Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Édes chilis rub

Édes chilis rub


édes chilis rub
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Népszerű édes chilis száraz bbq rub. Kifejeztten csirkékhez és zöldségekhez ajánlják, de univerzális, tehát nyugodtan használható bármilyen bbq ételhez.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszesen20 perc
Hozzávalók
 0,50 csésze barnacukor
 0,25 csésze (füstölt) édespaprika
 2 evőkanál chilipaprika
 2 evőkanál só
 2 evőkanál hagymapor
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál kömény
 1 evőkanál nyerscukor
 1 evőkanál őrölt fekete bors
 1 teáskanál cayenne bors
Elkészítés
1

A hozzávalókat keverjük össze alaposan. Fontos, hogy mindegyik alapanyag tényleges száraz legyen, hisz ez egy száraz rubhoz elengedhetetlen.

2

Egy nagyobb, zárható befőttesüvegben érdemes tárolni, száraz helyen pl. spájzban.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Supreme/Combination PizzaSzaftos, zamatos és laktató. A pizza ezen változata rendkívül népszerű a szelet árusoknál, akár négyzet alakban akár a klasszikus háromszög vágásban.
Karácsonyi kacsasült – mézes-narancsos kacsaEgy ünnepi fogásnak is kitűnően alkalmas, zamatos, citrusos aromában fürdő kacsa következik, amelynek elkészítése nem igényel túl sok időt és energiát. Ráadásul, ez a teljesen exkluzív recept, egy vadonatúj dimenziót kölcsönöz, ennek a klasszikus főételnek.
CsirkecombnyalókaAmerika egyik kedvenc grill étele a csirkenyalóka vagy másnéven a dobverő. Kis konyhai előkészület után az okosgrillünkön máris elkészülhet ez a finomság.
Grillezett mogyoróvajas csirkeszárnyEz a recept tökéletes példa az ázsiai barbecue fantasztikus világára. A csirkeszárnyakat mogyoróvajjal, szójaszósszal pácolják és a Srirachával fűszerezik. Grillezve, magas hőfokon és gyors készítik el, friss mogyoróval tálalják.

Hozzávalók

Hozzávalók
 0,50 csésze barnacukor
 0,25 csésze (füstölt) édespaprika
 2 evőkanál chilipaprika
 2 evőkanál só
 2 evőkanál hagymapor
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál kömény
 1 evőkanál nyerscukor
 1 evőkanál őrölt fekete bors
 1 teáskanál cayenne bors

Elkészítés

Elkészítés
1

A hozzávalókat keverjük össze alaposan. Fontos, hogy mindegyik alapanyag tényleges száraz legyen, hisz ez egy száraz rubhoz elengedhetetlen.

2

Egy nagyobb, zárható befőttesüvegben érdemes tárolni, száraz helyen pl. spájzban.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Édes chilis rub
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66