Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Haltepertő, haltöpörtyű Bürgés Tomival

Haltepertő, haltöpörtyű Bürgés Tomival


haltepertő haltöpörtyű recept bürgés tomi okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Bürgés Tomival haltepertőt, haltöpörtyűt készítettünk, ami egy szuper fogás! Ki kell próbálni mindenkinek, aki szereti a halat.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók
 ponty hasalja
 200 ml olaj
 100 g zsemlemorzsa
 100 g liszt
 1 evőkanál paprika
 1 teáskanál bors
 1 teáskanál
 1 fej lilahagyma
Ajánlott kiégészítők
 Öntöttvas edény
Elkészítés
1

A haltepertő elkészítése nagyon egyszerű, mindössze néhány eszközre lesz hozzá szükségünk.

2

A pellet grillsütőt hőmérsékletét állítsuk a legmagasabb °C-ra.

3

Készítsük el a tepertő "bundáját". A zsemlemorzsát és a lisztet keverjük össze, majd borítsuk hozzá a pirospaprikát, borsot és a sót. Szintén alaposan keverjük össze.

4

A pontyot vágjuk csíkokra, majd forgassuk meg a panírba és az időközben már forró olajban süssük ki.

5

Fogyasszuk karikázott lilahagymával és friss ropogós kenyérrel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Vietnámi csirkeszárnyA vietnami pác ütős ízekkel itatja át a csirkeszárnyakat így szinte olyan, mintha Délkelet-Ázsiá-ban fogyasztanánk el az ebédet.
Borsos beef jerky, szárított marhahúsA szárított marhahús az íz és a tartósság tökéletes kombinációja. Legyen szó egy hosszú utazásról vagy egy késő esti nasizásról, ez a könnyű, de tápláló csemege mindig jól jön, hogy felélénkítse az ízlelőbimbóidat. Fa pellet grillsütőn készítve a füst további ízélményt biztosít.
A legfinomabb sült húsok – Szoky konyhájaGrill recept videó: Egyszerű, de nagyszerű, nyálcsorgatós sült hús recept következik, amely egy vaj puha, porhanyós és szuper fenséges végeredménnyel ajándékozza meg a családot, illetve a vendégeket.

Hozzávalók

Hozzávalók
 ponty hasalja
 200 ml olaj
 100 g zsemlemorzsa
 100 g liszt
 1 evőkanál paprika
 1 teáskanál bors
 1 teáskanál
 1 fej lilahagyma
Ajánlott kiégészítők
 Öntöttvas edény

Elkészítés

Elkészítés
1

A haltepertő elkészítése nagyon egyszerű, mindössze néhány eszközre lesz hozzá szükségünk.

2

A pellet grillsütőt hőmérsékletét állítsuk a legmagasabb °C-ra.

3

Készítsük el a tepertő "bundáját". A zsemlemorzsát és a lisztet keverjük össze, majd borítsuk hozzá a pirospaprikát, borsot és a sót. Szintén alaposan keverjük össze.

4

A pontyot vágjuk csíkokra, majd forgassuk meg a panírba és az időközben már forró olajban süssük ki.

5

Fogyasszuk karikázott lilahagymával és friss ropogós kenyérrel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Haltepertő, haltöpörtyű Bürgés Tomival
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66