Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Farkassügér Bürgés Tomival és Milestone salátával

Farkassügér Bürgés Tomival és Milestone salátával


farkassügér bürgés tomi tiktok recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Beugrottunk a medencébe, de közben a grillezést sem engedtük el. Farkassügér készült, hála Bürgés Tamásnak és kevertünk Milestone salit is mellé. Nevettünk, lazultunk és még jól is laktunk.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő20 percÖsszesen30 perc
Elkészítés
1

Első lépésben egy gombnyomással beindítjuk a fa pellet grillsütőt és beállítjuk kb. 180℃-ra.

2

A farkassügért irdaljuk be és kenjük át olívaolajjal, majd szórjuk meg kívül-belül Milestone66 Blue, SPG+ fűszerrel.
A Blue fűszerkeverék kifejezetten halakhoz ajánlott fűszer, míg az SPG+ az alap só, bors, fokhagyma keveréke egy kellemes citrusjelleggel kiegészítve.

3

Az egész citromot karikázzuk fel és helyezzük a sügér pocakjába, majd mehet is a grillsütőre kb. 20 percre.

4

Amíg a grillen sül a hal, állítsuk össze a salátát: vágjunk fel paradicsomot, salátaleveleket, majd egy kis olívaolajjal locsoljuk meg és ízesítsük Milestone66 SPG+ fűszerrel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

BBQ kacsamell sütőtökpürévelIdőigényes, de mégis egyszerűen elkészíthető recepttel érkeztünk az őszi sütőtök és kacsa szezonra: barbecue kacsamell.
New York pastrami szendvicsEgy brutális fogás receptjét hozta ma Fald fel Ádám: New York Pastrami szendvics. Nincs másra szükségetek, mint egy szép nagy marhaszegyre, rengeteg fűszerre és egy fecskendőre, tűvel a hús beoltásához.
Grillezett garnélarákPercek alatt elkészül és könnyedén tengerparti ízeket idézhetünk meg ezzel a garnélarák recepttel. Csak rövid ideig szabad sütni, különben megkeményedik.

Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés
1

Első lépésben egy gombnyomással beindítjuk a fa pellet grillsütőt és beállítjuk kb. 180℃-ra.

2

A farkassügért irdaljuk be és kenjük át olívaolajjal, majd szórjuk meg kívül-belül Milestone66 Blue, SPG+ fűszerrel.
A Blue fűszerkeverék kifejezetten halakhoz ajánlott fűszer, míg az SPG+ az alap só, bors, fokhagyma keveréke egy kellemes citrusjelleggel kiegészítve.

3

Az egész citromot karikázzuk fel és helyezzük a sügér pocakjába, majd mehet is a grillsütőre kb. 20 percre.

4

Amíg a grillen sül a hal, állítsuk össze a salátát: vágjunk fel paradicsomot, salátaleveleket, majd egy kis olívaolajjal locsoljuk meg és ízesítsük Milestone66 SPG+ fűszerrel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Farkassügér Bürgés Tomival és Milestone salátával
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66