Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Grillezett zöldséges szendvics

Grillezett zöldséges szendvics


grillezett zöldség szendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Csak próbáld ki ezt a szendvicset és biztosan egyetértesz majd, hogy a zöldségek semmiképp sem unalmasak! Grillezett padlizsán, cukkini, tök és portobello gomba a pirított ciabatta között, pluszban füstölt hummusszal meglocsolva.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő30 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók
 4 darab ciabatta
 360 g csicseriborsó
 1 darab padlizsáncsíkokra vágva
 1 darab cukkinicsíkokra vágva
 1 darab zsenge tök csíkokra vágva
 2 darab portobello gomba
 só, bors ízlés szerint
Humusz
 85 g tahini
 2 evőkanál olívaolaj
 2 gerezd fokhagyma
 4 evőkanál citromlé
Ricotta krém
 120 g ricotta
 1 darab egész citrom leve
 1 gerezd fokhagymaapróra vágva
 só, bors
Egyéb
 2 darab paradicsomszeletelve
 1 csokor bazsalikomlevél
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt mindössze 80°C-ra.

2

Készítsük el a hummuszt: a csicseriborsót csepegtessük és öblítsük le, majd egy tepsiben egyenletesen eloszlatva helyezzük a grillrácsra. Füstöljük 15-20 percen keresztül.
Érdemes konzerv csicseriborsót használni, a gyorsabb eredmény érdekében.

3

Egy robotgép táljában keverjük össze a füstölt csicseriborsót, a tahinit, a fokhagymát, az olívaolajat, a sót és a citromlevet, majd dolgozzuk össze.

4

Emeljük a grillsütő hőmérsékletét 200°C-ra. Amíg a hőmérséklet emelkedik a csíkozott tököt, cukkinit és padlizsánt dobjuk fel egy kis fűszerezéssel.
A legkézenfekvőbb, ha olívaolajban összekevert SPG-vel vagy sóval és borssal átkenjük egy ecset segítségével.

5

Helyezzük a zöldségeket a grillrácsra és zárt fedél alatt süssük 15-20 percen keresztül. Alapanyagfüggően több időre is szükségünk lehet, így érdemes időnként ellenőrizni, illetve megfordítani a zöldségeket.

6

Egy tálban alaposan keverjük össze a ricottát a citromlével és a fokhagymával, majd ízesítsük ízlés szerint sóval és borssal.

7

Vágjuk félbe a ciabatta bucikat és szétnyitva pirítsuk meg kicsit, majd egyik oldalát a hummusszal, másik oldalát a ricottával megkenve pakoljuk bele a grillezett zöldségeket.
Felülre szeleteljünk friss paradicsomot és szórjuk meg bazsalikom levelekkel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Fokhagymás paradicsomos pecsenye – Szoky konyhájaA Duna-parton grillezett Szoky, ahol egy nagyon finom paradicsomos pecsenyét készített. A videóban egy nagyon finom gyökérkenyérrel és kovászos uborkával történt a tálalás, de ehhez az ételhez szinte minden köret tökéletes,
Polish Boy: grillkolbászos szendvics ClevelandbőlCleveland egyik leghíresebb szendvicsét az 1940-es években találta ki Virgil Whitmore, amikor a füstös, lengyel kolbász, a "polish boy” nagy sikert aratott a barbecue rajongók körében. Virgil néhány egyszerű hozzávalóból és persze a kolbászból zseniális szendvicset hozott létre, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend és persze már számos változatát készítik a városban.
Ropogós bacon, szalonna grillsütőnA szalonnasütéshez mindenkinek kapcsolódik egy jó emléke, ami beugrik az izzó parázs felett tartott nyársról és rajta az izzadó tenyérnyi szalonna látványáról és illatáról. Most egy kerti grillezőre szabott változatott mutatunk, ahol semmi sem vész kárba.
Hagymás burgonya grill recept by Szoky konyhájaJó ételekhez jó köret dukál, így egy könnyed hagymás burgonya receptet is bemutatunk. A pataki tálban készült étel ízélményét a grill füstje csak fokozza, így ez a fűszeres, hagymás krumpli biztosan nyerő ötlet.

