Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Chimichurri – argentin bbq pác, szósz

Chimichurri – argentin bbq pác, szósz


chimichurri churrasco szósz okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A fantasztikus argentin marhasülteknek nincs párjuk, de lehet még fokozni az élményt, például ezzel a tradicionális mártással. A Chimichurri (csimicsurri) szószt kötelező kipróbálni, a hozzávalók szinte biztos, hogy most is ott vannak a spájzban!

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszesen20 perc
Hozzávalók
 1 csomag petrezselyem
 1 csomag koriander
 0,50 fej lilahagyma
 3 gerezd fokhagyma
 ½ citrom leve
 2 evőkanál vörösborecet
 só, bors ízlés szerint
 csilipor ízlés szerint
 100 ml olívaolaj
 őrölt római kömény ízlés szerint (elhagyható)
Elkészítés
1

Vegyünk elő egy aprítógépet, öntsük össze a hozzávalókat és addig őröljük, amíg pépes nem lesz.
Tegyük egy lezárható tetejű üvegbe, mert nagyon intenzív illata van és hamar elterjed a konyhában.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Füstölt, sós lazac vodkávalAlaszkai grizzly medvék a lazacot frissen kifogják a patakból és megeszik. Mi emberek ennél picit többre vágyunk, szeretnénk hozzáadni egy kis füstös ízt és fűszereket és ínyencként egy kis vodkával is megspékelhetjük a halat.
Füstölt, paprikás grillcsirkeVan, aki forrón szereti! Ha unjuk az egyszerű grillcsirkét, próbáljuk ki ezt a fűszeres és füstös BBQ csirke receptet, hogy feldobjuk a napot!
Bacon grill hot-dogA hot-dog is lehet izgalmas grillétel, főleg, ha egy kis bacon is kerül rá. Ha így készül a grillezett hot-dog biztosan máshogy nézel majd erre az egyszerű ételre.
Töltött tarja pisztáciával – Szoky konyhájaGrill recept videó: Ahogy lenyűgöző, kíméletlenül látványos külsejével, úgy izgalmas tartalmával egyaránt elkápráztat ez a furmányos, nem éppen hétköznapi töltött tarja. Exkluzív, kellemes és fejedelmi - de mégis roppant egyszerű!

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 csomag petrezselyem
 1 csomag koriander
 0,50 fej lilahagyma
 3 gerezd fokhagyma
 ½ citrom leve
 2 evőkanál vörösborecet
 só, bors ízlés szerint
 csilipor ízlés szerint
 100 ml olívaolaj
 őrölt római kömény ízlés szerint (elhagyható)

Elkészítés

Elkészítés
1

Vegyünk elő egy aprítógépet, öntsük össze a hozzávalókat és addig őröljük, amíg pépes nem lesz.
Tegyük egy lezárható tetejű üvegbe, mert nagyon intenzív illata van és hamar elterjed a konyhában.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Chimichurri – argentin bbq pác, szósz
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66