Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Omlós, sajtos-pikáns grillcsirke burger

Omlós, sajtos-pikáns grillcsirke burger


omlós pikáns sajtos grillcsirke szendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Fűszeres omlós és sajtos: mindez ebben a receptben egyesül és egy szuper szaftos, pikáns grillcsirke burgert, szendvicsként kerül a tányérunkra.

Adag2 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő40 percÖsszesen1 óra 10 perc
Hozzávalók
 500 g csirkecomb filé
 50 g vaj
 1 csipet Cayanne-bors
 só, bors
 1 marék friss petrezselyem
 1 csomag edami sajt
Szósz
 4 evőkanál majonéz
 1 evőkanál chili szósz
 só, bors
 1 csipet kömény
Hagyma
 1 fej lilahagyma
 3 evőkanál barnacukor
 1 teáskanál zsíradék
További hozzávalók:
 saláta
 paradicsom
 2 darab hamburger buci
Elkészítés
1

Egy keverőtálba öntsünk 50 gramm olvasztott vajat, amire jöhet egy csipet Cayenne és sima bors, só valamint adjuk hozzá az apróra vágott petrezselymet is.

2

Alapos keverés után fürdessük meg benne a csirkecomb filét, majd mehetnek is az Okosgrillre (pellet grillsütőre) 180°C-on. Mivel imádjuk a bőrét rajta hagytuk és ezzel az oldallal kezdtük, hogy jó ropogósra piruljon.

3

Egy-két fordítás után a sütés végén minden csibe kapjon egy-egy szelet edami sajtot, hiszen így lesz teljes a kép.

4

A hamburgerre kerülő szószhoz 4 evőkanál majonézre, 1 evőkanál chili szószra, 1 csipet köményre, valamint sóra és borsra lesz szükségünk. Egy kis keverés és ezt félre is rakhatjuk.

5

Ezután egy serpenyőben hevítsünk fel fél evőkanál zsiradékot, amin a felkarikázott lilahagymát kell a lehető leglassabban dinsztelnünk. Mikor már szép üveges mehet hozzá 2-3 evőkanál barnacukor, hogy szépen karamellizálódjon.

6

Végezetül a bucikat kettévágjuk és lepirítjuk, majd már csak össze kell állítani az egészet friss saláta és paradicsom karikák kíséretében.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillen sült őszi zöldségkeverékSült zöldségreceptünk segítségével pillanatok alatt kivághatjuk magunkat egy váratlan vendég érkezésekor, ha gyorsan szeretnénk készíteni valami finomat. Ez az egyszerű és egészséges recept kelbimbót, újburgonyát, pézsmatököt és csiperke gombát tartalmaz.
Házi grillkolbász recept by Szoky konyhájaEgy jó kis egyszerű recept, amihez csak friss, ropogós fehér kenyér és házi uborka befőtt kell és tuti bezsebeled a legnagyobb elismeréseket a grillpartyn. Íme a jóságos grillkolbász recept videó Szoky konyhájából.
4 sajtos és prosciutto pizza, olasz-nápolyi pizzaAz egyik legnépszerűbb étel az egész világon a pizza. Ahány ház, annyi szokás, annyi tészta, annyi elkészítés. Most mutatunk egy grillen, pizzakövön készült 4 sajtos és prosciutto sonkás változatot.
Grillezett spárgaEgyszerű zöldséges köret: elkészítéséhez csak szórjuk meg a spárgát SPG fűszerkeverékkel. Az eredmény üdítően zamatos sült spárga fa pellet füsttel.

Hozzávalók

Hozzávalók
 500 g csirkecomb filé
 50 g vaj
 1 csipet Cayanne-bors
 só, bors
 1 marék friss petrezselyem
 1 csomag edami sajt
Szósz
 4 evőkanál majonéz
 1 evőkanál chili szósz
 só, bors
 1 csipet kömény
Hagyma
 1 fej lilahagyma
 3 evőkanál barnacukor
 1 teáskanál zsíradék
További hozzávalók:
 saláta
 paradicsom
 2 darab hamburger buci

Elkészítés

Elkészítés
1

Egy keverőtálba öntsünk 50 gramm olvasztott vajat, amire jöhet egy csipet Cayenne és sima bors, só valamint adjuk hozzá az apróra vágott petrezselymet is.

2

Alapos keverés után fürdessük meg benne a csirkecomb filét, majd mehetnek is az Okosgrillre (pellet grillsütőre) 180°C-on. Mivel imádjuk a bőrét rajta hagytuk és ezzel az oldallal kezdtük, hogy jó ropogósra piruljon.

3

Egy-két fordítás után a sütés végén minden csibe kapjon egy-egy szelet edami sajtot, hiszen így lesz teljes a kép.

4

A hamburgerre kerülő szószhoz 4 evőkanál majonézre, 1 evőkanál chili szószra, 1 csipet köményre, valamint sóra és borsra lesz szükségünk. Egy kis keverés és ezt félre is rakhatjuk.

5

Ezután egy serpenyőben hevítsünk fel fél evőkanál zsiradékot, amin a felkarikázott lilahagymát kell a lehető leglassabban dinsztelnünk. Mikor már szép üveges mehet hozzá 2-3 evőkanál barnacukor, hogy szépen karamellizálódjon.

6

Végezetül a bucikat kettévágjuk és lepirítjuk, majd már csak össze kell állítani az egészet friss saláta és paradicsom karikák kíséretében.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Omlós, sajtos-pikáns grillcsirke burger
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66