Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Nachos tál grillen, gazdagon

Nachos tál grillen, gazdagon


nachos tál grillsütőn recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A mexikói konyha nagyon jó mártogatósban és chipsekben is. Ebben a tálban egyesülnek ezek a jellemezők és egy brutál megrakott tv nézős, beszélgetős étel jön létre. Minek nevezzelek, kérdezné Petőfi, de mi inkább kérdezősködés helyett felfaljuk.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók
 1 nagy csomag tortilla chips
 0,50 csésze friss salsa
 1 kg kolbász vagy virsli, karikázva
 1 csésze sült csirkemell, kockázva, fűszerezés tetszőlegesen
 1 csész sült sült hús, kockázva vagy darálva, fűszerezés tetszőlegesen
 0,25 csésze fekete olivabogyó, szeletelve
 2 darab jalapeno, szeletelve
 0,25 csésze vöröshagyma, késsel aprítva
 1,50 csésze cheddar sajt reszelve
 0,25 csésze guacamole
 0,25 csésze koriander levele
Elkészítés
1

Ha készen állunk erre a nachos tálra, akkor állítsuk be a sütőt 190 C-ra. Ehhez a recepthez hickory fa pelletet ajánlunk, ha ez nem áll rendelkezésre, akkor természetesen semmi gond nincs.

2

Egy nagyobb tálban vagy kisebb tepsiben amelynek magasabb a fala oszlassuk el egyenletesen, sűrn a tortilla chipseket. Nyugodtan fedheti egymást több darab.

3

Most jöhet a hozzávalók elhelyezése. Kiskanál seítségével tegyünk "foltokat" a chipsre. Jöhet először a salsa, majd a húsok (csirke, kolbász vagy virsli, sült hús) és a guacamole, de akár tejföl is.

4

Ha feldíszítettük a tálat, akkor jöhet a reszelt cheddar sajt, amely természetesen más reszelt sajttal is nyugodtan helyettesíthető ízlés szerint.

5

Dobjuk be a tálat a grillbe kb 10-15 percre. Ennyi idő elég ahhoz, hogy a sajt megolvadjon és megpiruljon.

6

Ha szeretnénk még az élvezeteket fokozni különböző mártogatósokat készíthetünk hozzá általában a tejföl és a padlizsán krém a legjobb választás.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Amerikai baconös almás piteAz amerikaiak bármihez tudnak enni bacont és igazuk is van, nagyszerű ötlet. Elhoztunk nektek egy nagyszerű baconös almás pite receptet, amit természetesen érdemes grillsütőn elkészíteni.
Ananászos marha rostélyosMarha rostélyos édesen? Bár európai szemmel furcsán nézhetünk, a BBQ királyai az USA-ban már tesztelték és elképesztő ízeket kóstolhatunk meg ennek a receptnek és az okosgrillnek hála.
Croque Monsieur, az eredeti francia pirítósA francia kávézókból és bárokból származó croque monsieur egy gyors harapnivaló. Semmi extra, csak egy francia pirítós? Mutatjuk miért nem! A croque monsieur olyan melegszendvics, amelyet sonkával és sajttal készítenek és a besamelmártás teszi igazán különlegessé.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 nagy csomag tortilla chips
 0,50 csésze friss salsa
 1 kg kolbász vagy virsli, karikázva
 1 csésze sült csirkemell, kockázva, fűszerezés tetszőlegesen
 1 csész sült sült hús, kockázva vagy darálva, fűszerezés tetszőlegesen
 0,25 csésze fekete olivabogyó, szeletelve
 2 darab jalapeno, szeletelve
 0,25 csésze vöröshagyma, késsel aprítva
 1,50 csésze cheddar sajt reszelve
 0,25 csésze guacamole
 0,25 csésze koriander levele

Elkészítés

Elkészítés
1

Ha készen állunk erre a nachos tálra, akkor állítsuk be a sütőt 190 C-ra. Ehhez a recepthez hickory fa pelletet ajánlunk, ha ez nem áll rendelkezésre, akkor természetesen semmi gond nincs.

2

Egy nagyobb tálban vagy kisebb tepsiben amelynek magasabb a fala oszlassuk el egyenletesen, sűrn a tortilla chipseket. Nyugodtan fedheti egymást több darab.

3

Most jöhet a hozzávalók elhelyezése. Kiskanál seítségével tegyünk "foltokat" a chipsre. Jöhet először a salsa, majd a húsok (csirke, kolbász vagy virsli, sült hús) és a guacamole, de akár tejföl is.

4

Ha feldíszítettük a tálat, akkor jöhet a reszelt cheddar sajt, amely természetesen más reszelt sajttal is nyugodtan helyettesíthető ízlés szerint.

5

Dobjuk be a tálat a grillbe kb 10-15 percre. Ennyi idő elég ahhoz, hogy a sajt megolvadjon és megpiruljon.

6

Ha szeretnénk még az élvezeteket fokozni különböző mártogatósokat készíthetünk hozzá általában a tejföl és a padlizsán krém a legjobb választás.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nachos tál grillen, gazdagon
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66