Hozzávalók

Hozzávalók
 4 darab ciabatta
 360 g csicseriborsó
 1 darab padlizsáncsíkokra vágva
 1 darab cukkinicsíkokra vágva
 1 darab zsenge tök csíkokra vágva
 2 darab portobello gomba
 só, bors ízlés szerint
Humusz
 85 g tahini
 2 evőkanál olívaolaj
 2 gerezd fokhagyma
 4 evőkanál citromlé
Ricotta krém
 120 g ricotta
 1 darab egész citrom leve
 1 gerezd fokhagymaapróra vágva
 só, bors
Egyéb
 2 darab paradicsomszeletelve
 1 csokor bazsalikomlevél

Elkészítés

1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt mindössze 80°C-ra.

2

Készítsük el a hummuszt: a csicseriborsót csepegtessük és öblítsük le, majd egy tepsiben egyenletesen eloszlatva helyezzük a grillrácsra. Füstöljük 15-20 percen keresztül.
Érdemes konzerv csicseriborsót használni, a gyorsabb eredmény érdekében.

3

Egy robotgép táljában keverjük össze a füstölt csicseriborsót, a tahinit, a fokhagymát, az olívaolajat, a sót és a citromlevet, majd dolgozzuk össze.

4

Emeljük a grillsütő hőmérsékletét 200°C-ra. Amíg a hőmérséklet emelkedik a csíkozott tököt, cukkinit és padlizsánt dobjuk fel egy kis fűszerezéssel.
A legkézenfekvőbb, ha olívaolajban összekevert SPG-vel vagy sóval és borssal átkenjük egy ecset segítségével.

5

Helyezzük a zöldségeket a grillrácsra és zárt fedél alatt süssük 15-20 percen keresztül. Alapanyagfüggően több időre is szükségünk lehet, így érdemes időnként ellenőrizni, illetve megfordítani a zöldségeket.

6

Egy tálban alaposan keverjük össze a ricottát a citromlével és a fokhagymával, majd ízesítsük ízlés szerint sóval és borssal.

7

Vágjuk félbe a ciabatta bucikat és szétnyitva pirítsuk meg kicsit, majd egyik oldalát a hummusszal, másik oldalát a ricottával megkenve pakoljuk bele a grillezett zöldségeket.
Felülre szeleteljünk friss paradicsomot és szórjuk meg bazsalikom levelekkel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Grillezett zöldséges szendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Kategóriák

  • Kategóriák
  • Pellet kültéri-beltéri fűtés
  • Okosgrill kiegészítők
  •    Ajándéktárgyak
  •    Könyvek
  •    Kesztyűk
  •    Grillhőmérő, hússzonda
  •    Pizzasütéshez
  •    Tepsik, sütőlapok
  •    Tisztító eszközök
  •    Csomagok, szettek
  •    Öntöttvas termékek
  •    Étkészletek
  • Fa pelletek
  • Grill takaróponyva
  • Grill-barbecue fűszerek, rubok, szószok
  •    Szárnyas
  •    Sertés
  •    Marha
  •    Zöldség és gyümölcs
  •    Szarvas és vad
  •    Hal és tenger gyümölcsei
  •    Bárány
  •    Univerzális
  •    Chili
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Milestone66
  •    Grate Goods
  •    Pit Boss
  • Okosgrillek
  •    Pellet grillek
  •    Faszenes grillek
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Pit Boss
  •    Louisiana
  •    Yoder Smokers
  •    Zgrills
  •    Masterbuilt
  • Erdélyi dézsa fürdő
  • Egyéb okoseszközök
  • Savanyúság
  • Alapanyagok
  • Faszén
Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66