Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Pulled pork tál

Pulled pork tál


pulled pork tál recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Az egyik legjobb fogyasztási módja a tépett malacnak, ha épp nem szendvicsbe kerül. Nagyszerű étel foci meccsekhez, baráti vacsikhoz vagy persze minden ok nélkül.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók a pulled porkhoz
 egész tarja vagy lapocka
 olívaolaj
Hozzávalók
 500 g krumpli
 600 g elkészült pulled pork
 200 g reszelt sajt
 ropogós hagyma
Ajánlott kiégészítők
Elkészítés
1

A pulled pork tál egy tökéletes megoldás akár a korábbi pulled pork elfogyasztására vagy épp a frissen készült tépett hús mellé köretnek.

2

Kezdésnek a pulled porkot készítsük el, csak nagyon egyszerű módszerrel: trimmeljük a húst, kenjük át olívaolajjal, fűszerezzük Milestone66 Red barbecue fűszerrel, majd 110-120°C-on süssük pellet grillsütőn addig, amíg ki nem alakul a szép mahagóni színű bark.

3

Ezután csomagoljuk hentespapírba vagy alufóliába és helyezzük vissza a grillsütőbe addig, amíg el nem éri a szükséges 92-96°C-os maghőmérsékletet. Ezután szedjük szét villa vagy medvekarom segítségével.

4

A burgonyát mossuk, (illetve hámozzuk) meg, majd szeleteljük cikkekre. Természetesen használhatunk fagyasztott krumplit is, ebben az esetben engedjük kiolvadni.

5

Szórjuk meg egy kis Milestone66 Red fűszerrel, majd tegyük a grillsütőben 200°C-on kb. 20 percre.

6

Miután elkészült még szórjuk meg ízlés szerint Red és SPG+ fűszerekkel.

7

A sült krumplira helyezzük rá a pulled porkot, öntsük le különböző szószokkal, majd szórjuk meg a roppanós pirított hagymával, reszelt sajttal és karikázott jalapeno paprikával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Sajtos-fokhagymás kenyér grillenIgazi menő party étel, délutáni beszélgetésekhez sörhöz vagy társasjátékhoz. Elkészítése nagyon egyszerű és gyors, cserébe mindenki imádni fogja.
Balkán grillszendvicsEgy finomságos (nyári) grillkolbászos szendvics receptjét láthatjátok a videóban, íme a balkán grillszendvics!
Bourbon-ben párolt marhabordaEzekkel az ízekkel érdemes eldicsekedni! Az erőteljes ízeket kedvelőknek érdemes kipróbálni ezt a marhaoldalast, ez a pác ugyanis mélyen behatol a marhahúsba és egy karakteres ételt kapunk végeredményként.

Hozzávalók

Hozzávalók a pulled porkhoz
 egész tarja vagy lapocka
 olívaolaj
Hozzávalók
 500 g krumpli
 600 g elkészült pulled pork
 200 g reszelt sajt
 ropogós hagyma
Ajánlott kiégészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

A pulled pork tál egy tökéletes megoldás akár a korábbi pulled pork elfogyasztására vagy épp a frissen készült tépett hús mellé köretnek.

2

Kezdésnek a pulled porkot készítsük el, csak nagyon egyszerű módszerrel: trimmeljük a húst, kenjük át olívaolajjal, fűszerezzük Milestone66 Red barbecue fűszerrel, majd 110-120°C-on süssük pellet grillsütőn addig, amíg ki nem alakul a szép mahagóni színű bark.

3

Ezután csomagoljuk hentespapírba vagy alufóliába és helyezzük vissza a grillsütőbe addig, amíg el nem éri a szükséges 92-96°C-os maghőmérsékletet. Ezután szedjük szét villa vagy medvekarom segítségével.

4

A burgonyát mossuk, (illetve hámozzuk) meg, majd szeleteljük cikkekre. Természetesen használhatunk fagyasztott krumplit is, ebben az esetben engedjük kiolvadni.

5

Szórjuk meg egy kis Milestone66 Red fűszerrel, majd tegyük a grillsütőben 200°C-on kb. 20 percre.

6

Miután elkészült még szórjuk meg ízlés szerint Red és SPG+ fűszerekkel.

7

A sült krumplira helyezzük rá a pulled porkot, öntsük le különböző szószokkal, majd szórjuk meg a roppanós pirított hagymával, reszelt sajttal és karikázott jalapeno paprikával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Pulled pork tál
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66