Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Magyaróvári sertéstarja szelet – Szoky konyhája

Magyaróvári sertéstarja szelet – Szoky konyhája


szoky konyhája óvári tarja szelet recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Grill recept videó: Szoky lacipecsenye receptje közel sem diétás, de ezzel nincs is semmi baj. A videón bemutatott receptet grillsütőben is könnyen elkészíthetjük.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő1 óra 50 percÖsszesen2 óra 20 perc
Hozzávalók:
 4 szelet sertéstarjalegalább 1 éjszakára mustáros-fokhagymás pácban pihentetve
 15 dkg csiperkegomba
 1 darab vöröshagyma
 8 darab petrezselyem
 8 kisebb gépsonkavagy 4 szelet nagyobb
 8 kisebb Óvári sajtvagy 4 szelet nagyobb
 
 bors
 petrezselyem
 1 darab pirított gomba fejdíszítéshez
Elkészítés
1

A gombát és a hagymát vágjuk fel, majd pirítsuk le. Érdemes csak a végén sózni, majd tovább pirítás után borssal fűszerezni és friss petrezselyemmel megszórni.

2

A pácolt sertéstarját megsüthetjük a grillsütő lángjain is serpenyő segítségével. Pár percig süssük mindkét oldalt.

3

A tarja sütés utána helyezzük a grillrácsra a húst (vagy tepsibe) és tegyük rá a pirított gombás és hagymát, majd a szeletelt sonkát és sajtokat.

4

Grillsütőbe 180-200 fokon addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad a tetejére. Pellet grillsütőben füst fokozaton tovább ízekkel gazdagíthatjuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Szoky konyhája receptkönyv:

Részletek ide kattintva: Kerti sütés-főzés Szokyval

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Emu steak tzatzikivelA Fald Fel! csapata elkészítette az első steaket az Okosgrillünkön tzatziki és grillezett burgonya kíséretében! Nem T-bone és nem is New York strip hanem egy emu filé volt a főszereplő és az állukat keresgélték a végeredménytől.
Pulled pork mac&cheese by JD’s BBQA múltkori pulled porkból maradt egy kis doboznyi a fagyasztóban, és mivel ma nem volt hangulatom egy nagyobb sütéshez, de a grill-t nem akartam pihenni hagyni, megkértem az asszonyt, hogy csinálja meg a sajt szószt és csináljunk a húsból egy jó PP-os M&C-t.
BBQ kacsamell sütőtökpürévelIdőigényes, de mégis egyszerűen elkészíthető recepttel érkeztünk az őszi sütőtök és kacsa szezonra: barbecue kacsamell.
Hot Dog Chicago stílusbanNyugodtan kijelenthetjük, hogy a chicagói hot dognál kevés klasszikusabb típust találunk a étlapon. A savanyúságot nyugodtan cseréld le az ízlésednek megfelelően, illetve a zöld paprikát is helyettesítheted jalapeñoval, ha szeretnéd. Ehhez a recepthez hosszabb típusú virslik használata javasolt.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 4 szelet sertéstarjalegalább 1 éjszakára mustáros-fokhagymás pácban pihentetve
 15 dkg csiperkegomba
 1 darab vöröshagyma
 8 darab petrezselyem
 8 kisebb gépsonkavagy 4 szelet nagyobb
 8 kisebb Óvári sajtvagy 4 szelet nagyobb
 
 bors
 petrezselyem
 1 darab pirított gomba fejdíszítéshez

Elkészítés

Elkészítés
1

A gombát és a hagymát vágjuk fel, majd pirítsuk le. Érdemes csak a végén sózni, majd tovább pirítás után borssal fűszerezni és friss petrezselyemmel megszórni.

2

A pácolt sertéstarját megsüthetjük a grillsütő lángjain is serpenyő segítségével. Pár percig süssük mindkét oldalt.

3

A tarja sütés utána helyezzük a grillrácsra a húst (vagy tepsibe) és tegyük rá a pirított gombás és hagymát, majd a szeletelt sonkát és sajtokat.

4

Grillsütőbe 180-200 fokon addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad a tetejére. Pellet grillsütőben füst fokozaton tovább ízekkel gazdagíthatjuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Magyaróvári sertéstarja szelet – Szoky konyhája
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66