Chimichurri – argentin bbq pác, szósz

A fantasztikus argentin marhasülteknek nincs párjuk, de lehet még fokozni az élményt, például ezzel a tradicionális mártással. A Chimichurri (csimicsurri) szószt kötelező kipróbálni, a hozzávalók szinte biztos, hogy most is ott vannak a spájzban!
Vegyünk elő egy aprítógépet, öntsük össze a hozzávalókat és addig őröljük, amíg pépes nem lesz.
Tegyük egy lezárható tetejű üvegbe, mert nagyon intenzív illata van és hamar elterjed a konyhában.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Vegyünk elő egy aprítógépet, öntsük össze a hozzávalókat és addig őröljük, amíg pépes nem lesz.
Tegyük egy lezárható tetejű üvegbe, mert nagyon intenzív illata van és hamar elterjed a konyhában.