Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Édes chilis rub

Édes chilis rub


édes chilis rub
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Népszerű édes chilis száraz bbq rub. Kifejeztten csirkékhez és zöldségekhez ajánlják, de univerzális, tehát nyugodtan használható bármilyen bbq ételhez.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszesen20 perc
Hozzávalók
 0,50 csésze barnacukor
 0,25 csésze (füstölt) édespaprika
 2 evőkanál chilipaprika
 2 evőkanál só
 2 evőkanál hagymapor
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál kömény
 1 evőkanál nyerscukor
 1 evőkanál őrölt fekete bors
 1 teáskanál cayenne bors
Elkészítés
1

A hozzávalókat keverjük össze alaposan. Fontos, hogy mindegyik alapanyag tényleges száraz legyen, hisz ez egy száraz rubhoz elengedhetetlen.

2

Egy nagyobb, zárható befőttesüvegben érdemes tárolni, száraz helyen pl. spájzban.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Baconos grillezett sajtos szendvicsMinden jobb baconnel - ez egy régi alapszabály. Ezt a finom grillezett sajtos szendvicset is felturbóztuk vele és még egy másik trükköt is bevetettünk. Íme a nagyon sajtos szendvics receptje.
3-2-1 St. Louis sertésoldalasEz az egyszerű, ráadásul könnyedén megjegyezhető módszer tökéletesen puha és szaftos oldalast eredményez, amelyek azonnal leválnak a csontról.
Grillezett kukoricás salsaEzt a tartalmas és laktató salsa receptet könnyen alakíthatjuk az általunk kívánt csípősségre – az enyhe fűszerességtől az abszolút tüzességig. Kényeztessük ízlelőbimbóinkat a fatüzelésű kukorica édességével és az ezt kiegyensúlyozó fűszerekkel – a szánk hálás lesz érte.
New York pastrami szendvicsEgy brutális fogás receptjét hozta ma Fald fel Ádám: New York Pastrami szendvics. Nincs másra szükségetek, mint egy szép nagy marhaszegyre, rengeteg fűszerre és egy fecskendőre, tűvel a hús beoltásához.

Hozzávalók

Hozzávalók
 0,50 csésze barnacukor
 0,25 csésze (füstölt) édespaprika
 2 evőkanál chilipaprika
 2 evőkanál só
 2 evőkanál hagymapor
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál kömény
 1 evőkanál nyerscukor
 1 evőkanál őrölt fekete bors
 1 teáskanál cayenne bors

Elkészítés

Elkészítés
1

A hozzávalókat keverjük össze alaposan. Fontos, hogy mindegyik alapanyag tényleges száraz legyen, hisz ez egy száraz rubhoz elengedhetetlen.

2

Egy nagyobb, zárható befőttesüvegben érdemes tárolni, száraz helyen pl. spájzban.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Édes chilis rub
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66