Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Grillezett chilis-limeos kukorica

Grillezett chilis-limeos kukorica


chili parmezán kukorica recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ha ezt készíted az összejövetelen, biztos lehetsz benne, hogy sokáig emlegetni fogják. A zsenge grillezett kukoricát ízletes chilis-limeos vajjal kenjük meg az új kedvenc nyári köretünkhöz.

Adag6 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő45 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók:
 12 darab zsenge kukorica
 1 teáskanál chili por
 ½ teáskanál hagymapor
 2 darab lime leve
 1 evőkanál lime héj reszelék
Elkészítés
1

Áztassuk a kukorica csöveket (még héjában) vízbe 4-8 órára.

2

Fa pellet grillsütőnket állítsuk be 175℃-os hőmérsékletűre.

3

Helyezzük a kukoricát közvetlenül a grillrácsra, 15 percenként forgassuk meg és így süssük összesen kb. 45 percig.

4

Keverjük össze a chili port, a hagymaport, a grillfűszerkeveréket, a lime levét, a lime héját és a vajat egy sütőben is használható edényben, és tegyük 10 percre a grillre.

5

Vegyük le el a kukoricát és a vajat is a grillről.

6

Húzzuk vissza a kukoricahéjakat, de ne vegyük le vagy távolítsuk el.

7

A kukoricahéjat nyélként használva kenjük meg a kukoricát olvasztott chilis-lime vajjal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Marha oldalassal tuningolt burgerHa marhahúsra vágysz, akkor ezt a receptet kerested, minden vágyad ki fogja elégíteni. Ebben a hamburgerben keveredik a grill és a barbecue műfaja. A kész húspogácsák ízvilágát bbq marha oldalassal emeljük egy új szintre és kerül bele még egy tojás is, hátha nem lenne elég laktató önmagában.
Cubano szendvicsÍme egy itthon kevésbé ismert szendvics, ami az Óceán túloldalán nagyon népszerű - főleg - Kubában és az USA-ban.
Töltött burger: sajt, bacon, chiliA klasszikus sajtos-bacon burger haladó verziója, amikor már töltött húst sütünk az okosgrillen, majd egész héten bezsebeljük érte a szebbnél szebb dícsérő bókokat.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 12 darab zsenge kukorica
 1 teáskanál chili por
 ½ teáskanál hagymapor
 2 darab lime leve
 1 evőkanál lime héj reszelék

Elkészítés

Elkészítés
1

Áztassuk a kukorica csöveket (még héjában) vízbe 4-8 órára.

2

Fa pellet grillsütőnket állítsuk be 175℃-os hőmérsékletűre.

3

Helyezzük a kukoricát közvetlenül a grillrácsra, 15 percenként forgassuk meg és így süssük összesen kb. 45 percig.

4

Keverjük össze a chili port, a hagymaport, a grillfűszerkeveréket, a lime levét, a lime héját és a vajat egy sütőben is használható edényben, és tegyük 10 percre a grillre.

5

Vegyük le el a kukoricát és a vajat is a grillről.

6

Húzzuk vissza a kukoricahéjakat, de ne vegyük le vagy távolítsuk el.

7

A kukoricahéjat nyélként használva kenjük meg a kukoricát olvasztott chilis-lime vajjal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Grillezett chilis-limeos kukorica
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66