Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Hot Dog Chicago stílusban

Hot Dog Chicago stílusban


Hot-Dog Chicago stílusban recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a chicagói hot dognál kevés klasszikusabb típust találunk a étlapon. A savanyúságot nyugodtan cseréld le az ízlésednek megfelelően, illetve a zöld paprikát is helyettesítheted jalapeñoval, ha szeretnéd. Ehhez a recepthez hosszabb típusú virslik használata javasolt.

Adag8 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő15 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók:
 8 darab hosszabb típusú virsli
 8 darab hosszabb típusú hot dog zsemle
 Ízlés szerint sárga mustár
 180 g savanyúság, csalamádé
 2 fej fehér hagymakockázva
 2 darab 2 paradicsomkimagozva és szeletekre vágva
 8 darab kapros kovászos uborka
 16 darab ecetes zöldpaprika
Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Süssük a hosszúkás virsliket pár percenként átforgatva, vastagságtól függően kb. 5-15 percen keresztül, majd az utolsó 2-3 percre tegyük mellé a zsemléket is, hogy átmelegedjenek.

3

Állítsuk össze a chicagói hot dogot: a zsemlébe helyezett virslit kenjük meg mustárral, savanyúságokkal és a tetejét hagymával megszórva. Egyik oldalához tűzzük a paradicsomot, másikra a kovászos vagy savanyú uborkát és persze a tetejére a csípős paprikát se felejtsük el.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Töltött burger bacon lekvárralElkészült a tökéletes burger, amely garantáltan elnyeri az ízlelőbimbók tetszését. A sajttal és jalapeno paprikával töltött darált marhahúspogácsa gondosan meggrillezve, hogy a belső töltelék lágyan olvadjon. A pikáns bacon jam, amelyet a ropogós szalonna és karamellizált hagyma alkot, tökéletesen kiegészíti a szaftos húst. A pirított bucik ölelik át ezt a mesterművet, így egyetlen harapással elmerülünk az ízek örömében. Ez a burger igazi gasztronómiai élményt nyújt minden falatban.
Mézes-fokhagymás csirkeszárny szószÉdes szósz egy kis csípősséggel és fokhagymával, ami tökéletessé tesz majd a füst. Használjuk a szószt csirkeszárnyakon, combokon, akár egész grillcsirkén.
Halkolbász, harcsakolbász – Szoky konyhájaGrill recept videó: Hihetetlenül finom, pillanatok alatt elkészíthető, ráadásul csodálatosan ropogós halkolbász kerül ma terítékre. Benne köménymaggal, fokhagymával, és természetesen az elmaradhatatlan, csípős chili paprikával.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 8 darab hosszabb típusú virsli
 8 darab hosszabb típusú hot dog zsemle
 Ízlés szerint sárga mustár
 180 g savanyúság, csalamádé
 2 fej fehér hagymakockázva
 2 darab 2 paradicsomkimagozva és szeletekre vágva
 8 darab kapros kovászos uborka
 16 darab ecetes zöldpaprika

Elkészítés

Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Süssük a hosszúkás virsliket pár percenként átforgatva, vastagságtól függően kb. 5-15 percen keresztül, majd az utolsó 2-3 percre tegyük mellé a zsemléket is, hogy átmelegedjenek.

3

Állítsuk össze a chicagói hot dogot: a zsemlébe helyezett virslit kenjük meg mustárral, savanyúságokkal és a tetejét hagymával megszórva. Egyik oldalához tűzzük a paradicsomot, másikra a kovászos vagy savanyú uborkát és persze a tetejére a csípős paprikát se felejtsük el.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Hot Dog Chicago stílusban
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66