Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

New York pastrami szendvics

New York pastrami szendvics


new york pastrami szendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy brutális fogás receptjét hozta ma Fald fel Ádám: New York Pastrami szendvics. Nincs másra szükségetek, mint egy szép nagy marhaszegyre, rengeteg fűszerre és egy fecskendőre, tűvel a hús beoltásához.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő9 óraÖsszesen9 óra 30 perc
Hozzávalók:
 3 kg marhaszegy
 500 ml víz
 2 evőkanál barnacukor
 1 evőkanál
 50 ml whisky
 1 teáskanál rozmaring
 1 teáskanál kakukkfű
 1 teáskanál oregánó
 1 teáskanál szegfűszeg
 1 teáskanál szerecsendió
 1 darab babérlevél
 1 gerezd fokhagyma
 1 darab egész fahéj
 0,50 evőkanál egész bors
Rub
 1 teáskanál kömény
 1 evőkanál pirospaprika
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál Cayanne bors
Egyéb
 1 kg kenyér
 1 üveg csemege uborka
Elkészítés
1

Egy brutális fogás receptjét hozta ma Fald fel Ádám: New York Pastrami szendvics. Nincs másra szükségetek, mint egy szép nagy marhaszegyre, rengeteg fűszerre és egy fecskendőre, tűvel a hús beoltásához.

2

Elsőnek ezzel is fogtok kezdeni, amihez egy fazékba öntsetek fél liter vizet és a következő fűszereket adjátok hozzá: 2 evőkanál barna cukor, 1 evőkanál só, 1 kupica whisky, 1 teáskanál rozmaring, 1 teáskanál kakukkfű, 1 teáskanál oregánó, 1 teáskanál szegfűszeg, 1 teáskanál szerecsendió , 1 darab babérlevél, 1 gerezd fokhagyma, 1 darab egész fahéj és fél evőkanál egész bors.

3

Forraljátok fel és keverjétek el az egészet, hogy a fűszerek szépen elvegyüljenek, majd a fecskendő segítségével oldjátok be a húst.

4

A rubohoz csupán keverjünk össze 1 evőkanál őrölt borsot, 1 evőkanál Cayanne borsot, 1 teáskanál őrölt köményt, 1 evőkanál pirospaprikát, 1 evőkanál fokhagymaport.

5

Jól szórjátok meg a húst a rubbal, majd tapogassátok be vele minden oldalról.

6

A hús sütéséhez a megszokott pellet grillsütőnkre lesz szükség, amibe 4 órát 90 fokon sül, és miután letelt az idő alufóliába csomagolva ismét négy órát sütjük tovább.

7

A kész marhaszegyet vágjátok szeletekre és 1-1 darab pirított kenyér közötti teret pakoljátok agyon dijoni mustár és uborka szeletek kíséretében.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Sült spárgás-sajtos lepény pancettávalTökéletes előétel lehet ez a sós lepény leveles tészta alappal, friss spárgával, pancettával és parmezánnal. De akár egy könnyű salátával kiegészítve, főételként is tálalhatjuk. Egy igazán egyszerű, mégis elegáns fogás következik.
Csirke cordon bleu grillsütőnA cordon bleu az egykori menzák ünnepi menüje volt, most pedig grillsütőn is bármikor elkészíthetjük, ha egy kis nosztalgiára (is) vágyunk a finom ízek mellett.
Sajtos-bacönös amerikai kukoricakenyérEgyszerű és közkedvelt recept az USA-ból, amit bármikor pillanatok alatt elkészíthetünk és ízesíthetünk kedvünk szerint. Mi most épp baconnel szórtuk meg és a grillrácsaira tettük.
Grillen sült egész kacsaHa már kicsit unalmas a grillcsirke, akkor semmi gond, mutatunk egy finom grillkacsa receptet. Az egész kacsa elkészítése roppant egyszerű és az egész család imádni fogja.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 3 kg marhaszegy
 500 ml víz
 2 evőkanál barnacukor
 1 evőkanál
 50 ml whisky
 1 teáskanál rozmaring
 1 teáskanál kakukkfű
 1 teáskanál oregánó
 1 teáskanál szegfűszeg
 1 teáskanál szerecsendió
 1 darab babérlevél
 1 gerezd fokhagyma
 1 darab egész fahéj
 0,50 evőkanál egész bors
Rub
 1 teáskanál kömény
 1 evőkanál pirospaprika
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál Cayanne bors
Egyéb
 1 kg kenyér
 1 üveg csemege uborka

Elkészítés

Elkészítés
1

Egy brutális fogás receptjét hozta ma Fald fel Ádám: New York Pastrami szendvics. Nincs másra szükségetek, mint egy szép nagy marhaszegyre, rengeteg fűszerre és egy fecskendőre, tűvel a hús beoltásához.

2

Elsőnek ezzel is fogtok kezdeni, amihez egy fazékba öntsetek fél liter vizet és a következő fűszereket adjátok hozzá: 2 evőkanál barna cukor, 1 evőkanál só, 1 kupica whisky, 1 teáskanál rozmaring, 1 teáskanál kakukkfű, 1 teáskanál oregánó, 1 teáskanál szegfűszeg, 1 teáskanál szerecsendió , 1 darab babérlevél, 1 gerezd fokhagyma, 1 darab egész fahéj és fél evőkanál egész bors.

3

Forraljátok fel és keverjétek el az egészet, hogy a fűszerek szépen elvegyüljenek, majd a fecskendő segítségével oldjátok be a húst.

4

A rubohoz csupán keverjünk össze 1 evőkanál őrölt borsot, 1 evőkanál Cayanne borsot, 1 teáskanál őrölt köményt, 1 evőkanál pirospaprikát, 1 evőkanál fokhagymaport.

5

Jól szórjátok meg a húst a rubbal, majd tapogassátok be vele minden oldalról.

6

A hús sütéséhez a megszokott pellet grillsütőnkre lesz szükség, amibe 4 órát 90 fokon sül, és miután letelt az idő alufóliába csomagolva ismét négy órát sütjük tovább.

7

A kész marhaszegyet vágjátok szeletekre és 1-1 darab pirított kenyér közötti teret pakoljátok agyon dijoni mustár és uborka szeletek kíséretében.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

New York pastrami szendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66