hogy a bucikba szépen bele tudjátok rakni.

5

Buci és Virsli:
A választott virsliteknek magas hústartalmúnak kell lennie, mi a Kométa bécsi virslijét választottuk, amit finoman éppen csak a kés élével irdaltunk be. Pár perc alatt a grilleteken szépen megsül és egy enyhe füstös ízt is kap. A bucikat vágjátok félbe, de maradjon kinyitható. Kenjétek meg majonézzel és pirítsátok meg szintén a grillrácson.

6

Összerakás:
Minden résztvevő elkészültével a bucikba kerüljön 1-1 virsli.
Szedjetek rá bőven a chiliből és reszeljetek rá sajtot.
A maximális élvezetért ezzel is kerüljön vissza a tűzre és miután megolvadt a sajt, faljátok be!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Chili Dog
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66