Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Grillen füstölt amerikai káposztasaláta, coleslaw

Grillen füstölt amerikai káposztasaláta, coleslaw


fülstölt amerikai káposztasaláta coleslaw recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Adjunk hozzá némi füstízt ehhez a király, roppanós körethez. A sárgarépát és a káposztát keményfán füstöljük, majd könnyű fehérborecetes és zellermagos öntetbe forgatjuk.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő20 percÖsszesen35 perc
Hozzávalók
 1 darab lila káposztafelaprítva
 1 fej zöld káposztafelaprítva
 3 darab sárgarépaapróra vágva
 2 darab medvehagymavékonyra szeletelve
Öntet
 350 g majonéz
 30 ml fehérborecet
 1 evőkanál zellermag
 1 teáskanál cukor
 só, bors ízlés szerint
Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 80℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.

2

Terítsük ki a káposztát és a sárgarépát egy lapos tepsire, majd tegyük közvetlenül a grillrácsra. Füstöljük 20-25 percig, vagy amíg a káposzta fel nem veszi a kívánt füstmennyiséget.
Használhatunk grillszőnyeget vagy vaslapot is.

3

Ha kész, vegyük le a grillről, és tegyük be azonnal a hűtőbe. Amíg pedig a káposzta hűl, elkészíthetjük az öntetet.

4

Az öntethez az összes hozzávalót egy kis tálban elkeverjük, és alaposan összedolgozzuk.

5

A füstölt káposztát és a sárgarépát egy nagy tálba tesszük és leöntjük a szósszal. Alaposan keverjük őket össze.

6

Helyezzük egy tálaló edénybe, és szórjuk meg mogyoróhagymával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Kalifornia burgerFrissítsük fel kicsit a hagyományos grillezett hamburgert! Az USA nyugati partján a szaftos burgert az avokádó teszi teljessé! Kovászos, savanykás zsömlékbe töltve még extrább az élmény.
Fokhagymás zsemlékÚjabb zseniális grill receptet kaptunk Csókáné Enyedi Judit-tól, akire már-már haragszik a konyhai sütője, mivel mindig a Pit Boss grillt használja. A fokhagymás zsemlék nagyon hamar elkészülnek a grillsütőben és kiváló buci lesz hamburgerhez, pulled porkhoz, de akár szimplán házi szendvicshez is.
Bourbon bacon brownieA brownie nagyon finom, igaz? Nos, ez a recept egy másik szintre emeli a süteményt. Ebben a receptben karamellizált baconnel koronázzuk a whisky-s browniet, hisz bármihez is teszünk egy kis bacont, az csak jobb lehet. Mindössze 15 perc előkészület és 60 perc a fa pellet grillen elegendő a recept elkészítéséhez.
Rózsa Sándor kedvence – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky magyaros szűzérméket ajánl betyár finom ragúval. Sertés szűznél figyelni kell a sütésre (rövid ideig tartó első hőkezelés) ilyenkor még a hús belseje nyers, de az utolsó szakaszban visszatéve a sütőbe a legjobb állah érhető el. Ha jól dolgoztok az érme belseje kellemesen szaftos, de már átsült lesz. Többféle hússal is lehet készíteni az ételt akár csirkemellből, sertés karajból ezekben az esetekben ismételten rövid idő legyen a hőkezelés.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 darab lila káposztafelaprítva
 1 fej zöld káposztafelaprítva
 3 darab sárgarépaapróra vágva
 2 darab medvehagymavékonyra szeletelve
Öntet
 350 g majonéz
 30 ml fehérborecet
 1 evőkanál zellermag
 1 teáskanál cukor
 só, bors ízlés szerint

Elkészítés

Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 80℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.

2

Terítsük ki a káposztát és a sárgarépát egy lapos tepsire, majd tegyük közvetlenül a grillrácsra. Füstöljük 20-25 percig, vagy amíg a káposzta fel nem veszi a kívánt füstmennyiséget.
Használhatunk grillszőnyeget vagy vaslapot is.

3

Ha kész, vegyük le a grillről, és tegyük be azonnal a hűtőbe. Amíg pedig a káposzta hűl, elkészíthetjük az öntetet.

4

Az öntethez az összes hozzávalót egy kis tálban elkeverjük, és alaposan összedolgozzuk.

5

A füstölt káposztát és a sárgarépát egy nagy tálba tesszük és leöntjük a szósszal. Alaposan keverjük őket össze.

6

Helyezzük egy tálaló edénybe, és szórjuk meg mogyoróhagymával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Grillen füstölt amerikai káposztasaláta, coleslaw
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66