Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Málnás chipotle (csípős) BBQ rub

Málnás chipotle (csípős) BBQ rub


Málnás chipotle bbq rub
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Málna és csípős paprika együtt? Nem csalás, nem ámítás, ez egy igazi vérbeli USA BBQ rub recept és csak rád vár, hogy bekenj vele néhány kg fincsi bordát, aztán rádobd a grillre.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő25 percÖsszesen35 perc
Hozzávalók
 100 g vöröshagyma apróra vágva
 2 gerezd fokhagymás apróra vágva
 2 evőkanál olívaolaj
 1 teáskanál teáskanál folyékony füst
 60 g barnacukor
 50 ml almaecet
 1,50 darab nagy chipotle paprika, darálva
 1 l málna turmixolva
 450 g sűrített paradicsom
Elkészítés
1

Melegítsünk fel egy nagy serpenyőt adjuk hozzá az olivaolajat és az aprított vöröshagymát. Pároljuk, pirítsuk addig amíg a hagyma üveges nem lesz.

2

Ezután adjuk hozza a fokhagymát és a chipotle paprikát, majd süssök össze egy percen keresztül.

3

Adjuk hozzá a paradicsomszószt, a barna cukrot, az almaborecetet és a folyékony füstöt. Keverjük, főzzük addig, amíg a barna cukor feloldódik.

4

Adjunk hozzá málnát, keverjük össze és forraljuk fel.

5

Forralás után csökkentsük kicsit a hőt és 10-15 percig pároljuk miközben folyamatosan kevergetjük.

6

Miután kész vagyunk, vegyük le a tűzhelyről és hagyjuk kihülni a bbq szószt.

7

A hűtőszekrényben légmentesen lezárható befőttes üvegben tárolhatjuk, ha esetleg maradna belőle.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Malac császárhús sütése grillenA Fald Fel! csapata egy nagyon ropogós malaccsászár receptet hozott ma nektek. Ropogós bőr, szaftos hús, király fűszerek, füst. Mi így sütjük a húsok császárát!
Argentin stílusú BBQ marhaborda, marhaoldalasA hagyományos argentin grillezés pusztán egyszerű, alapvető fűszerezést jelent, amely lehetővé teszi, hogy a hús természetes ízei feldobják a fogást, és a természetes fafüstölés aromáit. Az eredmény felejthetetlen lesz.
Georgia BBQ szószA Gerogia bbq szósz egy fűszeres, ketchupos, mustáros szósz, ami kiváló ízt ad a füstölt húsoknak. Nem hiába az egyik kedvenc szószunk!

Hozzávalók

Hozzávalók
 100 g vöröshagyma apróra vágva
 2 gerezd fokhagymás apróra vágva
 2 evőkanál olívaolaj
 1 teáskanál teáskanál folyékony füst
 60 g barnacukor
 50 ml almaecet
 1,50 darab nagy chipotle paprika, darálva
 1 l málna turmixolva
 450 g sűrített paradicsom

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsünk fel egy nagy serpenyőt adjuk hozzá az olivaolajat és az aprított vöröshagymát. Pároljuk, pirítsuk addig amíg a hagyma üveges nem lesz.

2

Ezután adjuk hozza a fokhagymát és a chipotle paprikát, majd süssök össze egy percen keresztül.

3

Adjuk hozzá a paradicsomszószt, a barna cukrot, az almaborecetet és a folyékony füstöt. Keverjük, főzzük addig, amíg a barna cukor feloldódik.

4

Adjunk hozzá málnát, keverjük össze és forraljuk fel.

5

Forralás után csökkentsük kicsit a hőt és 10-15 percig pároljuk miközben folyamatosan kevergetjük.

6

Miután kész vagyunk, vegyük le a tűzhelyről és hagyjuk kihülni a bbq szószt.

7

A hűtőszekrényben légmentesen lezárható befőttes üvegben tárolhatjuk, ha esetleg maradna belőle.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Málnás chipotle (csípős) BBQ rub
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66