Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Csirke cordon bleu grillsütőn

Csirke cordon bleu grillsütőn


csirke cordon bleu grillsütőn grillrecept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A cordon bleu az egykori menzák ünnepi menüje volt, most pedig grillsütőn is bármikor elkészíthetjük, ha egy kis nosztalgiára (is) vágyunk a finom ízek mellett.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő1 óra 15 percÖsszesen1 óra 30 perc
Hozzávalók
 4 darab csirkemellbőr és csont nélkül
 4 szelet sonkaprosciutto
 225 g mozzarella sajtreszelve
 2 evőkanál szárnyas fűszerkeverékválasszunk citromot/fokhagymát tartalmazót
Elkészítés
1

A csirkemelleket kettévágjuk és egyenlő vastagságura kiklopfoljuk.

2

A kiterített csirkemellekre ráhelyezzük a sonkát és a sajtot és egy kis fűszerezés és feltekerjük, majd újra fűszerezzük.

3

Állítsuk a kerti grillsütőt 120°C-ra és a csirkemelleket helyezzük rá a rácsra és 73-75°C fokos maghőig hagyjuk is rajta (vastagabb részben mérve). Egyszer persze megfordíthatjuk a csirke cordon bleu-t.

4

A csirke cordon bleu nagyjából 60-75 perc alatt elkészül, majd fogyaszthatjuk is.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Hagymás burgonya grill recept by Szoky konyhájaJó ételekhez jó köret dukál, így egy könnyed hagymás burgonya receptet is bemutatunk. A pataki tálban készült étel ízélményét a grill füstje csak fokozza, így ez a fűszeres, hagymás krumpli biztosan nyerő ötlet.
Bejgli készítés grillenHálaadáskor a pulyka tradicionális étel az USA-ban, de itthon nyugodtan használjunk kacsát, libát vagy csirkét ehhez a recepthez. Baconbe csomagolva, almával megtöltve fantasztikus édes és sós ízek keveredését élhetjük át, kényelmesen, egyszerűen a grillsütőből.
Pulled pork tálAz egyik legjobb fogyasztási módja a tépett malacnak, ha épp nem szendvicsbe kerül. Nagyszerű étel foci meccsekhez, baráti vacsikhoz vagy persze minden ok nélkül.
Grillezett mogyoróvajas csirkeszárnyEz a recept tökéletes példa az ázsiai barbecue fantasztikus világára. A csirkeszárnyakat mogyoróvajjal, szójaszósszal pácolják és a Srirachával fűszerezik. Grillezve, magas hőfokon és gyors készítik el, friss mogyoróval tálalják.

Hozzávalók

Hozzávalók
 4 darab csirkemellbőr és csont nélkül
 4 szelet sonkaprosciutto
 225 g mozzarella sajtreszelve
 2 evőkanál szárnyas fűszerkeverékválasszunk citromot/fokhagymát tartalmazót

Elkészítés

Elkészítés
1

A csirkemelleket kettévágjuk és egyenlő vastagságura kiklopfoljuk.

2

A kiterített csirkemellekre ráhelyezzük a sonkát és a sajtot és egy kis fűszerezés és feltekerjük, majd újra fűszerezzük.

3

Állítsuk a kerti grillsütőt 120°C-ra és a csirkemelleket helyezzük rá a rácsra és 73-75°C fokos maghőig hagyjuk is rajta (vastagabb részben mérve). Egyszer persze megfordíthatjuk a csirke cordon bleu-t.

4

A csirke cordon bleu nagyjából 60-75 perc alatt elkészül, majd fogyaszthatjuk is.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Csirke cordon bleu grillsütőn
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66