Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Farkassügér Bürgés Tomival és Milestone salátával

Farkassügér Bürgés Tomival és Milestone salátával


farkassügér bürgés tomi tiktok recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Beugrottunk a medencébe, de közben a grillezést sem engedtük el. Farkassügér készült, hála Bürgés Tamásnak és kevertünk Milestone salit is mellé. Nevettünk, lazultunk és még jól is laktunk.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő20 percÖsszesen30 perc
Elkészítés
1

Első lépésben egy gombnyomással beindítjuk a fa pellet grillsütőt és beállítjuk kb. 180℃-ra.

2

A farkassügért irdaljuk be és kenjük át olívaolajjal, majd szórjuk meg kívül-belül Milestone66 Blue, SPG+ fűszerrel.
A Blue fűszerkeverék kifejezetten halakhoz ajánlott fűszer, míg az SPG+ az alap só, bors, fokhagyma keveréke egy kellemes citrusjelleggel kiegészítve.

3

Az egész citromot karikázzuk fel és helyezzük a sügér pocakjába, majd mehet is a grillsütőre kb. 20 percre.

4

Amíg a grillen sül a hal, állítsuk össze a salátát: vágjunk fel paradicsomot, salátaleveleket, majd egy kis olívaolajjal locsoljuk meg és ízesítsük Milestone66 SPG+ fűszerrel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Teriyaki sertéskörömHa meghalljuk, hogy sertésköröm, akkor a többségnek a körömpörkölt vagy egy jó körmös pacal jut eszébe. Ha már köröm, akkor legyen Ő a mai receptünk főszereplője - viszont a magyar ízek helyett most ázsiai fűszerekkel megbolondítva! Hála a pellet grillsütő füstjének, tovább bolondíthatjuk ezt az egyébként is markáns alapanyagot.
Texas BBQ marhaszegy hagymásbabbalEhhez a recepthez korán keltünk, hogy az esti kerti partira a legkirályabb fogást tudjuk tálalni: Texas barbecue marhaszegy hagymás sült babbal.
Csirke cordon bleu grillsütőnA cordon bleu az egykori menzák ünnepi menüje volt, most pedig grillsütőn is bármikor elkészíthetjük, ha egy kis nosztalgiára (is) vágyunk a finom ízek mellett.
Wagyu burger karamellizált hagymával, fokhagymás aiolival, gombávalElegáns klasszikus marhaburger, ebben a verzióban Wagyu-ból készítve karamellizált hagymával, fokhagymás aioli szósszal és gombával. Biztosan lenyűgöz majd! A Wagyu marhahús a japánok nemzeti kincse. Húsa márványozott, puha, szaftos a benne lévő zsíroktól. Igazán különleges alkalmakra ajánljuk, mint egy születésnap, akár egy randi est, vagy különleges vendég esetén.

Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés
1

Első lépésben egy gombnyomással beindítjuk a fa pellet grillsütőt és beállítjuk kb. 180℃-ra.

2

A farkassügért irdaljuk be és kenjük át olívaolajjal, majd szórjuk meg kívül-belül Milestone66 Blue, SPG+ fűszerrel.
A Blue fűszerkeverék kifejezetten halakhoz ajánlott fűszer, míg az SPG+ az alap só, bors, fokhagyma keveréke egy kellemes citrusjelleggel kiegészítve.

3

Az egész citromot karikázzuk fel és helyezzük a sügér pocakjába, majd mehet is a grillsütőre kb. 20 percre.

4

Amíg a grillen sül a hal, állítsuk össze a salátát: vágjunk fel paradicsomot, salátaleveleket, majd egy kis olívaolajjal locsoljuk meg és ízesítsük Milestone66 SPG+ fűszerrel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Farkassügér Bürgés Tomival és Milestone salátával
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66