Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Grillen füstölt amerikai káposztasaláta, coleslaw

Grillen füstölt amerikai káposztasaláta, coleslaw


fülstölt amerikai káposztasaláta coleslaw recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Adjunk hozzá némi füstízt ehhez a király, roppanós körethez. A sárgarépát és a káposztát keményfán füstöljük, majd könnyű fehérborecetes és zellermagos öntetbe forgatjuk.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő20 percÖsszesen35 perc
Hozzávalók
 1 darab lila káposztafelaprítva
 1 fej zöld káposztafelaprítva
 3 darab sárgarépaapróra vágva
 2 darab medvehagymavékonyra szeletelve
Öntet
 350 g majonéz
 30 ml fehérborecet
 1 evőkanál zellermag
 1 teáskanál cukor
 só, bors ízlés szerint
Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 80℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.

2

Terítsük ki a káposztát és a sárgarépát egy lapos tepsire, majd tegyük közvetlenül a grillrácsra. Füstöljük 20-25 percig, vagy amíg a káposzta fel nem veszi a kívánt füstmennyiséget.
Használhatunk grillszőnyeget vagy vaslapot is.

3

Ha kész, vegyük le a grillről, és tegyük be azonnal a hűtőbe. Amíg pedig a káposzta hűl, elkészíthetjük az öntetet.

4

Az öntethez az összes hozzávalót egy kis tálban elkeverjük, és alaposan összedolgozzuk.

5

A füstölt káposztát és a sárgarépát egy nagy tálba tesszük és leöntjük a szósszal. Alaposan keverjük őket össze.

6

Helyezzük egy tálaló edénybe, és szórjuk meg mogyoróhagymával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Mangalica burger sült paprikakrémmelNyár nem múlhat el hamburger nélkül. A amerikai vonaltól eltérve most egy mangalica burger következik sült paprikakrémmel, érlelt sonkával, pannónia sajttal.
Cubano szendvicsÍme egy itthon kevésbé ismert szendvics, ami az Óceán túloldalán nagyon népszerű - főleg - Kubában és az USA-ban.
Ázsiai stílusú ragacsos oldalasAz édes és szaftos, karamellizált BBQ-oldalasok őrülten finomak, szóval szedj magadnak hamar, mielőtt elfogy. Ezekért az ázsiai stílusú húsokért érdemes rendetlenséget csinálni.
Grillezett bárányborda sült gesztenyévelHúsimádók figyelem! Az egyik legjobb recept amit báránybordából elkészíthetünk! Hozzá grillezett sült gesztenye és burgonya és egy extra mentás szósz is dukál.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 darab lila káposztafelaprítva
 1 fej zöld káposztafelaprítva
 3 darab sárgarépaapróra vágva
 2 darab medvehagymavékonyra szeletelve
Öntet
 350 g majonéz
 30 ml fehérborecet
 1 evőkanál zellermag
 1 teáskanál cukor
 só, bors ízlés szerint

Elkészítés

Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 80℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.

2

Terítsük ki a káposztát és a sárgarépát egy lapos tepsire, majd tegyük közvetlenül a grillrácsra. Füstöljük 20-25 percig, vagy amíg a káposzta fel nem veszi a kívánt füstmennyiséget.
Használhatunk grillszőnyeget vagy vaslapot is.

3

Ha kész, vegyük le a grillről, és tegyük be azonnal a hűtőbe. Amíg pedig a káposzta hűl, elkészíthetjük az öntetet.

4

Az öntethez az összes hozzávalót egy kis tálban elkeverjük, és alaposan összedolgozzuk.

5

A füstölt káposztát és a sárgarépát egy nagy tálba tesszük és leöntjük a szósszal. Alaposan keverjük őket össze.

6

Helyezzük egy tálaló edénybe, és szórjuk meg mogyoróhagymával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Grillen füstölt amerikai káposztasaláta, coleslaw
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66