Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Grillen füstölt amerikai káposztasaláta, coleslaw

Grillen füstölt amerikai káposztasaláta, coleslaw


fülstölt amerikai káposztasaláta coleslaw recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Adjunk hozzá némi füstízt ehhez a király, roppanós körethez. A sárgarépát és a káposztát keményfán füstöljük, majd könnyű fehérborecetes és zellermagos öntetbe forgatjuk.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő20 percÖsszesen35 perc
Hozzávalók
 1 darab lila káposztafelaprítva
 1 fej zöld káposztafelaprítva
 3 darab sárgarépaapróra vágva
 2 darab medvehagymavékonyra szeletelve
Öntet
 350 g majonéz
 30 ml fehérborecet
 1 evőkanál zellermag
 1 teáskanál cukor
 só, bors ízlés szerint
Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 80℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.

2

Terítsük ki a káposztát és a sárgarépát egy lapos tepsire, majd tegyük közvetlenül a grillrácsra. Füstöljük 20-25 percig, vagy amíg a káposzta fel nem veszi a kívánt füstmennyiséget.
Használhatunk grillszőnyeget vagy vaslapot is.

3

Ha kész, vegyük le a grillről, és tegyük be azonnal a hűtőbe. Amíg pedig a káposzta hűl, elkészíthetjük az öntetet.

4

Az öntethez az összes hozzávalót egy kis tálban elkeverjük, és alaposan összedolgozzuk.

5

A füstölt káposztát és a sárgarépát egy nagy tálba tesszük és leöntjük a szósszal. Alaposan keverjük őket össze.

6

Helyezzük egy tálaló edénybe, és szórjuk meg mogyoróhagymával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Fűszerezett grilltarjás házi derelye tejszínes spárgávalHoztunk nektek egy derelye receptet, amivel kapcsolatban bátran tehetitek fel a kérdést, hogy normálisak vagytok, derelye grillen?! Nos, ha elkészítitek, akkor meglátjátok, hogy mennyire sokat ad hozzá ehhez a recepthez a grillsütő füstje.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 darab lila káposztafelaprítva
 1 fej zöld káposztafelaprítva
 3 darab sárgarépaapróra vágva
 2 darab medvehagymavékonyra szeletelve
Öntet
 350 g majonéz
 30 ml fehérborecet
 1 evőkanál zellermag
 1 teáskanál cukor
 só, bors ízlés szerint

Elkészítés

Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 80℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.

2

Terítsük ki a káposztát és a sárgarépát egy lapos tepsire, majd tegyük közvetlenül a grillrácsra. Füstöljük 20-25 percig, vagy amíg a káposzta fel nem veszi a kívánt füstmennyiséget.
Használhatunk grillszőnyeget vagy vaslapot is.

3

Ha kész, vegyük le a grillről, és tegyük be azonnal a hűtőbe. Amíg pedig a káposzta hűl, elkészíthetjük az öntetet.

4

Az öntethez az összes hozzávalót egy kis tálban elkeverjük, és alaposan összedolgozzuk.

5

A füstölt káposztát és a sárgarépát egy nagy tálba tesszük és leöntjük a szósszal. Alaposan keverjük őket össze.

6

Helyezzük egy tálaló edénybe, és szórjuk meg mogyoróhagymával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Grillen füstölt amerikai káposztasaláta, coleslaw
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66