Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Koktél grillezett eperrel

Koktél grillezett eperrel

grillezett eper koktel recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A fa pellet grillsütő segítségével füstös édességet készítünk és így szuper finom nyári koktélokat hozhatunk létre. Az epret először is meggrillezzük, majd vodkával, cukorsziruppal, citromlével és gyömbérsörrel összerázzuk, majd tört jégen felszolgáljuk egy igazi frissítő, édes koktélként.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő20 percÖsszesen35 perc
Hozzávalók:
 8 darab 8 db eper (plusz pár darab a díszítéshez)
 100 ml vodka
 30 ml cukorszirup
 30 ml frissen facsart citromlé
 175 ml gyömbérsör
Ajánlott kiégészítők
Elkészítés
1

Melegítsük fel a grillsütőnket 200-205°C-ra.

2

Ha kellően felmelegedett a sütő, helyezzük az epreket közvetlenül a grillrácsra, és süssük őket 15 percig, vagy amíg a grillnyomok meg nem jelennek rajtuk.

3

A koktél összeállításához: öntsük egy shakerbe a vodkát, a grillezett epret, a cukorszirupot és a citromlevet, majd határozottan rázzuk össze.

4

Zúzott jeget helyezzünk egy pohárba, majd átszűrve öntsük rá a keveréket.

5

Öntsük fel a koktélunkat gyömbérsörrel és díszítsük extra grillezett eperrel és friss mentával.

Egészségünkre!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Füstölt, töltött, baconbe tekert jalapeno popperJóból is megárt a sok, kivéve ha füstről, sajtról, csípős jalapeno paprikáról, baconről és grillről van szó. Ez a recept maga a menyország egy kis pikáns ízvilággal, ami (nem) sajnos mindig pillanatok alatt elfogy.
A legfinomabb cigánypecsenyeA cigánypecsenye az egyik legtradicionálisabb fogás a magyar konyhában. Igaz erre a receptre is, hogy eredet a homályba vész, és rengeteg egyedi változat él a köztudatban. Sokan készítik mustárral, illetve nélküle, sok helyen pedig tükörtojást sütnek rá. Próbáljátok ki az előre bepácolt, grillen készült verziót is.
Bundázott kalács – reggeli grillenEgy játékos, grillezett reggeli következik, amely jó eséllyel NEM indulhatna a világ egyik legegyszerűbb étele díjáért. Cserébe viszont hamar elkészül, ízkarakterei pedig tökéletes harmóniát alkotnak.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 8 darab 8 db eper (plusz pár darab a díszítéshez)
 100 ml vodka
 30 ml cukorszirup
 30 ml frissen facsart citromlé
 175 ml gyömbérsör
Ajánlott kiégészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük fel a grillsütőnket 200-205°C-ra.

2

Ha kellően felmelegedett a sütő, helyezzük az epreket közvetlenül a grillrácsra, és süssük őket 15 percig, vagy amíg a grillnyomok meg nem jelennek rajtuk.

3

A koktél összeállításához: öntsük egy shakerbe a vodkát, a grillezett epret, a cukorszirupot és a citromlevet, majd határozottan rázzuk össze.

4

Zúzott jeget helyezzünk egy pohárba, majd átszűrve öntsük rá a keveréket.

5

Öntsük fel a koktélunkat gyömbérsörrel és díszítsük extra grillezett eperrel és friss mentával.

Egészségünkre!
Koktél grillezett eperrel
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66