Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Philly cheesesteak szendvics

Philly cheesesteak szendvics


philly cheesesteak szendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Pocaktöltő street food következik egyenesen Philadelphiaból. Gyorsan kész van, sajtos-szaftos, eszméletlenül finom.

Adag4 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő40 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók
 rozsos buci
 1 kg hátszín
 2 fej vöröshagyma
 3 gerezd fokhagyma
 2 darab kaliforniai paprika
 1 evőkanál Worcestershire szósz
 250 ml sör
 1 csomag szeletelt mozzarella sajt
 1 csomag füstölt sajt
 2 evőkanál majonéz
Elkészítés
1

A vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk össze apróra, a kaliforniai paprikát pedig szép apró kockákra.

2

A marha hátszínt csíkozzuk fel. A vékonyra felvágott marhahús akár darált hússal is helyettesíthető. Amikor ezzel megvagyunk helyezzük egy kikent tepsibe és a 180°C-ra előmelegített pellet grillsütőbe.

3

Mihelyst egy kis kérget kapott a hús, tegyük hozzá a vöröshagymát és paprikát, majd amikor már kiengedte a levét, akkor a fokhagymát is.

4

Következhet az ízesítés, aminek a Worcestershire szósz és a sör mellett só és bors a lelke (ízlés szerint). Sörből annyit öntsünk, ami nem lepi el teljesen.

5

Amikor már a nedvesség nagyrészt elpárolgott, adjuk hozzá az összevágott (vagy reszelt) sajtot és forgassuk és süssük össze.

6

A bucikat vágjuk ketté, kenjük át majonézzel és süssük meg a pellet grillsütő rácsán, hogy belül puha, kívül ropogós legyen.

7

A megpirult bucikra helyezzük rá a sajtos-húsos ragut és már fogyaszthatjuk is.

Jó étvágyat!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Alap BBQ marhaoldalasNagy adagok, merész ízek és első osztályú marhahús. A Milestone66 Black Rub fűszerkeverék és egy fatüzelésű pellet grillsütő minden, amire szükségünk van egy emlékezetes marhaborda elkészítéséhez. Csonttal, vagy felszeletelve tálaljuk, hogy igazán jóllakjon mindenki.
Teriyaki csirkeszárny szószKészítsd el otthon az egyre népszerűbb japán édes-sós szószt. Mindenféle húshoz passzol, nem csak csirkéhez! Sertés és marha mellett szuper lazachoz is. Pillanatok alatt elkészül.

Hozzávalók

Hozzávalók
 rozsos buci
 1 kg hátszín
 2 fej vöröshagyma
 3 gerezd fokhagyma
 2 darab kaliforniai paprika
 1 evőkanál Worcestershire szósz
 250 ml sör
 1 csomag szeletelt mozzarella sajt
 1 csomag füstölt sajt
 2 evőkanál majonéz

Elkészítés

Elkészítés
1

A vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk össze apróra, a kaliforniai paprikát pedig szép apró kockákra.

2

A marha hátszínt csíkozzuk fel. A vékonyra felvágott marhahús akár darált hússal is helyettesíthető. Amikor ezzel megvagyunk helyezzük egy kikent tepsibe és a 180°C-ra előmelegített pellet grillsütőbe.

3

Mihelyst egy kis kérget kapott a hús, tegyük hozzá a vöröshagymát és paprikát, majd amikor már kiengedte a levét, akkor a fokhagymát is.

4

Következhet az ízesítés, aminek a Worcestershire szósz és a sör mellett só és bors a lelke (ízlés szerint). Sörből annyit öntsünk, ami nem lepi el teljesen.

5

Amikor már a nedvesség nagyrészt elpárolgott, adjuk hozzá az összevágott (vagy reszelt) sajtot és forgassuk és süssük össze.

6

A bucikat vágjuk ketté, kenjük át majonézzel és süssük meg a pellet grillsütő rácsán, hogy belül puha, kívül ropogós legyen.

7

A megpirult bucikra helyezzük rá a sajtos-húsos ragut és már fogyaszthatjuk is.

Jó étvágyat!
Philly cheesesteak szendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66