Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Koktél grillezett eperrel

Koktél grillezett eperrel

grillezett eper koktel recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A fa pellet grillsütő segítségével füstös édességet készítünk és így szuper finom nyári koktélokat hozhatunk létre. Az epret először is meggrillezzük, majd vodkával, cukorsziruppal, citromlével és gyömbérsörrel összerázzuk, majd tört jégen felszolgáljuk egy igazi frissítő, édes koktélként.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő20 percÖsszesen35 perc
Hozzávalók:
 8 darab 8 db eper (plusz pár darab a díszítéshez)
 100 ml vodka
 30 ml cukorszirup
 30 ml frissen facsart citromlé
 175 ml gyömbérsör
Ajánlott kiégészítők
Elkészítés
1

Melegítsük fel a grillsütőnket 200-205°C-ra.

2

Ha kellően felmelegedett a sütő, helyezzük az epreket közvetlenül a grillrácsra, és süssük őket 15 percig, vagy amíg a grillnyomok meg nem jelennek rajtuk.

3

A koktél összeállításához: öntsük egy shakerbe a vodkát, a grillezett epret, a cukorszirupot és a citromlevet, majd határozottan rázzuk össze.

4

Zúzott jeget helyezzünk egy pohárba, majd átszűrve öntsük rá a keveréket.

5

Öntsük fel a koktélunkat gyömbérsörrel és díszítsük extra grillezett eperrel és friss mentával.

Egészségünkre!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Wagyu burger karamellizált hagymával, fokhagymás aiolival, gombávalElegáns klasszikus marhaburger, ebben a verzióban Wagyu-ból készítve karamellizált hagymával, fokhagymás aioli szósszal és gombával. Biztosan lenyűgöz majd! A Wagyu marhahús a japánok nemzeti kincse. Húsa márványozott, puha, szaftos a benne lévő zsíroktól. Igazán különleges alkalmakra ajánljuk, mint egy születésnap, akár egy randi est, vagy különleges vendég esetén.
Hot Dog Chicago stílusbanNyugodtan kijelenthetjük, hogy a chicagói hot dognál kevés klasszikusabb típust találunk a étlapon. A savanyúságot nyugodtan cseréld le az ízlésednek megfelelően, illetve a zöld paprikát is helyettesítheted jalapeñoval, ha szeretnéd. Ehhez a recepthez hosszabb típusú virslik használata javasolt.
Sörös grillkolbász sajtszósszalA grillezés és egy üveg sör szinte kéz a kézben jár és ezzel recepttel csak tovább fokozzuk a kapcsolatot. Sörös grillkolbász következik cheddar sajtszósszal és alaposan megpakolva.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 8 darab 8 db eper (plusz pár darab a díszítéshez)
 100 ml vodka
 30 ml cukorszirup
 30 ml frissen facsart citromlé
 175 ml gyömbérsör
Ajánlott kiégészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük fel a grillsütőnket 200-205°C-ra.

2

Ha kellően felmelegedett a sütő, helyezzük az epreket közvetlenül a grillrácsra, és süssük őket 15 percig, vagy amíg a grillnyomok meg nem jelennek rajtuk.

3

A koktél összeállításához: öntsük egy shakerbe a vodkát, a grillezett epret, a cukorszirupot és a citromlevet, majd határozottan rázzuk össze.

4

Zúzott jeget helyezzünk egy pohárba, majd átszűrve öntsük rá a keveréket.

5

Öntsük fel a koktélunkat gyömbérsörrel és díszítsük extra grillezett eperrel és friss mentával.

Egészségünkre!
Koktél grillezett eperrel
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66