Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Magyaróvári sertéstarja szelet – Szoky konyhája

Magyaróvári sertéstarja szelet – Szoky konyhája


szoky konyhája óvári tarja szelet recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Grill recept videó: Szoky lacipecsenye receptje közel sem diétás, de ezzel nincs is semmi baj. A videón bemutatott receptet grillsütőben is könnyen elkészíthetjük.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő1 óra 50 percÖsszesen2 óra 20 perc
Hozzávalók:
 4 szelet sertéstarjalegalább 1 éjszakára mustáros-fokhagymás pácban pihentetve
 15 dkg csiperkegomba
 1 darab vöröshagyma
 8 darab petrezselyem
 8 kisebb gépsonkavagy 4 szelet nagyobb
 8 kisebb Óvári sajtvagy 4 szelet nagyobb
 
 bors
 petrezselyem
 1 darab pirított gomba fejdíszítéshez
Elkészítés
1

A gombát és a hagymát vágjuk fel, majd pirítsuk le. Érdemes csak a végén sózni, majd tovább pirítás után borssal fűszerezni és friss petrezselyemmel megszórni.

2

A pácolt sertéstarját megsüthetjük a grillsütő lángjain is serpenyő segítségével. Pár percig süssük mindkét oldalt.

3

A tarja sütés utána helyezzük a grillrácsra a húst (vagy tepsibe) és tegyük rá a pirított gombás és hagymát, majd a szeletelt sonkát és sajtokat.

4

Grillsütőbe 180-200 fokon addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad a tetejére. Pellet grillsütőben füst fokozaton tovább ízekkel gazdagíthatjuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Szoky konyhája receptkönyv:

Részletek ide kattintva: Kerti sütés-főzés Szokyval

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Házi grillkolbász recept by Szoky konyhájaEgy jó kis egyszerű recept, amihez csak friss, ropogós fehér kenyér és házi uborka befőtt kell és tuti bezsebeled a legnagyobb elismeréseket a grillpartyn. Íme a jóságos grillkolbász recept videó Szoky konyhájából.
Smashed burger egyszerűenA hamburger forradalom lecsengőben van és a logikát nélkülöző extrémitások után visszatérünk lassan a klasszikus alaptételekhez. A smashed burger egyszerű, roppanós, de mégis extra szaftos húst ígér, ahol az ízélmény fókusza a hús, a sajt és a bacon triumvirátusa.
Grillezett articsóka hideg tojásszósszalÍzletes és látványos szezonális recept. Bár a "Sauce Gribiche" érdekesen hangzik, de hamarosan nagy kedvenc lesz! A kemény tojást, friss fűszernövényeket, savanyúságokat, kapribogyót és majonézt ötvöző Sauce Gribiche tökéletes párosítás a grillezett articsókához.
Margherita pizzaPizza grillen? Mi sem természetesebb! Varázsoljon kertjébe olasz kemencét és süssön finom margherita pizzákat! Készítsen alapból két adagot, hisz biztosan gyorsan el fog fogyni!

Hozzávalók

Hozzávalók:
 4 szelet sertéstarjalegalább 1 éjszakára mustáros-fokhagymás pácban pihentetve
 15 dkg csiperkegomba
 1 darab vöröshagyma
 8 darab petrezselyem
 8 kisebb gépsonkavagy 4 szelet nagyobb
 8 kisebb Óvári sajtvagy 4 szelet nagyobb
 
 bors
 petrezselyem
 1 darab pirított gomba fejdíszítéshez

Elkészítés

Elkészítés
1

A gombát és a hagymát vágjuk fel, majd pirítsuk le. Érdemes csak a végén sózni, majd tovább pirítás után borssal fűszerezni és friss petrezselyemmel megszórni.

2

A pácolt sertéstarját megsüthetjük a grillsütő lángjain is serpenyő segítségével. Pár percig süssük mindkét oldalt.

3

A tarja sütés utána helyezzük a grillrácsra a húst (vagy tepsibe) és tegyük rá a pirított gombás és hagymát, majd a szeletelt sonkát és sajtokat.

4

Grillsütőbe 180-200 fokon addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad a tetejére. Pellet grillsütőben füst fokozaton tovább ízekkel gazdagíthatjuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Magyaróvári sertéstarja szelet – Szoky konyhája
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66