Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Koktél grillezett eperrel

Koktél grillezett eperrel

grillezett eper koktel recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A fa pellet grillsütő segítségével füstös édességet készítünk és így szuper finom nyári koktélokat hozhatunk létre. Az epret először is meggrillezzük, majd vodkával, cukorsziruppal, citromlével és gyömbérsörrel összerázzuk, majd tört jégen felszolgáljuk egy igazi frissítő, édes koktélként.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő20 percÖsszesen35 perc
Hozzávalók:
 8 darab 8 db eper (plusz pár darab a díszítéshez)
 100 ml vodka
 30 ml cukorszirup
 30 ml frissen facsart citromlé
 175 ml gyömbérsör
Ajánlott kiégészítők
Elkészítés
1

Melegítsük fel a grillsütőnket 200-205°C-ra.

2

Ha kellően felmelegedett a sütő, helyezzük az epreket közvetlenül a grillrácsra, és süssük őket 15 percig, vagy amíg a grillnyomok meg nem jelennek rajtuk.

3

A koktél összeállításához: öntsük egy shakerbe a vodkát, a grillezett epret, a cukorszirupot és a citromlevet, majd határozottan rázzuk össze.

4

Zúzott jeget helyezzünk egy pohárba, majd átszűrve öntsük rá a keveréket.

5

Öntsük fel a koktélunkat gyömbérsörrel és díszítsük extra grillezett eperrel és friss mentával.

Egészségünkre!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Extra csípős hot dog tálEgy különleges és roppant egyszerű hot dog tál, amely finom, tápláló, ráadásul személyes kedvencünk is egyben. TIPP: Gyors és kényelmes megoldás a váratlan összejövetelekre, sőt, akár szimpla vendégvárónak is kitűnő választás, az ízlelőbimbók felcsigázása érdekében.
Kimchis oldalas szendvicsHa már unjátok a megszokott grillételeket és a családnak már nincs kedve a sima mustáros-hagymás tarjához, akkor most hoztunk nektek egy olyan király szendót, amiben az omlós oldalas egy kis ázsiai vonallal van megbolondítva: kimchis oldalas szendvics
Házi sültkolbász, igazi csabai kolbászIgazai csabai kolbász készült a Fald fel konyhájában. Ezt a kolbászt most megsütötték, de füstölésre éppúgy alkalmas. Hozzá almapaprika, káposzta, mustár, friss fehér kenyér és teljes a boldogság!

Hozzávalók

Hozzávalók:
 8 darab 8 db eper (plusz pár darab a díszítéshez)
 100 ml vodka
 30 ml cukorszirup
 30 ml frissen facsart citromlé
 175 ml gyömbérsör
Ajánlott kiégészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük fel a grillsütőnket 200-205°C-ra.

2

Ha kellően felmelegedett a sütő, helyezzük az epreket közvetlenül a grillrácsra, és süssük őket 15 percig, vagy amíg a grillnyomok meg nem jelennek rajtuk.

3

A koktél összeállításához: öntsük egy shakerbe a vodkát, a grillezett epret, a cukorszirupot és a citromlevet, majd határozottan rázzuk össze.

4

Zúzott jeget helyezzünk egy pohárba, majd átszűrve öntsük rá a keveréket.

5

Öntsük fel a koktélunkat gyömbérsörrel és díszítsük extra grillezett eperrel és friss mentával.

Egészségünkre!
Koktél grillezett eperrel
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66