Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Hot Dog Chicago stílusban

Hot Dog Chicago stílusban


Hot-Dog Chicago stílusban recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a chicagói hot dognál kevés klasszikusabb típust találunk a étlapon. A savanyúságot nyugodtan cseréld le az ízlésednek megfelelően, illetve a zöld paprikát is helyettesítheted jalapeñoval, ha szeretnéd. Ehhez a recepthez hosszabb típusú virslik használata javasolt.

Adag8 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő15 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók:
 8 darab hosszabb típusú virsli
 8 darab hosszabb típusú hot dog zsemle
 Ízlés szerint sárga mustár
 180 g savanyúság, csalamádé
 2 fej fehér hagymakockázva
 2 darab 2 paradicsomkimagozva és szeletekre vágva
 8 darab kapros kovászos uborka
 16 darab ecetes zöldpaprika
Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Süssük a hosszúkás virsliket pár percenként átforgatva, vastagságtól függően kb. 5-15 percen keresztül, majd az utolsó 2-3 percre tegyük mellé a zsemléket is, hogy átmelegedjenek.

3

Állítsuk össze a chicagói hot dogot: a zsemlébe helyezett virslit kenjük meg mustárral, savanyúságokkal és a tetejét hagymával megszórva. Egyik oldalához tűzzük a paradicsomot, másikra a kovászos vagy savanyú uborkát és persze a tetejére a csípős paprikát se felejtsük el.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Mexikói chimichanga emu hússalA klasszikus marharagus-babos chimichanga újragondolva emu hússal, pellet grillsütőn remoulade szósszal. Ha új ízeket szeretnél felfedezni, mindenképp érdemes megkóstolni!
Vietnámi pork belly Bahn Mi szendvicsA vietnami ihletésű BBQ Pork Belly Banh Mi szendvics zamatos: a füstölt és párolt sertéscsászár, a ropogós friss zöldség, a házi savanyúság csípős sriracha szósszal egyesülnek egy ciabatta buciban. Készülj fel az egyik legjobb szendvicsre!
Dupla sajtburgerEz a sajtburger recept csak egy kicsit különbözik a megszokottól, mégpedig a vékonyabb húspogácsában. A laposabb húskorongok alkalmassá teszik a szendvicset, hogy még több finomsággal tömjük meg. Így kerül bele vajon karamellizált hagyma és dupla sült bacon is.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 8 darab hosszabb típusú virsli
 8 darab hosszabb típusú hot dog zsemle
 Ízlés szerint sárga mustár
 180 g savanyúság, csalamádé
 2 fej fehér hagymakockázva
 2 darab 2 paradicsomkimagozva és szeletekre vágva
 8 darab kapros kovászos uborka
 16 darab ecetes zöldpaprika

Elkészítés

Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Süssük a hosszúkás virsliket pár percenként átforgatva, vastagságtól függően kb. 5-15 percen keresztül, majd az utolsó 2-3 percre tegyük mellé a zsemléket is, hogy átmelegedjenek.

3

Állítsuk össze a chicagói hot dogot: a zsemlébe helyezett virslit kenjük meg mustárral, savanyúságokkal és a tetejét hagymával megszórva. Egyik oldalához tűzzük a paradicsomot, másikra a kovászos vagy savanyú uborkát és persze a tetejére a csípős paprikát se felejtsük el.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Hot Dog Chicago stílusban
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66